μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Η οικοδόμηση μιας νέας εξέδρας-opinons ανάγκη μου για την επιλογή των τμημάτων

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 20 Ιουνίου 2008, 00:11
Ομάδα Δωρητών

Θα ήταν εάν επρόκειτο να χρησιμοποιήσετε την κορυφή PCI-E υποδοχή, ωστόσο δεν νομίζω ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την κορυφή του διαθέσιμου χρόνου χρήσης, έτσι νομίζω ότι αν χρησιμοποιήσετε ένα από τα χαμηλότερα διαθέσιμου χρόνου χρήσης, θα πρέπει να είναι ωραία, όμως αν σας ήταν , θα ήθελα να περιμένω μέχρι κάποιος άλλος το επιβεβαιώνει, ή μη, ανάλογα με την περίπτωση μπορεί να είναι.

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 20 Ιουνίου 2008, 04:49
Ομάδα Δωρητών

8800GTS στην κορυφή slots με την κάρτα ήχου στην κάτω υποδοχή PCI θα δουλέψει μια χαρά.

Θα πάμε για το Zotac 8800GT, είναι έξω από το κουτί 700MHz και είναι στην πώληση τώρα ..
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 20 Ιουνίου 2008, 09:04
Ομάδα Δωρητών

Έχω διαβάσει πολλά από τα χαρτιά 700MHz απόθεμα υπερθέρμανση

Το σύστημά μου: Κορυφή Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Μνήμες:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
GTX280
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους (για σήμερα)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
Optical Drive (s):
Κάντε κλικ πάνω στον σύνδεσμο για περισσότερες υπογραφή
Υπόθεση / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 WATT)
Ψύξη:
XIGMATEK HDT-S1283 120 χιλιοστά τουφέκι
Network / Internet:
DSL μέσο
Monitor (ες):
30 ιντσών 2650x1600 (σύντομα ούτως ή άλλως)
Operating System (s):
XP Home
Old 20 Ιουνίου 2008, 13:33
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας cheesepuff View Post
Έχω διαβάσει πολλά από τα χαρτιά 700MHz απόθεμα υπερθέρμανση
Οχι, αυτό είναι έχεις έναν ανεμιστήρα έθιμο και τα πάντα, αυτό είναι το πώς μπορούν να το πουλήσουν έξω από το κουτί έτσι. χειρότερη περίπτωση είναι μπορείτε να απογειωθεί 50mhz ή έτσι.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 20 Ιουνίου 2008, 14:16
Ομάδα Δωρητών

πόσο κοστίζουν και πού μπορώ να πάρω ένα;
Old 20 Ιουνίου 2008, 14:42
Ομάδα Δωρητών

δεν πειράζει. ΟΚ, εδώ είναι εκ νέου αναθεωρημένη λίστα

https: / / secure.newegg.com / Wishlist / P...shListTitle = μου

αντιρρήσεις; Επίσης, θα ήθελα να μάθω από μια καλή γέφυρα Βορρά ψύκτης ότι δεν είναι πολύ μεγάλο. cuz είμαι guna επαναχρησιμοποίηση μου Thermaltake Big Typhoon. και BIG του. Θα το Thermaltake ακραία εργασίας σπριντ; και υπάρχει και ένα άλλο θ μάρκα μητρική πλακέτα θα πρέπει να πάει με αντ 'αυτού; ίσως το chipset όνομα, αλλά αντίθετα αυτό που έρχεται με όλα ψήκτρα χαλκού;

Επεξεργασία-im δεν εμπειρογνώμονας PSU, οπότε αν υπάρχει ένα καλύτερο PSU για την τιμή παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω! Θέλω να βεβαιωθείτε ότι μπορώ να δύναμη τόσο το 8800GT με ευκολία.
Old 24 Ιουνίου 2008, 03:41
Ομάδα Δωρητών

Τίποτα δεν πάει καλά με το mobo αν και είμαι ένας άνθρωπος Asus τον εαυτό μου. Ωστόσο, έκανα οικοδομήσει έναν υπολογιστή μια φορά με ένα συμβούλιο MSI σε αυτό, και παρόλο που μερικοί άνθρωποι μου είπαν ότι ήταν μια εντελώς χάλια, mobo μου δεν εκτελούνται όπως και άλλα ... (ίσως εκείνες που μου δώσατε την asdvise δεν ήξερε τι ήταν μιλάμε).

Δεν είμαι βέβαιος ότι θα βρείτε μια μητρική πλακέτα με μια ψήκτρα χαλκού για το Northbridge όμως. Δεν έχουν έρθει σε καμία από αυτές ο ίδιος έτσι αμφιβάλλω ότι υπάρχουν (τότε και πάλι, θα μπορούσα να κάνω λάθος ...).

Όσο για την πιο δροσερές Northbridge, όπως ανέφερα και πριν, κάθε ψυγείου με βάση πλάκα χαλκού και heatpipes χαλκού θα κάνουμε. Ωστόσο, συμβουλές μου θα είναι να ξεφορτωθώ το Big Typhoon και να την αντικαταστήσει με κάτι σαν Artctic Freezer Pro. Είναι ένα φοβερό CPU ψυκτικού συστήματος για αυτό είναι τιμή και επειδή ο ανεμιστήρας τοποθετείται λοξά, μπορείτε να το σημείο προς την κατεύθυνση της Northbridge ψυγείου σας, ώστε αυτό να βοηθήσει περισσότερο χτύπημα της θερμότητας. Είναι επίσης πολύ μικρότερες από ό, τι από ό, τι Big Typhoon σας γι 'αυτό θα πρέπει να συμβάλει στη βελτίωση της ροής του αέρα στο εσωτερικό περίπτωση σας επίσης.

Αν αποφασίσετε να κολλήσετε με το Typhoon ούτως ή άλλως, δεν βλέπω γιατί πρέπει να υπάρχει πρόβλημα τοποθέτηση ενός ψυγείου Northbridge δίπλα του. Από τις φωτογραφίες που έχω δει, το Typhoon είναι περίπου το ίδιο μέγεθος με Zalman CNPS9700 μου και είχα την αφθονία του διαστήματος αριστερά προς τα δεξιά τοποθέτηση northbridge μου ψυγείο δίπλα του.

Ωστόσο, όπως είπα, αν ήμουν στη θέση σου, θα ήθελα πήρα με την Αρκτική-ψυγείο.

Cheers:
Κρις.

Το σύστημά μου: Willy Wonka της Πολυεδρικές Εργοστάσιο

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Motherboard:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
Μνήμες:
4GB Micron PC-6400 (800MHz)
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες 7,1 Ήχος
Hard Drive (s):
Samsung 400GB / 36GB RAPTOR (x2)
Optical Drive (s):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Υπόθεση / PSU:
Cosmos RC-1000 / Αρκτική 600W PSU
Ψύξη:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Network / Internet:
Εποχούμενες
Monitor (ες):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operating System (s):
Win-XP (SP2)
Old 24 Ιουνίου 2008, 09:34
Ομάδα Δωρητών

καλά, έχω ένα αναβαθμισμένο ανεμιστήρα για το μεγάλο τυφώνα. έτσι ώστε να τρέχει CPU super cool μου.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.