![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Építési saját számítógép nem könnyű. Szüksége van egy működő megértéséhez használt rövidítések, ha használnak az egyes alkatrészeket, meg kell tudni a hőteljesítmény, wattértékek szükség, ATX spec annak tekintetében, hogy az alaplap és az esetek és PSU's. A lista megy. Bascially, a PC csak egy kirakós játék: Csak illik össze, pontosabban az egyik módja. De az is lehetséges, hogy ez rossz, és erre nem hagyom piros arcú és üres pocketed. Megfelelő eszközök a munka: A csavarhúzó természetesen nagyon fontos, így róla, hogy van egy Phillips-csavarhúzó fej. Ez egy jó ötlet, hogy a mágneses végű egyike, mivel ez lehetővé teszi majd az életed sokkal könnyebb (csavarozásra az alaplap az eset kiváló példa), és egy pár sodronyvágó vagy olló is jöhet a dolgok, mint a kábel kötelezettségeinek. Felszólalási Kábel nyakkendők, ajánlott a vásárlást, és ezek közül néhány még néhány sprial kábel wrap. Mindkét segít megőrizni kábelek takaros. Ez elengedhetetlen a számítógép jól belsőleg, azt is segíteni fogja, hogy gyorsítsák fel a hibaelhárítással. Tidy kábeleket is javítják a levegő az egész ügy is. A munka során érdemes érdemes jól csinálni. Emberek, akik építettek egy vagy több számítógép fog több mint valószínű, elmondom, hogy nem érdemes zavarni az anti-static karszalagról, vagy zátonyra be magad a sugárzó. De ahogy az első alkalommal építője, amit meg kell emlékezni, hogy a PC komponensek nagyon érzékeny a statikus elektromosság, És könnyen megsérülhetnek, hogy. Ez nagyon fontos, hogy néhány óvintézkedést, mert az, ami neked jobban? kiadások 5 £ egy anti-static karszalagról, vagy tönkreteszik kockáztatva, hogy £ 350 grafikus kártya, amit most vettem? Kövesse az alábbi pontokat, és nem tud messzire menni rossz: Amikor egy számítógép alkatrész kezelni csak a széle. Vagy vásárolni, anti-static csukló kábelen, a földi magad a radiátorra vagy tartsuk érnek a PSU-ügyben (tápegység) a számítógép, hogy meg kell állni egy kiépítése statikus. Ez nem teljesen szükséges, de ha akarod tovább nyugalmat is vásárolni anti-static szőnyeg. Ezek hasznos, ha felszerelésére a CPU (központi feldolgozó egység) hűvösebb az alaplap. Take your time! Tudom, kezd a PC-menedzserek és lesz a legnagyobb baj. De lehet, hogy a végén, hogy problémák megoldása, ha rohanás azt, ami Önnek az idő talán már mentve. Először is, győződjön meg arról, hogy van elég hely, hogy a számítógép. A következő szakasz azt tervezi a buildszám, miután a megfelelő eszközöket a kéz, annak tudatában, ahol minden egyes összetevő is, hogy mit fogsz csatlakozni az alkatrészek, csatolva a tápkábel (figyelembe véve a kábeleket, hogy segítse a levegő), és végül miután az utasításokat az egyes alkotóelemek kézzel kéne problémák, így háríthatja. Most, hogy a fordítás is. Ez azért azt ajánljuk, hogy alkalmas az alkatrészeket, de ez csak egy útmutató. Mivel az ügy használt ház minden összetevője a számítógép a legjobb hely a kezdet. -Vegye ki az oldalsó panel (ek). -Egyes esetekben kivehető alaplap tálca, ha nem távolítható el most. (Ez a fenti két segíti az illeszkedő alkatrészek). -Az ügy érkezik a zsákokat a különböző "anyák és a csavarok", ezeket a kézi most. Az első komponens alkalmas lesz a PSU (tápegység). Dolgozom a feltevést, hogy az eset nem egy már telepített. Ha figyelembe veszik, hogy hogyan útvonalon