![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз бях решил да купя нов компютър, сега, бюджетът не е висок, това е около $ 1000, може би малко повече. Аз живея в Швеция, така 7000 - 8000 SEK би било наистина добро:) Сега, аз не съм добър в всички в сградата на компютър. И аз съм с надеждата, че сте, че сте отишли в много сайтове, но аз не намери този, който всъщност ми даде направо отговор, така че това е моят последен шанс преди да се разреши само с HTTPS: / / www.datorbutiken.com/se/defa...uct=DBPC-OPT01 Този компютър. Мисля, че това е доста добра. Какво да правя с моя компютър е най-вече на игрите, както и това, което играе е светът на Warcraft, сега, аз не знам дали това е твърде много да попитам за тази ниска от бюджета, но не искате наистина като компютър, който може да дръжка 100 стабилни FPS в тази игра в специалности citys, сега, ако това е далечна мечта пресилено, че ще просто не се случи, аз разбирам. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това ще върви много добре Warcraft - Изглежда приятна система за мен!
| |||
| |||
| Може би това е така, но ще я обработват други игри, по-новите игри? и може ли да получа повече власт за моята клъв ако отида различен начин? |
|
| |||
| |||
| Вие определено ще получите повече правомощия за долар, ако сте построили машината си - но, както ти каза, че не е опция. Какви други игри си планирал да работи? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Препоръчвам ви сграда своя компютър, ако той е предназначен за игри, тъй като тя е по-евтино, по-добре и почти всеки път.
| |||
| |||
| Това е нещо, не знам какво игри съм планирал да се изпълняват, но не искате да изпробвате някои от новите неща, която идва на пазара днес, е, че е възможно? и аз никога не каза, че не можа да построи си компютър, аз просто казах, че не беше добър в него. Ако някой може да подчертаем, неща, които трябва / може да купи, тогава Бих Определено считаме, че. Но някак си просто не очаквам никого, че отделихте време да ми помогне: \ |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Тя ще се пуска всичко при максимална настройки.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Това е и настройката бих препоръчал за вас, но в друг случай, и може би няколко малки неща тук и там. |
|
| |||
| |||
| Като какво? : O <tomthedrummer> |
|
| |||
| |||
| За пример бих промените DVD диск с DVD RAM диск (доста вероятно и с lightscribe). |