mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Ēkas PC datora! Pirmā daļa.

Reply

Thread Tools
Old Marts 29, 2007, 11:47
Donors Group

Default Ēkas PC datora! Pirmā daļa.

Ēkas jūsu dators nav vienkārši. Jums nepieciešams darbam vajadzīgā izpratne par izmantoto saīsinājumu, ja izmanto atsauces uz atsevišķām sastāvdaļām, kas jums jāzina par siltuma jauda, jaudas, nepieciešams, ATX spec kas attiecībā uz mātesplates ir, un gadījumiem, un PSU's. Saraksts turpinās.

Bascially, PC ir tikai jigsaw: tas der tikai kopā, pareizi, vienā virzienā. Bet ir iespējams to iegūt nepareizi, un to darot var atstāt jūs sarkanu pārklājumu un tukšām pocketed.

Tiesības uz darbu Tools:
Skrūvgriezi acīmredzami ir diezgan svarīgi, lai nodrošinātu jums ir Phillips-head skrūvgriezi. Tā ir laba ideja, lai iegūtu magnētiskā materiāla smaili viens, jo tas padarīs Jūsu dzīvi daudz vieglāku (skrūvēm mātesplati vērā gadījums ir lielisks piemērs) un pāris stiepļu griezēji vai šķēres, var arī noderēs, lai lietas, piemēram, kabeļu -saites.

Runājot par kabeļu saites, ir ieteicams iegādāties kādu no šiem un arī dažas sprial kabelis wrap. Abi tie palīdzēs uzturēt kabeļi veikls un nesakoptas. Tas ir būtiski datoru, lai izskatās labi iekšēji, tā būs arī palīdzēs paātrināt jebkuru bojājumu. Sakārtot kabeļu ļaus uzlabot arī gaisa plūsmu visā lietā pārāk. Darbs vērts ir vērts labi.

Cilvēki, kuri ir izveidojuši vienu vai dažas datora, visticamāk, jums tā nav vērts uzmācas ar anti-static aproce, vai sēkļa sevi uz radiatora. Bet kā pirmo reizi būvētājs, kas jums ir jāatceras, ka datoru sastāvdaļas ļoti ļoti uzņēmīgi pret statisko elektrībuUn ir viegli sabojāt tā.

Tas ir ļoti svarīgi ievērot dažus piesardzības soļus, jo, ko jūs vēlaties? izdevumi £ 5 par anti-static aproce, vai riskējot ruining ka £ 350 grafikas karte, kas jūs esat tikko iegādājies?

Sekojiet zemāk punkti un tu nevari iet tālu nepareizi:
Strādājot ar datoru sastāvdaļu rokturis tikai tās malas.
Nu pirkšanas anti-static plaukstas kabeli, zemes sev uz radiatora vai paturēt skar PSU lietā (barošanas bloks) attiecībā uz datoru, jums ir jāpārtrauc uzkrāšanās nemainīgs.

Tas nav pilnīgi nepieciešama, bet, ja vēlaties turpināt mieru varat iegādāties arī anti-static paklājiņus. Tie ir noderīgi, uzstādot CPU (centrālais procesors) dzesētājs ar mātesplati.

Nesteidzieties! Es saprotu, kļūst datora izveidota un darbojas, būs ārkārtīgi jūsu prātā. Bet jūs, iespējams, galu galā, kam novērst problēmas, ja jums rush to, kas Tev izmaksās laiku jums var būt saglabāti.

Pirmkārt, pārliecinieties, ka Jums ir pietiekami liela telpa, lai izveidotu savu datoru.

Nākamais posms plāno būvēt, ņemot pareizi instrumenti, rokas, zinot, kur katrs komponents iet, kādā secībā jūs gatavojas savienot sastāvdaļas, pievienojot strāvas kabeļi (ņemot vērā jūsu cable management lai palīdzētu gaisa plūsmu) un visbeidzot kam katram komponentam ar rokām norādījumiem, jums rodas problēmas, lai varētu novērst problēmas.

Tagad būvēt pati. Tas ir lai es ieteiktu jums fit sastāvdaļām, bet tā ir tikai guide.

