![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Будівництво ваш комп'ютер не просто. Вам потрібна робоча розуміння скорочень, що використовуються при використанні в зв'язку з окремими компонентами, ви повинні знати про теплової потужності, необхідної потужності, ATX Spec відносно материнської плати і блоку живлення і випадків's. Список можна продовжувати. Bascially, комп'ютер просто Jigsaw: вона тільки підходить разом, правильно, в один бік. Але це можливо, щоб отримати це неправильно, і такий підхід може залишити вас червоним обличчям і порожніми кишенями. Правильні інструменти для роботи: Викрутки, очевидно, дуже важливо, щоб забезпечити Вас є хрестоподібної викруткою. Це гарна ідея, щоб отримати магнітний наконечник одного, так як це зробить ваше життя набагато легше (шуруповерти плати у разі простого прикладу) і пару кусачок або ножиць може також стати в нагоді для таких речей, як кабельне -зв'язків. Говорячи про кабельних стяжок, доцільно придбати деякі з них, а також деякі Sprial упаковка кабелю. Обидва ці допоможуть зберегти кабелів доглянутий. Це необхідно для ПК, щоб добре виглядати всередині, воно буде також сприяти прискоренню будь-яких можливих несправностей. Tidy кабельних також дозволить поліпшити повітряний потік по всій випадку. Робота варто робити, варто робити добре. Люди, які побудували одного або декількох ПК буде більш ніж ймовірно, розповісти вам його не варто возитися з антистатичні браслети, або заземленою себе на радіатор. Але в якості першого будівельника час, що ви повинні пам'ятати, що комп'ютер компонент дуже високо чутливі до статичної електрики, І легко пошкодити їй. Це дуже важливо прийняти деякі запобіжні заходи, оскільки яких ви б віддали перевагу? 5 фунтів стерлінгів на антистатичні браслети, або ризик, що губить £ 350 відеокарту, на яку ви тільки що купили? Дотримуйтесь пунктів нижче, і ви не можете йти далеко не так: Під час роботи з ПК компонент ручка, тільки якщо її краю. Або купити антистатичні кабелю зап'ястя, позбудьтеся радіатора або зберегти зворушливі випадку PSU (блок живлення) для ПК, який ви повинні зупинити нарощування статичним. Це не зовсім необхідним, але якщо ви хочете подальшого поки ви також можете придбати антистатичні мати. Це корисно при встановленні CPU (центральний процесор) кулера до материнської плати. Не поспішайте! Я розумію, отримати комп'ютер і працює все буде у вашому розумі. Але ви могли в кінцевому підсумку знаходять усунення проблеми, якщо ви поспішаєте його яке обійдеться вам раз, коли ви, можливо, зберігається. Перш за все, переконайтесь, що у вас є досить великий простір для створення Вашого ПК. На наступному етапі планується побудувати, прийнявши правильний інструмент у руки, знаючи, де кожен компонент йде, у якому порядку ви збираєтеся поєднати компоненти, підключення кабелів живлення (з урахуванням кабелю управління, щоб допомогти повітря) і, нарешті, маючи інструкції по кожному компоненту боку, має у вас виникли проблеми, щоб ви могли неполадок. Тепер, щоб побудувати собі. Це тим я б порекомендував вам відповідають компонентам, але це тільки керівництво. Оскільки справа використовується для розміщення всіх компонентів комп'ютера своє найкраще місце для початку. -Зніміть бічну панель (ів). -У деяких випадках мають знімні піддони плати, якщо видалити робить це зараз. (Doing обидві вищевказані допомагає при доступі до Fit компоненти). -Випадок прибудуть мішки з різними "болтів і гайок ', щоб ці сторони зараз. Перша це Fit буде PSU (Power Supply Unit). Я працюю на тому припущенні, що ваш випадок не той, який вже встановлений. Якщо ви прийняті до уваги як маршрут кабелі блоки живлення (як зазначено вище), ви будете знати, де ви збираєтеся розмістити їх, і ті, які ви будете мати потребу у використанні. Як приклад для ПК з 1 SATA HDD, 1 МБ, а також одного оптичного диска вам знадобиться: -Роз'єм живлення для SATA HDD (Hard Disk Drive) MOLEX-роз'єм диску для оптичного. -PCI-E роз'єму для відеокарти. ] Крім того, потрібно взяти до уваги 24-контактний 12V роз'єм для материнської плати, 4-ти або 8-контактний роз'єм ATX для материнської плати (якщо ваша вимагає одного з них). Вище, не відносяться кабелі зв'язку, тільки силові кабелі. Отже, ви також повинні кабелю IDE для оптичних дисків, кабель SATA на жорсткому диску. Це тільки основні характеристики, як у вас можуть бути різними. Ви також можете мати фан-контролера, другого оптичного приводу або навіть другий графічної карти. Може бути також звукова карта. Прийняти все це до уваги при покупці БП як вам потрібно звітувати за кожен компонент, який вимагає живлення від БЖ. Також брати до уваги самі блоки живлення мають 2 роз'єму на кабель, а деякі мають 2xmolex або 2xSATA, але деякі кожного по одному. Але в більшості випадків більш потужні блоки живлення's (500W +) зазвичай мають 4 роз'єму на кабель, 2 кожного з них. Ви також можете використовувати оболонку кабелю на "краватка кабелі разом, тримаючи їх акуратніше, або дійсно кабельних зв'язків в групі кабелів і кабелів липким краватку бази, щоб допомогти їм маршрут акуратно. Місця для приховування / прибирання кабелі легко: Зверху і з боків харчування. Під материнської плати. У жорсткому диску / клітина оптичних дисків. Якщо ви заповнення вашого ПК до початку сторінки з компонентами, це дуже малоймовірно, що вам потрібно буде використовувати всі кабелі такою умовою, щоб врятувати вас з прибирати будь-які запасні's потрапила всередину випадку було б корисно отримати модульного блоку живлення. Це просто означає, що ви можете підключити кабель з / в ПГУ в міру необхідності. Тепер у вас встановлений блок живлення усередині корпусу наступний крок полягає в установці материнської плати. Але перш ніж це зробити гарантувати Вам видалити існуючі спинка (це вирізу на задній частині корпусу, який попередньо форму отворів для різні роз'єми на системній платі) і встановить спинки, що додається до вашої материнської плати. Це необхідно робити це просто тому, що материнські плати, як правило, мають різні порти на спині або на ті самі порти, але в різних місцях на материнській платі. Крім того, перед встановленням плати вам необхідно гвинтом плати протистояння до материнської плати. У більшості випадків може поміститися різних розмірів ATX материнських плат так що ви можете побачити навантажень отворів готова за стенд-офф на таці. Не будьте занадто турбуватися з цього як її дуже проста вправа для проведення плати за лоток і подивитися, де протистояння йти. Але забезпечити вам підходять тільки необхідну кількість протистояння в тому, що материнська плата має отвори для. За установку ще один додатковий, який не має гвинтові отвори, може звести на вашій материнській платі. Материнська плата може бути встановлена зараз, але до того, робити це просто двічі перевірити, як ваш процесор встановлений кулер, а деякі вимагають предмет обстановки по щиту на задній стороні материнської плати. Якщо у вас є знімні материнської плати своїм корисним на даному етапі, як ви могли б також Fit процесор, CPU кулера і пам'яті, як воно буде, що менш незручний. Я б не рекомендується підключати все інше, що не фіксується на місці чисто кріплення на платі самого (наприклад, відеокарта). Як це буде залежати від процесора і Кулер ви використовуєте Я не збираюся вдаватися в те, як встановити їх, але і забезпечують, як завжди, дотримуйтесь інструкцій на екрані. Монтаж пам'яті в материнську плату насправді дуже просто, як це вписується тільки в один бік через проріз в ОЗУ, що діє як ключ. Але перевірте вашу материнську плату, оскільки більшість в даний час можуть скористатися ведення оперативної пам'яті Dual Channel. Як два слоти каналів варіюється від між платами я б настійно рекомендував читання інструкції, що відносяться до оперативної пам'яті предмет обстановки, що додається до вашої материнської плати. Тепер ви зробили все, що ви можете тепер відповідають платі і лоток назад в корпус. (Звичайно, якщо ваш випадок не має знімний лоток то це буде вже у справі) Тепер приєднайте дроти, які приходять, встановлені на випадок, щоб відповідні контакти на платі (знову ж таки, читати інструкції, що додається до вашої материнської плати) Це дає право будь-якому навів у цій справі, а також будь-яких USB і Firewire портів у цій справі. Будь ласка, зверніть увагу, якщо вони не працюють, як тільки ви Powered Up просто увімкніть кабель на 180 градусів на материнській платі. Тепер ви можете встановити на жорсткий диск (и), знову ж таки, посилаючись на ваші материнські плати інструкцій, забезпечити підключення SATA кабель від диска, який ви хочете бути первинною до правильного порту SATA на материнській платі. Якщо у вашому випадку має передній вентилятор впуску з HDD клітці за ним (як це робити) забезпечити вам місце на жорсткому диску в лінію з центром вентилятор, тому що 1) Це буде блокувати найменшу кількість повітря в корпус і 2) Це дозволить HDD буде охолоджуватися повітря, що проходить як над нею і під нею. При установці двох або більше HDD's, хоча, спробуйте залишити зазор між ними, оскільки вони можуть бути дуже жарко, якщо скласти їх разом. Це може бути навіть більше питанням, якщо у вас їх налаштувати в RAID-масив, тому що вони, швидше за все, буде працювати в той же час. Якщо у вас більше двох жорстких дисків, варто було б також придбання Aftermarket адаптер для одного з оптичних накопичувачів, щоб ви могли Fit HDD або два в них (якщо ви отримали їх на запасні), тому що більше HDD's установки за прийом вентилятор, тим менше повітря отримує у випадку прохолодної, щоб допомогти вашій інші компоненти. Тепер встановіть один або два оптичних дисків у вас є, кожен зі слайдів в бухту в справі, і використовувати всі різьбові отвори умови для безпечної їзди на автомобілі від затоки (лінуватися і просто встановити один чи два на кожну сторону може призвести до диска здригання як він набирає обертів, створюючи багато шуму!). Тепер підключіть кабель IDE на материнській платі, а потім помістити роз'єм, позначені як "первинне" на диску ви думаєте, ви будете використовувати найбільш та іншої роз'єм, позначені як "середнє" в інших дисків (якщо ви використовуєте другий диск ). Тепер можна додати будь-яку графічну карту (и) звукової карти або будь-якого іншого пристрою PCI. Знову ж таки, намагаються поширювати ці поза наскільки це можливо. Крім того, як багато графічних карт ці дні подвійної ширини вони можуть в кінцевому підсумку знайшли просторі двох карт у випадку, тому переконайтеся, перед покупкою Ви знаєте, це так що ви можете планувати свої побудувати accordingley. Це, в основному до того, що подвійний ширини картки будуть блокувати доступ до порту PCI, що поряд з PCI-E порт для карт, і якщо ви плануєте установку звукового там, то вам не буде можливість. Багато материнські плати мають більше одного PCI-E слота, але більшість з цих вторинних слота 1x або 4x або 8x і PCI-E працює швидше на 16x. Тому необхідно переконатися, ви розмістили свою відеокарту в основний PCI-E слот. Сподіваюся, тепер ви всі компоненти встановлені в вас справу і зуміли кабелі, щоб допомогти зменшити які-небудь обмеження для вільного доступу повітря. Тепер помістіть бічну панель (и) назад. Thats це зараз. Я працюю над другим частини якої все по настройках BIOS і кілька інших корисних порад. Частина третя про установку Windows і драйверів, а також деякі корисні підказки. Сподіваюся, що це має сенс і допомогу. Алекс. :)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я збудував мій комп'ютер! Я дійсно необхідно управління кабелю, а кабелі Arnt досить довго, і про жорстоке отримати подовжувачі
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice керівництвом Алекса
| |||
| |||
| Lol, деякі зручні речі я буду використовувати для моєї 2-ий збірки. : D |
|
| |||
| |||
| Спасибо за керівництво. Дійсно корисний |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може бути, це гарна ідея включити коротку інформацію про застосування та видалення термопасти. Багато людей це неправильно. багато.
місце для DAB на термопасти в гладкою, підготовленої поверхні процесора. застосовується тільки тонкі лінії, що йде прямо вниз або на Близькому або між основними (ів). Чи не покриває всю поверхню! не ходіть в поперечнику. обидва ці призведе пасті до не працюють так само ефективно, як слід було б. Коли ви будете готові поставити блок охолодження, будь то радіатор або вентилятор, переконайтеся, що натискати кнопки з деяким помірним тиском, і обертатися за годинниковою стрілкою охолодження блоку і проти годинникової стрілки. Це гарантує, що паста поширюється в тонкому шарі на більшій частині поверхні. що охоплюють всю поверхню для початку, залишає місце для додати занадто багато. Саме тому рекомендується цей метод. Крім того, значно менше ризик випадкового розповсюдження з пастою на інші частини. Якщо ви збираєтеся видалити стару пасту, перш ніж застосовувати нову, переконайтеся, що потерти його геть використовуючи ізопропіловий спирт. також відомий як протріть спиртом. і використання lintless тканиною. спирт швидко випаровується, це прекрасний засіб, що чистить, а також забезпечити lintless тканини ви не отримаєте Маленькі частинки тканини застрягли на поверхню процесора або те, що це Ви претендуєте на пасту. будь-яких залишків, будь то шкіра нафту, мертвої шкіри, волосся або ворсу може знизити ефективність пасти. Будівля щасливою:) Моя система: Єзекіїль
|
|
| |||
| |||
| Керівництво більше ви повинні додати кілька фотографій, щоб оживити |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дуже хороше керівництво дійсно.
Сказавши це, я тільки що закінчив 7 побудувати і одна з речей, які я дізнався від першої полягає в установці процесора, процесорного кулера і пам'яті на материнській платі перед Fit річ у вашому випадку. Якщо у вас є материнської плати, який може бути вилучений з Вашої справи у вас є трохи везіння. Якщо ні, я зазвичай ставлять щось дуже м'який на стіл, поставити антистатичною упаковці моєї материнської плати на верхньому (якщо вона досить безпечною для доставки продуктів це досить безпечно розмістити плат приблизно на півгодини, поки ви підходите компоненти). Просто переконайтеся, що ви не застосовувати занадто великий тиск при монтажі кулера процесора і оперативної пам'яті. Моя система: Полігону Віллі Вонка's Factory
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мені дуже хотілося б додати щось на кшталт цього на мій website.am просто не надто teckie Enuf занадто
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|