![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem se rozhodl koupit si nový počítač, nyní je rozpočet není vysoký, je to asi 1000 $, možná trochu víc. Žiju ve Švédsku, tak 7000 - 8000 SEK bude opravdu dobrý:) Teď si nejsem dobrá ve všem na stavbě počítače. A já jsem doufal, že vy, jsem odešel na mnoho stránek, ale já jsem nenašla takový, který skutečně mi dal rovnou odpovědět, tak to je moje poslední šance, než jsem se spokojit https: / / www.datorbutiken.com/se/defa...uct=DBPC-OPT01 Tento počítač. Myslím, že je to docela dobrý. Co mám dělat s mým počítačem je především hra a co jsem se hrát World of Warcraft, teď nevím, jestli je to příliš žádat že nízké a rozpočet, ale já bych opravdu rád počítače, které by mohly zvládnout 100 stabilní fps v této hře ve velkých citys, teď, když je to daleko přehnanější sen, že bude prostě nestane, já to chápu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To bude trvat velmi pěkně Warcraft - vypadá jako příjemný systém pro mě!
| |||
| |||
| Možná ano, ale bude to zvládnout jiné hry, novější hry? a mohl bych dostat více energie pro svůj doláč bych jít jinou cestou? |
|
| |||
| |||
| Ty by určitě dostat více síly pro doláč když postavili stroj sami - ale jak jste řekl, že nebylo možné. Jaké další hry Chystáte na běh? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Doporučuji vám budování vlastní PC, pokud je určena pro hraní her, protože je to levnější a lepší téměř pokaždé.
| |||
| |||
| to je věc, I don't know what I'm hry plánování na provoz, ale já bych si vyzkoušet některé nové věci, že to přichází na trh v současné době je to možné? a já jsem nikdy neřekl jsem nemohl postavit vlastní PC, já jen řekl, že jsem na to není dobré. Pokud se někdo možná mohl poukázat na to, co bych měl / mohl koupit, pak bych rozhodně za to, že. Ale nějak jsem neočekáváme nikomu jste si udělali čas a pomozte mi: \ |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Je poběží vše při maximálním nastavení.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| To je také nastavení bych Doporučuji Vám, ale v jiném případě, a možná i pár menších věcí sem a tam. |
|
| |||
| |||
| Jako co? : o <tomthedrummer> |
|
| |||
| |||
| Například bych změnit DVD na DVD RAM disk (pokud možno s poměrně LightScribe). |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Potřebujete pomoc s nákupem právo počítač | stevescholes | Obecné Hardware Chat | 17 | 6. leden 2009 22:27 |
| Já jsem koupi nového počítače | Mason151 | Obecné Hardware Chat | 1 | 7. listopad 2007 17:10 |
| Nákup nového počítače ... | gbasterfield | Obecné Hardware Chat | 16 | 8. října 2007 10:48 |
| Nákup nového počítače | xandeebee | Obecné Hardware Chat | 2 | 7. září 2007 07:57 |
| Nákup nového počítače! Prosím pomozte. | Kenjii | Obecné Hardware Chat | 26 | 24. srpen 2007 13:25 |
| Thread Nástroje | |
| |