Tāpat kā gadījumā tiek izmantota, lai izmitinātu visu komponentu datora tā labākā vieta, kur sākt.
-Noņem sānu paneli (s).
-Daži gadījumi ir noņemams mātesplatē teknes, ja jūsu nav noņemiet to tagad.
(Doing abus iepriekš palīdz piekļūt fit sastāvdaļām).
-Ja ieradīsieties ar maisiem dažādi "uzgriežņus un bultskrūves", ir tos roku tagad.

Pirmais komponents, lai ietilptu būs PSU (Power Supply Unit). Es esmu darba uz pieņēmumu, ka jūsu gadījumā tas nav viena uzstādītas jau.
Ja esat jāņem vērā, kā to maršrutu savu psu kabeļi (kā norādīts iepriekš) jūs zināt, kur jūs dodas uz vietas viņiem un kādi jums būs nepieciešama izmantot.

Kā piemēru datoru ar 1 SATA HDD, 1 grafikas karti, un viens optisko disku jums būs nepieciešams:
-SATA power connector ar HDD (Hard Disk Drive)
-Molex savienotājs optisko disku.
-PCI-E savienotājs grafikas karte.
] Jums arī vajadzēs ņemt vērā 24-pin 12v savienotājs mātesplatē, 4-pin vai 8-pin ATX savienotājs mātesplati (ja jūsu ir nepieciešams vienu no šiem).

Iepriekš neietver sakaru kabeļi, tikai elektrības kabeļu. Tātad jums būs nepieciešama arī IDE kabeli jūsu optisko disku, SATA kabeli datora cietajā diskā.

Tas ir tikai pamata spec, kā jums var būt atšķirīgs. Jums var būt arī fan-kontrolieri, otrais optisko disku vai pat otrais grafikas karte. Varbūt skaņas karti arī. Ņemt visu vērā, iegādājoties savu PSU, jo Jums būs nepieciešams uzskaitīt katru sastāvdaļu, kas prasa spēku no PSU.

Ņemt vērā arī visvairāk PSU's have 2 connectors uz kabeli, daži ir 2xmolex vai 2XSATA, bet daži ir viens no katra. Bet lielākā daļa augstākās jaudas PSU's (500W +) parasti ir 4 savienotāji uz kabeli, 2 no katra.

Jūs varat izmantot arī kabeļu apvalku, lai "tie" kabeļi kopā, turot tos paredzēts īsāks izklāsts, pat kabeļu saitēm ar grupu kabeļiem un lipīgs kabelis-tie bāzes, lai palīdzētu ceļu viņiem glīti.

Vietas slēpšanās / uzkopšanas kabeļi uzsākšana:
Virs un līdz ar barošanas pusēs.
Zem motherboard tray.
Ar cieto disku / optisko disku māti.

Ja vien jūs aizpildīt datora uz augšu komponentes tas ir maz ticams, ka jums būs nepieciešams izmantot visus kabeļus sniedz tā, lai saglabātu tev sakārtot rezerves ir prom iekšpusē gadījumā tas būtu izdevīgi iegūt modulāro psu. Tas tikai nozīmē, ka jūs varat pievienot / atvienot kabeļus uz / no psu, kā un kad tas nepieciešams.

Tagad tev psu iekšpusē gadījumā nākamais solis ir uzstādīt mātesplates. Bet pirms jūs šo pārliecināties noņemt esošās backplate (tas ir cutout uz aizmuguri gadījums, kas ir iepriekš formas caurumi dažādu ligzdas mātesplatē), un instalēt backplate, kas nāca ar savu mātesplati.

Tas ir nepieciešams to darīt tikai tāpēc, ka mātesplatēm mēdz būt dažādi porti uz muguras vai pašas ostas, bet atšķirīgās vietās mātesplati.

Arī pirms instalējat mātesplati jums nepieciešams skrūves mātesplati stand-off ir uz mātesplates paplātes. Lielākajā daļā gadījumu var ietilpt dažāda lieluma ATX motherboards, lai jūs varētu redzēt slodzes lieluma caurumi gatavi stand-offs uz paplātes. Vai nav pārāk noraizējusies par to kā tā ir ļoti vienkāršs vingrinājums turēt mātesplati pār platē un redzēt, kur standoffs vajadzētu iet.

Bet arī jānodrošina Jums tikai derīgas vajadzīgā summa ir stand-off's that mātesplatē ir caurumi. Kā rezerves vēl viens papildus, kas nav screw-hole, varētu sagraut savu mātesplati.

Mātesplatē var uzstādīt tagad, bet pirms to izdarīt, tikai vēlreiz pārbaudīt, cik jūsu cpu cooler ir uzstādīta, jo dažas nepieciešams uzstādīt ar backplate par aizmugures mātesplati.

Ja tev ir noņemams mātesplati paplātes tās faktiskais šajā brīdī, kā jūs varētu arī fit CPU, cpu dzesētāju un atmiņā kā tas būs, ka mazāk fiddly. Es nevarētu ieteikt, kas savieno kaut kas cits, kas nav ieslēgti vietu tikai ar stiprinājumiem uz mātesplates pats (piemēram, grafiskā karte).

Jo tas būs atkarīgs no kurām CPU un CPU COOLER jūs izmantojat es netaisos iedziļināties, kā tos instalēt, bet arī jānodrošina, kā vienmēr, jums sekot instrukcijām.

Montāžas RAM, mātesplate ir patiešām ļoti vienkārša, jo tā der tikai viens veids, kā caur spraugu ram, kas darbojas kā atslēga. Bet vēlreiz pārbaudiet savu mātesplati, jo lielākā daļa mūsdienās var izmantot braukšanas RAM divu kanālu. Kā divi kanāli slots atšķirties no motherboards Es gribētu ieteikt ļoti lasījums instrukcijas, kas attiecas uz uzstādīt RAM, kas nāca ar savu mātesplati.

Tagad tu esi darījusi visu, ka tagad jūs varat fit mātesplati un paplāti atpakaļ lietu.

(Protams, ja jūsu gadījumā nav ieguvuši noņemamas paplātes, tad tas jau būtu gadījumā)

Tagad savienot vadus, kas nāk uzstādīšanas gadījumā atbilstošo adatas mātesplatē (atkal, izlasiet instrukcijas, kas nāca ar savu mātesplates) vara Tas paredz visām rezultātā ir par lietu, un arī jebkura USB un Firewire ports uz lietu.

Lūdzu, ņemiet vērā, ja viņi nestrādā, kad esat ieslēgts tikai savukārt kabeļus par 180 grādiem uz mātesplates savienotājiem.

Tagad varat instalēt HDD (s), atkal atsaucoties uz jūsu motherboards norādījumiem, nodrošina, jūs pievienot sata kabeli no diska, kuru vēlaties galvenais, lai labotu SATA portam mātesplati.

Ja Jūsu gadījumā ir priekšā ieplūdes ventilatoru ar hdd cage aiz tā (kā vairums to) nodrošina jums vietu hdd in-line ar rumbu ar ventilatoru, jo 1) Tas bloķēt vismazāko gaisa plūsmas vērā lietā, un 2) tā ļaus hdd ir dzesēt ar gaisa plūsmu gan iepriekš minēto, un saskaņā ar to.

Ja instalējot divi vai vairāki hdd ir tomēr mēģināt atstāt plaisa starp tiem, jo tie var kļūt ļoti karsts, ja jūs viņus kopā. Tas var būt pat vairāk jautājumu, ja tev tos konfigurēt RAID masīvā, jo tie, visticamāk, strādās pie pašā laikā.

Ja esat vairāk nekā divus HDD's, ir vērts arī iegādājoties tehniskās apkopes adapteris vienam no optiskā līčiem, lai jūs varētu fit hdd vai divas tiem (ja tev tās rezerves), jo vairāk hdd tu instal aiz ieplūdes ventilatoru, tik gaiss nokļūst gadījumā palīdzēt atdzesēt jūsu citiem komponentiem.

Tagad uzstādīt vienu vai divus optiskos diskus esi, slaidu katrs vērā līcī gadījumā, un jāizmanto visi skrūvju caurumiem paredzēts, lai nodrošinātu centieniem līcis (kas ir slinks un tikai uzstādot viens vai divi no katras sānu var novest pie diska shuddering tā spins augšu, radot daudz trokšņa!).

Tagad pievienot IDE kabeli mātesplatē, tad ielieciet savienotājs norādi "galvenais" uz diska jūs domājat jūs izmantojat visvairāk un citi savienotājs norādi "sekundārās" uz citu disku (ja jūs izmantojat sekundārā piedziņa ).

Jūs esat gatava pievienot jebkuru grafikas karti (s) skaņas karti vai jebkādu citu PCI ierīce. Atkal mēģināt sadalīt šos veic, cik vien iespējams. Tāpat kā no grafikas kartes šajās dienās ir dubultās daudz platums viņi beigu beigās var veikt Divu karšu gadījumā, lai nodrošinātu, pirms to nopirkšanas jūs esat informēts par šo, lai jūs varētu plānot savu būvēt accordingley. To galvenokārt nosaka to, ka dubultās platums karte bloķēt piekļuvi PCI osta, kas atrodas blakus PCI-E ports karti, un ja jūs plānojat aprīkot skaņas karte, kas tur, tad jums nebūs var.

Of motherboards daudz vairāk nekā viens PCI-E slots, bet lielākā daļa no šiem sekundārajiem nišas vai nu 1x 4x vai 8x un PCI-E vada visstraujāk at 16x. Tādējādi nodrošināt jūs nodot savu grafikas karti galvenais PCI-E slotā.

Cerams, ka tagad jūs esat visas sastāvdaļas, kas iemontētas vērā jūsu lietā, un ir izdevies kabeļu palīdzību, lai samazinātu jebkādu ierobežojumu gaisa plūsmu. Tagad varētu sānu paneli (s) atpakaļ.

Tas ir to tagad. Es esmu strādājusi pie divām daļu, kas ir visu par iestatījumiem BIOS un dažas citas noderīgus padomus.

Trešā daļa ir par instalēšanu logi un šoferiem, kā arī daži noderīgi padomi.

Hope this makes sense, un palīdzēt. Alex. :)

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old Janvāris 3, 2008, 18:37
Banned Group

Man būvētas mana datora! Man tiešām ir nepieciešams kabelis vadību, bet kabeļi Arnt pietiekami ilgi, o labi slikti dabūt pagarinātāji

Mana sistēma: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
RAM Operatīvā atmiņa:
1gb
Graphics Card (s):
ATI Radeon X1050
Sound Card:
Diamond Xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo drive dvd + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Dzesēšana:
gaisa
Tīkla / Internets:
wireless
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
windows xp
Old Janvāris 4, 2008, 06:11
Donors Group

Nice guide Alex

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Februāris 2, 2008, 08:23
Loceklis

Lol, daži parocīgu stuff I'll izmantot manu 2. būvēt. : D
Old Februāris 23, 2008, 07:17
Loceklis

Paldies par guide. Patiešām noderīga
Old Februāris 24, 2008, 00:31
Donors Group

varbūt tā ir laba ideja, lai arī īsi par pieteikšanos un novēršot siltuma ielīmēt. daudzi cilvēki iegūtu šo nepareizi. daudz.

lai dab vietā siltuma masa ir gluda, sagatavotas virsmas procesoru. tikai uz tievu līniju, kas paredzēti tieši paredzēti vidēju vai nu uz vai starp Core (s). Neaptver visu virsmu! nav iet pāri. abas šīs rezultātā paste nedarbojas tik efektīvi, kā to vajadzētu.

Kad esat gatavi laist dzesēšanas agregāta, vai tas būtu Heatsink vai ventilators, pārliecinieties, nospiediet uz leju ar kādu mērenu spiedienu, un pagrieziet dzesēšanas agregāta pulksteņa rādītāja virzienā un pretēji pulksteņrādītāja virzienam. tas nodrošina, ka pasta ir sadalīts plānā slānī pa lielāko daļu virsmas. aptverot visu virsmu sākt ar atstāj vietu, pievienojot pārāk daudz. tāpēc šī metode nav ieteicama. tur ir arī daudz mazāks risks nejauši izplatīties paste uz citām daļām.

ja Jūs plānojat izņemt dažas vecās pasta vispirms, pirms piemērot jaunu, pārliecinieties, berzēt to prom izmantojot izopropil alkohola. pazīstams arī kā berzes alkoholu. un izmantot lintless drānu. alkohols iztvaiko ātrāk, tas ir lielisks tīrīšanas līdzeklis un lintless audums nodrošināt jūs nesaņemtu nelielu daļiņu no auduma uzlīmējis virsmas pārstrādātājs vai kāds cits tā jūs piemēro pastas. visi atlikumi, vai tas ir ādas eļļas, miruši ādas, matu, vai savārstījums var samazināt efektivitāti paste.

happy ēka:)

Mana sistēma: Ezekiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Motherboard:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM Operatīvā atmiņa:
2 koncerti G. Skill DDR2 800MHz
Graphics Card (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Sound Card:
Creative 7,1 skaņas karte
Hard Drive (s):
160 kabriolets Western Digital SATA drive
Optical Drive (s):
HP 16X DVD CD RW Combo drive
Case / PSU:
CoolerMaster gadījumā Antec Earthwatts 500W
Dzesēšana:
3x akciju 120mm fani, 1 krājumu CPU fan
Tīkla / Internets:
Brighthouse Cable 1MB / s
Monitor (s):
22 collu Samsung platekrāna
Operating System (s):
Windows XP Pro SP2
Old Marts 8, 2008, 02:36
Donors Group

liels jums vajadzētu pievienot dažus pics to spice lietām up
Old Marts 17, 2008, 16:29
Donors Group

Ļoti laba guide patiešām.

Tas nozīmē, ka esmu tikko pabeidzis manu 7. veidot un viena no lietām, man ir iemācījušies no pirmā ir uzstādīt CPU, CPU dzesētāju un atmiņa uz mātesplates, pirms fit lieta iekšā jūsu gadījumu.

Ja jums ir mātesplatē paplāti, ko var izņemt no jūsu gadījumā jums ir kāda luck. Ja nē, es parasti laiž kaut kas ļoti mīksts uz galda, ielieciet anti-static iepakojuma manu mātesplati uz augšu (ja tā ir pietiekami droša kuģniecības produkts tas ir pietiekami droša, lai jūsu MOBO par aptuveni pusi stundas, kamēr jūs fit sastāvdaļām).

Tikai pārliecinieties, ka Jums neattiecas pārāk liels spiediens Uzstādot CPU dzesētāju un RAM.

Mana sistēma: Willy Wonka's Daudzstūris Factory

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP35 DS3R Socket 775
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB Micron PC-6400 (800Mhz)
Graphics Card (s):
XFX 8600GT 256Mb DDR3 540Mhz
Sound Card:
Borta 7,1 Sound
Hard Drive (s):
400GB Samsung / 36GB Raptor (x2)
Optical Drive (s):
OPTIARC AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Case / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Dzesēšana:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Tīkla / Internets:
Onboard
Monitor (s):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operating System (s):
Win-XP (SP2)
Old Marts 18, 2008, 03:57
Donors Group

Es labprāt vēlētos pievienot kaut kas līdzīgs šim manam website.am vienkārši nav pārāk teckie enuf pārāk
jāveic tikai 2 papildina hehe

www.myPCbuild.piczo.com

Mana sistēma: P * L * * Z * M *

Processor (s):
2.3GHz AMD
Motherboard:
Asus
RAM Operatīvā atmiņa:
1 GIG DDR
Graphics Card (s):
256mb G-force
Sound Card:
Sound Blaster 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB WESTERN DIGITAL's
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
pasūtījuma gadījumā un 650W PSU
Dzesēšana:
DIY watercooling
Tīkla / Internets:
neapstrādāta 50MB
Monitor (s):
ACER 23 "(X233HB)
Operating System (s):
Vista Ultimate
Old Marts 18, 2008, 04:33
Donors Group

Quote:
Originally Posted by pete21 View Post
Es labprāt vēlētos pievienot kaut kas līdzīgs šim manam website.am vienkārši nav pārāk teckie enuf pārāk
jāveic tikai 2 papildina hehe

www.myPCbuild.piczo.com
Wow, šajā vietā ir līdzīgi .. no mid-90s.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):