мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Изградња нових катарка-потреба опинонс на мој избор делова

Reply

Тхреад Тоолс
Old 11. јуни 2008, 18:03
Донаторска Група

Default Изградња нових катарка-потреба опинонс на мој избор делова

Па, мислим да своје време и изградите нову снаст. Овде су ствари сам мислио добијања.

хттпс: / / сецуре.неуегг.цом / жеља / П. .. схЛистТитле = моја

и овај хеатсынк (напомена-у, 120мм вентилатор на листи на линк изнад ће заменити један на овде)

хттп://ууу.пцуниверсе.цом/Тхермалтак..._соурце=гоогле

тако, све што вам се чини?

Мы Сыстем: Топ Сецрит

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е8500 ОЦ @ 4ГХз
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-ЕП45-УД3П (П45)
РАМ меморија:
мусхкин 4ГБ ДДР2 1066МХз
Графичка картица (е):
ГТКС280
Соунд Цард:
онбоард (за сада)
Тврди диск (и):
УД6401ААЛС УД 640ГБ
Оптички погон (е):
Кликните на линк у потпис за више
Цасе / псу:
Гусар ЦМПСУ-750ТКС (750 У)
Хлађење:
КСИГМАТЕК ХДТ-С1283 120мм Рифле
Нетуорк / Интернет:
ДСЛ медиј
Монитор (е):
30 инцх 2650кс1600 (ускоро Аныуаы)
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 11. јуни 2008, 18:26
Донаторска Група

1: Ако идете за НВИДИА заснива матична плоча, можда бисте желели добити другу хеатсинк за нортхбридге чипа јер тендира да се прилично врућа. Сам заменио залиха алуминијума хеатсинк на мој мобо са правом бакра један (нема вентилатор потребан) и тамо је огроман напредак.

2: А 150ГБ 10.000 рпм 1.5Гбпс харддриве комбинацији са 640ГБ 7200 рпм 3.0Гбпс једно ... Ја дон'р удерстанд избор стварно. Шта ћете ставити на ваш 150ГБ хард диск? Лично (и сам нагласити да је то лични избор) Хтео за за Раптор 36ГБ на 10.000 окретаја у минути са 3.0Гбпс Пренос стопе и добити већи други хард диск.

Остали онда да, јако добар избор кит. Ви сте очигледно је студирао Царбон'с препоручени хардвер листе.

Цхеерс:
Цхрис

Мы Сыстем: Уиллы Уонка'с полигона Фацторы

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е8500 2кс3.16Гхз 1333ГХз
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-ЕП35 ДС3Р соцкет 775
РАМ меморија:
4ГБ Мицрон ПЦ-6400 (800Мхз)
Графичка картица (е):
КСФКС 8600ГТ 256МБ ДДР3 540Мхз
Соунд Цард:
Онбоард Соунд 7,1
Тврди диск (и):
Самсунг 400ГБ / 36ГБ Раптор (кс2)
Оптички погон (е):
Оптиарц АД-7200Д 20кс ДВД-РУ (кс2)
Цасе / псу:
Цосмос РЦ-1000 / Арцтиц 600У псу
Хлађење:
Залман ЦНПС9700 / Ноцтура НЦ-У6
Нетуорк / Интернет:
Онбоард
Монитор (е):
Самсунг 2232БУ 22 "(кс2)
Оперативни систем (е):
Уин-КСП (СП2)
Old 11. јуни 2008, 18:37
Донаторска Група

никада нисам прочитао његову листи КСД нису знали да је постојала све док се не јави ми. лол. али ја намеравате користити 10.000 рпм за мој главни погон где је мој ОС ће бити даље. и мој 640ГБ за моје игре. Идеја је за 10.000 рпм један чизма сеттле мој рачунар супер брз као и сам програм ће користити пуно, а 640ГБ држати све моје игре јер заузимају много простора. сваки хард диск има специфичан разлог за њих. као што сам објаснио. : П и шта врућина сынк да ли препоручити за нортх бридге?
Old 11. јуни 2008, 18:45
Донаторска Група

Имам Ноцтура НЦ-У6 (хттп://ууу.специалтецх.цо.ук/спсхоп/...цат=608&паге=1), Али мислим ништа с бакарне плоче тне хеатпипес ће учинити трик. Као што сам рекао, то треба да се бакар и он не расипати топлоту много ефикасније од алуминијума.

