![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То би, ако су за коришћење врху / ПЦИ-Е слота, али не мислим да морате да користите врху отвор, тако да мислим да ако користите један слот ниже, требало би да буде у реду, али ако ти је , ја бих чекати док се неко други потврди ово, или не, као што то може бити слућај.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8800ГТС у горњем места са звучну картицу у слободни ПЦИ слот дну треба да раде добро. Отишла бих за Зотац 8800ГТ, то је ван оквира 700МХз и сада је на продају ..
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Прочитао сам пуно 700МХз акција картице прегревања
|
| |||
| |||
| Ух, не, она има обичај вентилатора и све, да како могу да га прода ван оквира тако. најгорем случају сценарио је можете скинути 50МХз или тако нешто.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| колико су цене и где могу да добијем једну?
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| нема везе. Ок, овде је поновно ревидирани списак хттпс: / / сецуре.неуегг.цом / жеља / П. .. схЛистТитле = моја било приговора? Такође бих желео да се зна за добар Нортх Бридге хладњака која није превелика. цуз И'м Гуна поново мој ТхермалТаке Велики Тајфун. и ВЕЛИКИ. ће екстремна Тхермалтаке Спринт рад? и да ли постоји неки други бренд матичне плоче ја би требало да иде уместо с? можда име чипсет већ онај који долази са свим бакарним хладњак? Едит-ИМ нема ЛУП стручњак, па ако постоји бољи ХДД за цену молим вас јавите ми! Желим да будете сигурни да ја могу напајање и 8800ГТ са лакоћом.
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ништа није у реду са мобо иако сам АСУС себе човека. Међутим, ја сам изгради рачунар са једном МСИ је заједница у њој, и иако неки људи ми је рекао да је срање бренд, моја мобо изведена као ниједан други ... (можда и они ми пружају асдвисе нису знали шта су они причају).
Нисам сигуран да ћете се наћи матичну плочу са бакарног хладњак на Нортхбридге ипак. Нису наићи на било коју од њих тако да сам ја сумњам да постоје (а опет, могла бих бити у реду ...). Као и за Нортхбридге хладњак, као што сам раније поменуо, било хладније са плочом бази бакра и бакарних хеатпипес ће урадити. Међутим, мој савет би био да се у јарку Велики Тајфун и замените га са нечим као Артцтиц замрзивач ПРО. То је одлично хладњак за процесор је и цена, јер је вентилатор постављен бочно, можете га упућују своје Нортхбридге цоолер-у како би га да помогне удар више топлоте. Такође је много мањи него од свог Великог Тајфун тако да би требало побољшати проток ваздуха унутар случају. Ако одлучите да се држите Тајфун свеједно, не видим зашто не би требало да буде проблема позиционирања Нортхбридге хладњак поред њега. Из слике сам видео, Тајфун је отприлике исте величине као мој Залман ЦНПС9700 и ја имао обиље простора за монтирање моје право Нортхбридге хладњак поред њега. Међутим, као што сам рекао, ако сте били, ја бих добио са Арктик замрзивач. Цхеерс: Цхрис. Мы Сыстем: Уиллы Уонка'с полигона Фацторы
|
|
| |||
| |||
| добро, ја сам навијач прешли на велики тајфун. тако да мој процесор ради супер-кул.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нови Делови за ПЦ Басиц | Катана | Генерал Хардуаре Цхат | 11 | 18. јуна 2009 02:49 |
| МС Аццесс 2003 Хиде / Маке невидљива избор | Арвинд Кусхуаха | Оффице & Апплицатионс | 0 | 4. јуна 2009 14:35 |
| Требате ли помоћ са узимајући делове за пц | Гнуцастле | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 31 мај 2009 02:48 |
| Савети потребне за избор графичке картице | патман1987 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 28 децембар 2007 22:05 |
| Графичком картицом избор | Разер | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 20 децембар 2007 12:29 |
| Тхреад Тоолс | |
| |