![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Statyba, kompiuteryje nėra lengva. Jums reikia darbinį supratimą apie santrumpas, kurios naudojamos, kai naudojamos nuorodos į atskirus komponentus, ką reikia žinoti apie šilumos gamybos, reikalingos galios, ATX spec ir atsižvelgiant į plokštės ir atvejai, ir PSU's. Sąrašas tęsiasi. Bascially, PC yra tik dėlionės: Tai tinka tik kartu, teisingai, vieną pusę. Bet tai yra įmanoma gauti jį neteisingai, ir tai padaryti gali palikti jums raudonveidis ir tuščių-įmušti. Teisė Įrankiai Užsakymas: Atsuktuvas yra akivaizdžiai labai svarbus, todėl įsitikinkite, ar turite Phillips-head screwdriver. Tai gera idėja gauti magnetinio nulenkti vieną, kaip tai padaryti jūsų gyvenimą daug lengviau (varžtais plokštę į atvejis yra puikiausias pavyzdys) ir vielos karpymo žirklės ar poros taip pat gali praversti dėl dalykų, pavyzdžiui, kabelinė pabėgiai. Kalbant apie dirželiai, verta įsigyti kai kurių iš šių bei kai kurių sprial kabelis WRAP. Abu jie padės išsaugoti kabeliai tvarkingas ir tvarkinga. Tai būtina, kad kompiuterio atrodo gerai viduje, jis bus taip pat padėtų paspartinti bet trouble shooting. Tidy kabelių, taip pat pagerinti oro srautą visame atveju taip pat. Verta daryti darbą verta gerai. Žmonės, kurie pastatė vieną ar kelis PC bus daugiau, nei gali pasakyti jo neverta trukdote su anti-static juostelės arba įžeminimo sau ant radiatoriaus. Tačiau, kaip pirmą kartą, statybininkas, ką turite atsiminti, kad PC komponentai labai labai jautrios statinio elektros, Ir lengvai pažeisti jį. Tai labai svarbu imtis tam tikrų atsargumo priemonių, dėl kurių norėtumėte? išlaidas 5 £ ant antistatinį juostelės arba rizikuojant griauna, kad £ 350 graphics card, kad ką tik nupirko? Sekite punktais mažesnis ir jūs negalite eiti toli neteisinga: Dirbant su kompiuteriu komponentas tvarkyti tik savo kraštus. Bet pirkti anti-static riešo kabelis, žemės sau ant radiatoriaus ar palikti neliesti atveju PSU (maitinimo bloko) už kompiuterį, kad jūs turite nustoti didinti iki statinio. Ji nėra visiškai būtinas, tačiau jei norite toliau ramybė, taip pat galite įsigyti antistatinį kilimėliai. Tai yra naudinga, kai reikia montuoti CPU (Central processing unit) aušintuvas į pagrindinę plokštę. Neskubėkite! Suprantu, kad gauti savo kompiuteryje įdiegti ir paleisti bus labai jūsų protas. Tačiau jums gali baigtis atsižvelgdamas išspręsti problemas, jei turite skubėti tai, kuri jums kainuos laiko Jums gali išgelbėti. Pirmiausia įsitikinkite, kad turite pakankamai didelė erdvė kurti savo kompiuterį. Kitame etape planuojama pastatyti, atsižvelgdama teisingas priemones vertus, Žinant, kur kiekvienas komponentas eina, kokia tvarka jūs ketinate sujungti sudedamąsias dalis, susijusias galios kabeliai (atsižvelgiant į Jūsų Cable Management padėti oro srautas), ir galiausiai atsižvelgdamas į kiekvienos sudėtinės dalies rankomis instrukcijos turėtų jums kyla problemų, kad galėtų pašalinti triktis. Dabar kurti pati. Tai, kad aš rekomenduočiau jums tinkamas sudedamąsias dalis, bet tai tik vadovas. Kaip atveju naudojamas namuose visi kompiuterio jo komponentų geriausia vieta pradėti. -Pašalinti Šoninis skydelis (-ai). -Kai kurie atvejai nuimamas plokštė padėklai, jei jūsų ar jį pašalinti. (Doing abu aukščiau padeda susipažinti su atsargines dalis). -Jei atvyksite su maišus įvairių "riešutai ir varžtai", kad juos ranka dabar. Pirmasis komponentas, kad tilptų bus PSU (Power Supply Unit). Aš dirbu su prielaida, kad jūsų atveju nėra vieno įrengti jau. Jei esate atsižvelgti į tai, kaip nukreipti Jūsų PSU laidai (kaip nurodyta pirmiau), jūs žinosite, kur jūs einate į jų vietą, o kurios einate į būtinybę naudoti. Kaip ir su 1 SATA HDD, 1 grafikos plokštę, ir vienas optinis įrenginys jums reikia kompiuteryje, pavyzdžiui: -SATA power connector į HDD (Hard Drive) -Molex jungtis, optinis įrenginys. -PCI-E jungtis, grafikos plokštę. ] Jums taip pat reikia atsižvelgti į 24-pin 12V jungtis plokštėje, 4-pin arba 8-pin ATX jungtis plokštėje (jei yra reikalinga viena iš šių). Aukščiau neapima ryšių kabelius, tik elektros laidų. Taigi, jums taip pat reikia IDE kabelio Jūsų optical drive, SATA kabelis kietajame diske. Tai tik pagrindiniai spec, nes jūsų gali būti skirtingi. Taip pat gali tekti Fan-valdytoją antrą optical drive ar net antrą grafikos plokštę. Gal garso plokštė taip pat. Imasi visų tai atsižvelgti perkant savo PSU, kaip jums reikia, siekiant atsižvelgti į kiekvieno komponento, kuris reikalauja galios nuo PSU. Pat atsižvelgti į labiausiai PSU's have 2 jungtys vieno kabelio; kai kurie 2xmolex arba 2xSATA, bet kai kurie turi po vieną kiekvienam. Bet labiausiai didesnės galios PSU's (500w +) paprastai turi 4 jungtis per kabelį, 2 kiekvienas. Taip pat galite naudoti kabelį su apvalkalu "sieja" laidai kartu, jų laikymo neater, ar iš tiesų kabelinė ryšius su grupės kabelių ir lipni kabelinė Tie pagrindai padėti maršrutą juos tvarkingai. Vietos paslėpti / išvalyti kabeliai nuo: Aukščiau, ir energijos tiekimo pusių. Priešais plokštė plokštelės. Į kietąjį diską / Optical Drive narve. Jei jūs esate užpildyti savo kompiuterio komplektavimo tai mažai tikėtina, kad turėsite naudoti visų kabelių, jei taip būtų sutaupyti atsižvelgdamas į tvarkinga atsarginiai yra toli viduje atveju tai būtų naudinga gauti Modular PSU viršuje. Tai tik reiškia, kad jūs galite prijungti / atjungti laidus prie / nuo PSU, kaip ir kada reikia. Dabar jūs turite PSU įrengti viduje atveju Kitas žingsnis yra nustatyti pagrindinę plokštę. Bet prieš tai padaryti užtikrinti pašalinti esamas backplate (tai yra dėl bylos, kuri turi iki galo jungiklis formos angas įvairių jungčių plokštėje) ir įdiegti backplate, kad atėjo jūsų pagrindinę plokštę. Tai reikia daryti tik todėl, kad plokštėse dažniausiai turi skirtingą uostų atgal arba paties uosto, bet iš skirtingų vietų plokštę. Be to, prieš pradėdami diegti pagrindinę plokštę turėsite varžtas plokštė Stand-off's "Portatiles plokštelę. Daugeliu atvejų galima pritaikyti įvairių dydžių ATX motherboards todėl Jūs galite pamatyti apkrovų skyles paruoštas stendas-offs ant padėklo. Ar ne per daug nerimauja, kad tai jo labai paprasta naudotis surengti plokštę virš padėklo ir pamatyti, kur standoffs turėtų eiti. Tačiau įsitikinkite, kad tinka tik tokio dydžio Stand-off's, kad plokštė turi angas. Kaip įrengti dar viena papildoma, kad neturi įsukamas skylė gali sugadinti jūsų pagrindinė plokštė. Plokštė gali būti montuojama dabar, bet prieš tai padaryti tik dar karta patikrinti, kaip jūsų CPU aušintuvas montuojamas, nes kai kurie reikalauja, kad apie pagrindinę plokštę galinio backplate montuoti. If you've got nuimamas plokštė plokštelę jos naudingas šiuo metu, kaip jūs taip pat tinka CPU procesoriaus aušintuvo ir atminties kaip bus, kad mažiau sunkokas. Aš nepatarčiau prijungti dar ką nors, kad nėra užblokuotas vietoje grynai sumontuotų ant pačios plokštės (pavyzdžiui, vaizdo plokštės). Koks jis bus priklausys nuo to, kuri CPU ir CPU aušintuvas jūs naudojate Nesiruošiu gilintis į tai, kaip jas įdiegti, bet ir užtikrinti, kaip visada, sekite instrukcijas. Įrengimas RAM plokštė yra tikrai labai paprastas, nes ji tinka tik vienas būdas per į RAM lizdą, kuris veikia kaip raktą. Bet dar karta patikrinti savo plokštę, nes dauguma dabar gali pasinaudoti rodyti ram ir dual channel. Kadangi dvigubos kanalai slots skirtis tarp Portatiles aš primygtinai rekomenduojame perskaityti nurodymus, susijusius su RAM montuoti, kad atėjo su savo plokštę. Dabar jūs jau viską, kad dabar galite pritaikyti