a psu kábelek (mint fentebb), akkor tudni fogja, ha mész, hogy melyek ezek, és akkor lesz szükségünk, hogy használja. Így például a PC-re 1 SATA HDD, 1 grafikus kártyával, és egy optikai meghajtó lesz szükség: A teljesítmény-SATA csatlakozó a HDD (Hard Disk Drive) -A molex csatlakozó, az optikai meghajtó. -A PCI-E csatlakozó a grafikus kártya. ] Azt is figyelembe kell venniük a 24-pin 12V-os csatlakozó az alaplap, a 4-pin és 8-tűs ATX csatlakozó az alaplap (ha van igényel egy ilyen). A fentiek nem tartalmazzák a kommunikációs kábel, csak a hálózati kábelt. Tehát akkor is szükség van egy IDE kábelt meg az optikai meghajtó, egy SATA-kábelt a merevlemezre. Ez csak egy alap spec, mint a tiéd lehet más. Te is a fan-vezérlő, egy második optikai meghajtó vagy akár egy második grafikus kártya. Talán a hangkártya is. Vedd ezt figyelembe, amikor a vásárló PSU, mint akkor kell elszámolnia, amely előírja, hogy minden egyes alkatrész erőt a tápegység. Ugyancsak figyelembe veszik a legtöbb PSU's have 2 csatlakozók egy kábelt, és néhányan közülük 2xmolex vagy 2xSATA, de néhány olyan, ami minden. De leginkább a nagyobb teljesítményű tápegység (a 500W +) általában 4 csatlakozó egy kábel, 2 minden. Megadhatunk kábel pncl a "döntetlen" kábel együtt tartása neater, vagy akár a kábel-mélyekkel csoport kábelek és ragadós kábel köti alapozza, hogy segítse őket szépen útvonalon. Helyek elrejtésre / kábelek elrendezése el: Fent és az oldalára az áramellátás. Alatta az alaplap tálcát. A merevlemez / optikai meghajtó ketrec. Hacsak nem vagyunk töltés a számítógépről a felső összetevők ez elég valószínűtlen, hogy akkor kell használni, a kábel, feltéve, hogy úgy takarít meg, hogy minden rendben van tartalék el benne az esetben hasznos lenne egy moduláris tápegység. Ez csak azt jelenti, hogy csatlakozzunk / disconnect kábel a / az psu, ahogyan és amikor szükséges. Most megvan a psu látni benne az esetben a következő lépés, hogy telepítse az alaplap. De mielőtt ezt biztosít eltávolítja a meglévő backplate (ez a képkivágást hátoldalán az a helyzet, hogy a pre-alakú lyukak a különböző foglalat az alaplapon) és telepíti a backplate jött meg az alaplap. Ez szükséges, hogy ezt csak azért, mert alaplapok általában különböző kikötőkben a hátsó, vagy ugyanazt a kikötőket, hanem a különböző helyekre az alaplapon. Továbbá, mielőtt telepíti az alaplap lesz szüksége, hogy az alaplap csavaros stand-off van, hogy az alaplap tálcát. A legtöbb esetben nem alkalmas különböző méretű ATX alaplapok így láthatja rengeteg lyukak kész a stand-off a tálcát. Ne is aggodalommal figyeli, hogy ez egy nagyon egyszerű gyakorlását, hogy az alaplap a tálcára, és ahol a standoffs kell. De biztosan csak alkalmas a szükséges összeget stand-off ez az alaplap van a lyuk. Mivel még egy külső szerelési, hogy nincs csavar-lyuk is tönkre a alaplap. Az alaplap lehet telepíteni, de mielőtt ezt csak ellenőrizze, milyen a CPU hűvösebb van felszerelve, mivel néhány igényel a felszerelés egy backplate hátoldalán az alaplap. Ha van egy kivehető alaplap tálcát a kedvező ezen a ponton, amikor is alkalmas a CPU, a CPU és a memória, mint a hidegebb lesz, hogy kevesebb fiddly. Én nem ajánlom összekötő bármi más, ami nem zárva helyett kizárólag felszerelésével az alaplapon magát (például a grafikus kártya). Ahogy múlik majd, amely a CPU és a CPU hűvösebb ön használ Én nem megyek be, hogyan kell telepíteni őket, de biztosítják, mint mindig, akkor kövesse az utasításokat. Berendezése a RAM az alaplapon tényleg nagyon egyszerű, mivel az csak egy módon illeszkedik keresztül nyílásba a RAM, hogy egyfajta kulcs. De kétszer ellenőrizze a alaplap mint a legtöbb ma is kihasználja a futási ram kettős csatorna. Mivel a két csatorna résidők változhat között Alaplapok Szeretnék ajánlani erősen olvasatra vonatkozó utasításokat a felszerelés RAM hogy jött el az alaplap. Most már minden kész, hogy akkor most alkalmas az alaplap és a tálca vissza az ügyet. (Természetesen, ha az ügyben még nem kapott egy kivehető tálcát, akkor már az a helyzet) Most csatlakoztassuk a vezetékeket, hogy jönnek szerelni az esetben a megfelelő csap az alaplapon (ismét, olvasd el az utasításokat, hogy jött el az alaplap) Ez biztosítja, hogy minden olyan vezető van az ügyben, és minden olyan USB és Firewire portok az ügyben. Kérjük, vegye figyelembe, ha azok nem működnek, miután csak a hajtott be a kábeleket a 180 fok az alaplap csatlakozók. Most már tudja telepíteni a HDD (k), megint csak utalva a Alaplapok utasítások biztosítják, ha csatolja a SATA kábelt a meghajtóra, hogy azt szeretnék, hogy az elsődleges, hogy a megfelelő SATA port az alaplapon. Ha az Ön esetében az első beviteli rajongója a hdd ketrec mögött (mint a legtöbb do) biztosítja, akkor a helyére a HDD-line a hub a ventilátor, mert 1) Ez a blokk a legkisebb mennyiségű levegő áramlik be az ügyet, és 2) Lehetővé teszi, hogy a HDD, hogy lehűlt a levegő áramlik a fentiek alapján, és azt. Ha a telepítés két vagy több merevlemez van, hogy próbálja meg elhagyni a különbség közöttük, ahogy tud nagyon meleg, ha őket együtt. Ez lehet még több a kérdés, ha van nekik beállítva a RAID tömbben, mivel a több mint valószínű, dolgozott egy időben. Ha már több mint két hdd van, akkor érdemes lenne még egy vásárlás utáni adapter egy az optikai öblökre így alkalmas a HDD-két őket (ha van nekik, hogy tartalék), mert a több hdd a telepítése mögött szívórendszerek ventilátor, a levegő egyre kevesebb az az eset, hogy segítsen cool a többi összetevő. Most telepítse az egy vagy két optikai meghajtó van, minden egyes dia egy öbölben abban az esetben, és minden csavar lyukak, feltéve, hogy biztosítsák a törekvéssel, hogy az öböl (a lusta és csak a telepítése egy vagy két oldalanként eredményeként a meghajtóba reszketés mivel forog ki, ami sok a zaj!). Most tulajdonítanak az IDE kábelt az alaplap, majd tegye a csatlakozó címkézett "elsődleges" a meghajtó azt hiszed, hogy lesz a leginkább és a többi csatlakozó címkézett "másodlagos" a többi meghajtót (Ha egy második meghajtó ). Te kész felvenni a grafikus kártya (k) hangkártya, vagy bármely más PCI eszköz. Ismét próbálja meg ezek elterjedését a lehető legjobban. Emellett, mivel a sok grafikus kártyák ezek a napok duplán szélessége is ki a helyet, két kártya esetében, így biztosítja, hogy vásárlás előtt te vagy ezzel tisztában, így a terv épít accordingley. Ez alapvetően le a tény, hogy a kétszeres szélességű kártya blokkolja a hozzáférést a PCI port is található a PCI-E port a kártyát, és ha a tervezés fitting a hangkártya ott, akkor nem kell képes. Sok alaplapok több mint egy PCI-E slot, de a legtöbb közép-résidőket vagy 1x 4x vagy 8x és PCI-E 16x fut a leggyorsabban. Így biztosítják, hogy amit a grafikus