Цхеерс:
Цхрис
Old 11. јуни 2008, 22:54
Донаторска Група

Бржи, бољи, вишег капацитета и јефтинији избор за ос погона био би Самсунг Ф1 750гб. Брже од Раптор Кс ат тражите и континуирано.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 11. јуни 2008, 23:52
Донаторска Група

или би могла да иде за нову велоцираптор што је брже у репер него видео сам од било које друге САТА погона. али то вероватно кошта око ваш брачни Раптор Кс

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 11. јуни 2008, 23:57
Донаторска Група

Да, што, рекао је Алекс.

Тхе Титан обзира што је мало оверприцед. Чуо сам добра ствар око (мислим да је) Асус'с звучне картице? Ту је било неких конкуренцију са картицама које се могу такмичити ЕАКС баш као и у софтверу, имају боље дривер, и уопште нису блоаты као Креативни'с.

Не знам много о хеатсинкс, али оно што сам чуо је ако то није Туник или АФ7, не гњавити. Мај бити расипање новца.

780ис добити стварно вруће око нортхбридге. Тхе цхипсет који није још зрела .. ти мај оскудица за добити 750и са дуал кс16 трака. Ако знате оно што радиш, не би требао бити проблем, само побрините се да буду све релевантне исправке за управљачке програме на ЦД-у, као и најновији БИОС на бљесак возити пре него ништа учинити.

Зашто 4кс1гб? Да твој 'лијегање икада надоградњу, морате избацити свој стари модули. Граб 2кс2гб, тако да можете ставити у још два касније.

Ох, и око моје листе: Био сам изненађен на уму да готово читав препоручује саградити примерка по Уиред последњем месецу у колони су о изградњи гаминг ПЦ. Велике умове мислим подједнако, ех?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 12. јуни 2008, 06:37
Донаторска Група

Могу ли добити линк за остале врстог диска на којем су момци теллинг ме абоут? А ово је више од буџетом градити, али ако постоје и изведбе штапићи РАМ вани око исте цене које су 2ГБ онда ја би била сретна да је, уместо да користи. разлог Желим звучне картице и колац је тако да сам могао да има нормалан ПЦИ слот за друге ствари попут мој радио НИЦ и таквих. Радије бих стицк са 780и матичне плоче. као један дуг као има је пут за цоол то разумно Темпс, то утврде за мене.

Едит-шта о овом фрижидери за цхип сет?
хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16835116018

у ствари, ја сам помоћу да један одмах на моје тренутне снаст. ви мислите да ће загладити расхладних кризе?
Old 12. јуни 2008, 09:43
Донаторска Група

добро ако је више од буџетом градити вам неће проббалы желите велоцираптор, као што је то, али перформаце погон овде је линк Бритисх а ја ћу се ићи на проналажењу везу на УС странице за вас. И као за моморы, од вас ће имати бољу успешност са 2 * 2ГБ рартхер од 4 * 1ГБ са истом меморију палицама.

Едит: Линк на неуегг
Old 19. јуни 2008, 16:22
Донаторска Група

Да ли мислите да је слот Дуал ГПУ ће се на начин како је звучна картица? цуз мислим да би могао бити проблем ако се ради. ЈА стварно желе дуал слот за боље хладјење, цуз Вам омогућава издржати. 2 од ових картица, учиниће мало топлоте.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Нови Делови за ПЦ Басиц Катана Генерал Хардуаре Цхат 11 18. јуна 2009 02:49
МС Аццесс 2003 Хиде / Маке невидљива избор Арвинд Кусхуаха Оффице & Апплицатионс 0 4. јуна 2009 14:35
Требате ли помоћ са узимајући делове за пц Гнуцастле Генерал Хардуаре Цхат 2 31 мај 2009 02:48
Савети потребне за избор графичке картице патман1987 Грапхицс Цардс & Мониторс 6 28 децембар 2007 22:05
Графичком картицом избор Разер Грапхицс Цардс & Мониторс 5 20 децембар 2007 12:29
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц