менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Будівництво нової бурової установки необхідно opinons на мій вибір деталей

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 червня 2008, 00:11
Донор групи

Default Будівництво нової бурової установки необхідно opinons на мій вибір деталей

Було б, якби ви використовували верхній PCI-E слота, проте я не думаю, що ви повинні використовувати верхній слот, так що я думаю, що якщо ви використовуєте одну з нижніх слота, воно повинно бути в порядку, а якщо я вам , я хотів би почекати, поки хтось інший підтверджує це, чи ні, оскільки справа може бути.

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 20 червня 2008, 04:49
Донор групи

Default Будівництво нової бурової установки необхідно opinons на мій вибір деталей

8800GTS у верхніх позицій із звуковою картою в нижній слоти PCI повинні працювати нормально.

Я хотів би піти на Zotac 8800GT, це поза полем 700MHz і вже у продажу! ..
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 20 червня 2008, 09:04
Донор групи

Я прочитав багато 700MHz складі карт перегріву

Моя система: Топ Secrit

Процесор (и):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Материнська плата:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
ОЗУ:
Mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Графічна карта (и):
GTX280
Звукова карта:
бортова (зараз)
Жорсткий диск (и):
WD WD6401AALS 640GB
Оптичний привід (и):
Натисніть на посилання в підписі для більш
Діло / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 Вт)
Охолодження:
Xigmatek HDT-S1283 120mm стрілецька
Мережі / Інтернет:
DSL середнього
Монітор (и):
30 дюймів 2650x1600 (скоро в будь-якому випадку)
Операційна система (и):
XP Home
Old 20 червня 2008, 13:33
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав cheesepuff View Post
Я прочитав багато 700MHz складі карт перегріву
Uh, ні, він отримав вентилятор звичаї і все, ось яким чином вони можуть продавати його з коробки так. гіршому випадку, що ви можете зняти 50MHz або близько того.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 20 червня 2008, 14:16
Донор групи

скільки вони коштують і де я можу його отримати?
Old 20 червня 2008, 14:42
Донор групи

неважливо. OK, ось повторно переглянутий список

HTTPS: / / secure.newegg.com / WishList / P. .. shListTitle = My

будь-які заперечення? Я також хотів би знати, про хороше: північний міст кулер що це не дуже велика. Cuz я гун моє повторне Thermaltake Big Typhoon. і BIG. буде Thermaltake Extreme роботою спрінт? і є інший Я платі бренд повинен йти з натомість? Може бути, назва чипсета, але замість однієї, яка поставляється з всі мідний радіатор?

Edit-IM жоден експерт не БП, так що якщо є кращий БП за ціною, будь ласка, дайте мені знати! Я хочу переконатися, що я можу влади як 8800GT з легкістю.
Old 24 червня 2008, 03:41
Донор групи

Нічого поганого в Mobo хоча я Asus людиною себе. Однак, я зробив побудувати ПК одного разу з борту MSI в ньому, і, хоча деякі люди говорили мені, що це лайно марку, моя плат виконується, як ніяка інша ... (можливо, тих, хто надає мені asdvise НЕ знали, що вони кажуть).

Я не впевнений, це ви знайдете платі з мідним радіатором на північному мосту, хоча. Чи не зустрічав-небудь з них собі я сумніваюся, що вони існують (знову ж таки, я можу помилятися ...).

Що стосується північного моста кулера, як я вже згадував, будь-який кулер з мідною пластиною базі мідних теплових трубок і буде робити. Однак моя консультувати б канаву Big Typhoon і замінити його чимось на зразок Artctic морозильник Pro. Це Awesome процесорний кулер для його ціну і тому, що вентилятор кріпиться боком, вкажіть його до ваших північний міст кулер для того, щоб допомогти йому удару більше тепла. Це також багато менше, ніж Big Typhoon тому він повинен допомогти поліпшити циркуляцію повітря усередині вашої справи також.

Якщо ви вирішили дотримуватися тайфуну у всякому разі, я не бачу, чому повинна бути проблема позиціонування кулер північного моста поруч з нею. Від картини я бачив, тайфун приблизно такого ж розміру як мій Zalman CNPS9700 і мені довелося велика кількість вільного місця, щоб сісти на північний міст кулер поруч з ним.

Однак, як я вже сказав, якщо б я тебе, я отримав з Північним Льодовитим морозильник.

Cheers:
Кріс.

Моя система: Полігону Віллі Вонка's Factory

Процесор (и):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Материнська плата:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
ОЗУ:
4GB Micron PC-6400 (800MHz)
Графічна карта (и):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540MHz
Звукова карта:
Бортові 7.1 Sound
Жорсткий диск (и):
Samsung 400GB / 36GB Raptor (x2)
Оптичний привід (и):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Діло / PSU:
Космос RC-1000 / Арктичний 600W PSU
Охолодження:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Мережі / Інтернет:
Бортові
Монітор (и):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Операційна система (и):
Win-XP (SP2)
Old 24 червня 2008, 09:34
Донор групи

Ну, я маю підвищений вентилятор Big Typhoon. щоб він працював моїм процесором Super Cool.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Нові деталі фундаментальних ПК Катана Генеральний обладнання чат 11 18 червня 2009 02:49
MS Access 2003 приховати / зробити невидимим відбір Арвінд Kushwaha Office Suites & Застосування 0 4 червня 2009 14:35
Потрібна допомога в отриманні частини для ПК Gnucastle Генеральний обладнання чат 2 31 травня 2009 02:48
Рекомендації, необхідні для вибору відеокарти patman1987 Графічні карти & Монітори 6 28 грудня 2007 22:05
Вибір відеокарти Razer Графічні карти & Монітори 5 20 грудня 2007 12:29
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.