plokštės ir plokštelės Atgal į bylą. (Žinoma, jei jūsų atveju ne pateko nuimamas dėklas tada jau bus tuo atveju) Dabar prijungti laidus, kurie ateina montuoti atveju atitinkama vieta ant pagrindinės plokštės (vėlgi, perskaitykite instrukcijas, kad atėjo jūsų pagrindinę plokštę) Ši suteikia teisę bet LEDs dėl teismų ir taip pat visus USB ir FireWire apie tokį atvejį. Atkreipkite dėmesį, jeigu jie dirba ne tik jūs Powered sudaro tik pasukti kabelius 180 laipsnių plokštės jungtys. Dabar galite įdiegti HDD (-iai), vėl, nurodydama savo Portatiles nurodymus, įsitikinkite, kad prijungti SATA kabelį nuo disko, kad norite būti pirminis teisingas SATA prievadą pagrindinėje plokštėje. Jei jūsų atvejis visą įsiurbimo ventiliatorius su HDD cage už jo (kaip dauguma daro) užtikrinti, kad jūs vietą HDD-line su ventiliatoriaus centru, nes 1) Tai bus blokuoti mažiausia suma, oro srauto į bylą ir 2) Jis leis HDD būti aušinamas oro srauto tiek virš jo ir po juo. Jei diegiant dviejų ar daugiau HDD'S nors, bandykite palikti tarp jų skirtumas, kaip jie gali gauti labai karšta, jeigu jūs juos kartu. Tai gali būti dar daugiau klausimu, jei jūs turite juos sukonfigūruoti RAID masyvą, nes jie bus labiau tikėtina, kad dirba tuo pačiu metu. Jei jau daugiau kaip du hdd's, vertėtų taip pat pirkimo antrinėje rinkoje adapteris vieno optinio aikštelės, kad būtų galima pritaikyti hdd ar du jų (jei jūs turite jų atsarginių), nes daugiau HDD's įdiegti už įsiurbimo ventiliatorius, ne oras nepatektų į bylą padėti vėsioje jūsų kitų komponentų. Dabar įdiekite vieną ar dvi optiniai įrenginiai turite, kiekvieną skaidrę į bylos Bay vieną ir naudoti visą varžto angos suteikta saugoma disko Bay (buvo tingus ir tik įdiegti vieną ar du kiekvienos pusės gali sukelti vairuoti Vibracija nes nugaros aukštyn, sukurti daug triukšmo!). Dabar pridėkite IDE kabelio į plokštę, tada įdėti jungtis paženklintas "pirminis" į diską manote, kad jūs naudojate dažniausiai, ir kitas jungtis paženklintas "vidurinis" į kitas vairuoti (Jeigu jūs naudojate antra pavara ). Dabar galite pridėti vaizdo plokštė (-ės) garso kortele arba kita PCI. Vėlgi, pabandykite atlikti šiuos skleisti kiek įmanoma. Taip pat, kaip ir korteles, šių dienų yra dvigubai aikštelė plotis gali baigtis atsižvelgiant į dvi korteles, tais atvejais, erdvę, užtikrina, kad prieš perkant jus apie tai, kad galima planuoti statyti accordingley. Tai iš esmės su tuo, kad dvigubo pločio kortelė bus blokuoti prieigą prie PCI prievadą, šalia PCI-E uoste kortelė, ir jei jūs planuojate įrengti soundcard ten ten jums nebus sugebėti. Portatiles daug daugiau nei vieną PCI-E lizdo, tačiau antrinių slots dauguma yra arba 1x 4x ar 8x ir PCI-E eina greičiau prie 16x. Todėl būtina užtikrinti, jūs įdėti video į pirminę PCI-E lizdą. Tikimės, kad dabar jūs visi komponentai įdiegti į jūsų bylą ir sugebėjo kabeliai padėti sumažinti bet kokį apribojimą, kad oro srautas. Dabar įdėti Šoninis skydelis (-iai) atgal. Thats it for now. Aš dirbu dėl antrosios dalies, kuri yra apie parametrus BIOS ir keletą kitų naudingų patarimų. Trečioji dalis yra apie montavimo Windows ir vairuotojams, taip pat keletas naudingų patarimų. Hope this makes sense ir padėti. Alex. :)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zbudowałem mano kompiuteryje! man tikrai reikia Cable Management bet kabelių Arnt pakankamai ilgai, o ir blogai kažkiek ilgintuvai
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nicos vadovas Aleksas
| |||
| |||
| Lol, kai Handy Stuff I'll naudoti mano 2. statyti. : D |
|
| |||
| |||
| Ačiū už vadovą. Tikrai naudinga |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Galbūt tai yra gera idėja įtraukti į taikymo ir šalinant šiluminės pasta trumpai. daugeliui žmonių susipažinti su šia klaidinga. daug.
vieta DAB dėl šilumos pasta yra lygus, paruoštas paviršius procesorius. taikomas tik plonos linijos ketina tiesiogiai nustatytas vidurį arba ant arba tarp Core (-ai). Neapima visą paviršių! neviršija visoje. abu lems pasta neveikia taip efektyviai, kaip turėtų. Kai esate pasirengę įdėti Aušinimo blokas, tai būtų HEATSINK arba ventiliatorius, įsitikinkite, kad spauda, nustatantis kai kurių vidutinis spaudimo ir aušinimo vieneto pasukti laikrodžio rodyklę ir prieš laikrodžio rodyklę. Tai užtikrina, kad pasta yra pasiskirstęs plono sluoksnio tarp daugumos paviršių. apimantis visą paviršių pradėti su lapais kambarį pridėti per daug. Būtent todėl šis metodas yra rekomenduojamas. Taip pat yra daug mažesnis pavojus atsitiktinai plitimo pastos ant kitų dalių. Jei ketinate pašalinti kai kurias senas pasta pirma prieš taikant naujas, įsitikinkite, kad RUB It Away naudoti izopropilo alkoholiu. taip pat žinomas kaip patrinkite alkoholiu. ir naudoti lintless audiniu. spiritas išgaruoja greičiau, tai puiki valymo agentas, ir lintless audiniu užtikrina, Jūs negausite mažai dalelių audinį pakimba ant procesoriaus paviršiaus ar kas nors tai esate taikant pastos. bet koks likutis, ar tai odos aliejus, negyvas odos, plaukų, arba Korp gali sumažinti pastos veiksmingumą. laimingas pastate:) Mano sistema: Ezekiel
|
|
| |||
| |||
| puikus vadovas turėtumėte pridėti keletą nuotraukų prieskonių things up |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Labai geras vadovas iš tikrųjų.
Having said that, aš ką tik baigė savo 7. pastatyti ir vienas ką aš sužinojau nuo pirmos viena yra įrengti centrinio procesoriaus, atminties ir procesoriaus aušintuvą į pagrindinę plokštę prieš jums tinka jūsų atveju vidinis dalykas. Jei turite plokštė plokštelę, kurios gali būti pašalinta iš jūsų jei turite šiek tiek laimės. Jei ne, tai aš paprastai pateikti kažką labai minkšta ant stalo, padėkite anti-static pakavimo mano plokštė ant viršaus (jei jis pakankamai saugi laivybos produktas tai ganėtinai įdėti MOBO dėl maždaug pusvalandį, o jums tinka komponentus). Tiesiog įsitikinkite, kad jums nereikia taikyti per daug slėgio montuojant CPU cooler ir RAM. Mano sistema: Willy Wonka's Factory daugiakampis
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| norėčiau pridėti kažką panašaus į mano website.am tik ne per teckie enuf per
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Išorinis standusis diskas - Kaip FAT32 disko vienos pusės ir vienos pusės NFTS? | ahsanjee | Drives & Removable Media | 1 | Gegužė 25, 2009 15:52 |
| Statyba Mano pirmasis kompiuteris | Dave4468 | General Hardware Chat | 19 | 7 liepa 2008 18:43 |
| Statyba kompiuteryje | Vega | General Hardware Chat | 2 | 25 sausis 2008 20:06 |
| Statyba Mano pirmasis kompiuteris | XgenAdam | General Hardware Chat | 6 | Lapkritis 17, 2007 11:39 |
| Statyba naują kompiuterį | MilkshakeMan | General Hardware Chat | 10 | 13 rugsėjis 2007 18:16 |
| Temos įrankiai | |
| |