kártya az elsődleges PCI-E slot. Remélhetőleg most már minden összetevője telepített Ön esetében, és sikerült a kábeleket, hogy segítsen minden olyan korlátozás, hogy csökkentsék a levegő áramlását. Most, hogy az oldalsó panel (ek) vissza. Thats it for now. Dolgozom a második rész, amely minden a beállításokat a BIOS-ban és néhány más hasznos tanácsok. Harmadik rész arról szól, Windows, vezetők és még néhány hasznos tippeket. Remélem ez van értelme, és segít. Alex. :)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én találtam ki a számítógépet! Tényleg szükséges kábeleket, de a kábelek Arnt elég hosszú o is rossz egy kis Extenders
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szép útmutató Alex
| |||
| |||
| Lol, néhány praktikus dolgot fogok használni az én 2. építeni. : D |
|
| |||
| |||
| Köszönjük, hogy a vezetõ. Igazán hasznos |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Talán ez egy jó ötlet, hogy egy rövid, alkalmazása és eltávolítása thermal paste. sok ember kap ez rossz. nagyon.
az a hely, a DAB a termikus massza van, a sima, előkészített felület a processzort. csak azokra a vékony közvetlenül le a középső vagy a között, vagy a mag (ok). Nem fedik le a teljes felületen! nem megy át. Mindkét eredményeképpen a pasztát nem működnek hatékonyan, ahogy kellene. Ha készen áll, hogy a hűtő egység, akár egy hűtőborda vagy ventillátor, győződjön meg arról, hogy nyomja le néhány mérsékelt nyomás, és forgassa az óramutató járásával megegyező hűtést egység és az óramutató járásával ellentétes. Ez biztosítja, hogy a massza terjed egy vékony réteg a legtöbb a felszínre. az egész felület kezdeni hagy teret hozzá túl sokat. Ezért ez a módszer nem javasolt. is jóval kevesebb kockázatot véletlen elterjedésének paszta rá más részein. Ha távolítani néhány régi paszta első alkalmazása előtt az új, győződjön meg arról, hogy dörzsölje el használatával izopropil-alkohol. néven is ismert horzsolási alkoholt. és használata lintless ruhával. alkohol gyorsan elpárolog, ez egy kiváló tisztítószer és lintless ruhával biztosan nem lesznek a kis részecskék ruhával ragasztani a felületet a feldolgozó vagy bármi mást, hogy te vagy a paszta alkalmazása. a maradék, hogy a bőr-olaj, holt bőr, haj, vagy kötszer csökkentheti a hatékonyságot a paszta. Boldog épület:) My System: Ezékiel
|
|
| |||
| |||
| Nagy útmutatót akkor adjunk hozzá néhány kép a fûszer a dolgokat |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nagyon jó útmutató valóban.
Miután azt mondta, hogy én csak befejeztem a 7. építeni, és az egyik dolog, amit megtanultam az első az, hogy telepítse a CPU, memória és a CPU hűvösebb rá a alaplap, mielőtt a dolog fér el benne szó. Ha van egy alaplap tálcát, amit el kell távolítani, ha valamilyen szerencse. Ha nem, akkor én általában nagyon puha valamit az asztalra, hogy az anti-static csomagolásán én alaplap tetején (ha van elég biztonságos hajózás a termék biztonságos ahhoz, hogy tegye a mobo a körülbelül fél óra alatt, amíg az illeszkedés alkatrészek). Csak győződjön meg róla, hogy nem kell alkalmazni, ha túl nagy nyomás mounting a CPU hűvösebb és RAM. My System: Willy Wonka's Sokszög Factory
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I would love to add valamit, mint ez az én website.am csak nem is túl teckie enuf
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|