mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Construirea unei noi trebuie ţinută-opinons pe selecţie de piese

Reply

Thread Tools
Old 20 iunie 2008, 00:11
Grupul de donator

Ar fi dacă ar fi să folosiţi slot PCI-E sus, cu toate acestea nu cred că va trebui să utilizaţi slot de sus, aşa că cred că dacă utilizaţi unul din sloturile mai mici, ar trebui să fie bine, cu toate acestea, dacă am fost tu , mi-ar aştepta până altcineva confirmă acest lucru, sau nu, după caz, poate fi.

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 20 iunie 2008, 04:49
Grupul de donator

8800GTS în sloturile de sus, cu placa de sunet în slotul PCI de jos ar trebui să funcţioneze bine.

Mi-ar merge pentru Zotac 8800GT, este scos din cutie 700MHz şi este de vânzare acum ..
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 20 iunie 2008, 09:04
Grupul de donator

Am citit o mulţime de 700MHz stoc carduri de supraincalzire

Sistemul meu: Top Secrit

Procesor (e):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Plăci de bază:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Memorie RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Placă grafică (e):
GTX280
Placă de sunet:
la bord (pentru moment)
Hard Drive (e):
640GB WD WD6401AALS
Optical Drive (e):
Faceţi clic pe link-ul din semnătură pentru mai multe
Cauza / PSU:
Pirat CMPSU-750TX (750 Watt)
Răcire:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm puşcă
Network / Internet:
DSL mediu
Monitor (e):
30 inch 2650x1600 (mai repede, oricum)
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 20 iunie 2008, 13:33
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de cheesepuff View Post
Am citit o mulţime de 700MHz stoc carduri de supraincalzire
Uh, nu, ea are un ventilator personalizat şi tot ceea ce, asta-i modul în care acestea pot vinde din cutie de genul asta. cel mai rău scenariu este de a putea decola 50MHz sau cam asa ceva.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Old 20 iunie 2008, 14:16
Grupul de donator

cât de mult le costurilor şi în cazul în care pot obţine unul?
Old 20 iunie 2008, 14:42
Grupul de donator

nu-i nimic. OK, aici este re lista revizuită

https: / / secure.newegg.com / an / P...shListTitle = mea

orice obiecţie? De asemenea, am dori să ştiu de un pod de la nord bun cooler care nu este prea mare. cuz I'm Guna refolosirea Thermaltake meu Big Typhoon. BIG sale şi. va funcţiona Thermaltake extreme sprint? şi există un alt i placa de baza de brand ar trebui să meargă cu loc? Poate că numele de chipset-ul, dar în schimb unul care vine cu un radiator de cupru toate?

Edit-im nu sunt expert PSU, aşa că dacă există un PSU mai bună pentru preţul vă rog să-mi spuneţi! Vreau să vă asiguraţi că i a putea de putere atât 8800GT cu usurinta.
Old 24 iunie 2008, 03:41
Grupul de donator

Nimic în neregulă cu placa de baza, deşi eu sunt un om Asus mine. Cu toate acestea, am făcut construi un PC, o dată cu o placa MSI în ea, şi, deşi unii oameni mi-a spus că a fost un brand crap, placa de baza mea efectuate ca nimeni altul ... (poate cele care furnizează mi asdvise nu au ştiut ce au fost vorba despre).

Nu sunt sigur că este veţi găsi o placa de baza, cu un radiator de cupru de pe Northbridge, totuşi. Nu s-au întâlnit nici una dintre ele mine însumi, aşa că am îndoieli în care acestea există (apoi, din nou, am putea fi greşit ...).

În ceea ce priveşte cooler Northbridge, aşa cum am menţionat mai înainte, orice cooler cu o placă de bază de cupru si heatpipes de cupru va face. Cu toate acestea, sfătui mea ar fi să se şanţ Typhoon Big şi înlocuirea acesteia cu ceva de genul un Artctic frigorifice Pro. Este un minunat cooler pentru procesor este de preţ şi pentru că este montat ventilatorul lateral, aveţi posibilitatea să-l spre punctul de cooler Northbridge pentru ca aceasta să ajute lovitură de mai multă căldură dumneavoastră. Este, de asemenea, mult mai mic decât decât Typhoon dvs. Big aşa că ar trebui să ajute la îmbunătăţirea fluxului de aer în interiorul cazul tău, de asemenea.

Dacă decideţi să stai cu Typhoon, oricum, nu văd de ce ar trebui să existe o problemă de poziţionare un Northbridge cooler de lângă ea. Din poze am văzut, Typhoon este de aproximativ aceeaşi mărime ca Zalman CNPS9700 meu si am avut o abundenta de spaţiu de la stânga la dreapta mea monta Northbridge cooler de lângă ea.

Cu toate acestea, aşa cum am spus, dacă aş fi în locul tău, mi-ar luat cu congelator Arctic.

Noroc:
Chris.

Sistemul meu: Willy Wonka de poligon Factory

Procesor (e):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Plăci de bază:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
Memorie RAM:
Micron 4GB PC-6400 (800Mhz)
Placă grafică (e):
XFX 8600GT 256Mb DDR3 540Mhz
Placă de sunet:
Aflate la bord, de sunet 7.1
Hard Drive (e):
400GB Samsung / 36GB Raptor (x2)
Optical Drive (e):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Cauza / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Răcire:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Network / Internet:
La bord
Monitor (e):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Sistem de operare (e):
Win-XP (SP2)
Old 24 iunie 2008, 09:34
Grupul de donator

Ei bine, eu am un ventilator actualizat pe taifun mare. astfel încât nu mai rămâne meu CPU super misto.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.