![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω αποφασίσει να αγοράσω ένα νέο υπολογιστή, τώρα, ο προϋπολογισμός δεν είναι υψηλό, είναι περίπου 1000 $, ίσως λίγο περισσότερο. Ζω στη Σουηδία μέχρι 7000 - 8000 SEK θα ήταν πολύ καλό:) Τώρα δεν είμαι καλή σε όλα την οικοδόμηση ενός υπολογιστή. Και είμαι ελπίζοντας σας παιδιά είναι, έχω πάει σε πολλές τοποθεσίες, αλλά δεν έχουν βρει αυτό που πραγματικά μου έδωσε μια ευθεία απάντηση, οπότε αυτή είναι η τελευταία μου ευκαιρία, πριν από μόλις εγκατασταθούν με https: / / www.datorbutiken.com/se/defa...uct=DBPC-OPT01 Αυτός ο υπολογιστής. Νομίζω ότι είναι πολύ καλή. Τι να κάνω με τον υπολογιστή μου είναι κυρίως παιχνίδια και ό, τι είναι να παίξω World of Warcraft, τώρα, δεν ξέρω αν είναι πάρα πολύ να ρωτήσω για το χαμηλό του προϋπολογισμού, αλλά θα ήθελα πραγματικά ήθελε έναν υπολογιστή που θα μπορούσαν να χειριστούν 100 fps σταθερά σε αυτό το παιχνίδι σε μεγάλες citys, τώρα, αν αυτό είναι ένα πολύ fetched όνειρο που απλά δεν θα συμβεί, το καταλαβαίνω. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό θα διαρκέσει πολύ όμορφα Warcraft - μοιάζει με ένα ωραίο σύστημα για μένα!
| |||
| |||
| Ίσως ναι, αλλά θα πρέπει να χειρίζονται άλλα παιχνίδια, τα νεότερα παιχνίδια; και θα μπορούσε να έχω περισσότερη ισχύ για buck μου αν πάω ένα διαφορετικό τρόπο; |
|
| |||
| |||
| Εσείς θα το αποκτήσετε περισσότερη εξουσία για την ευθύνη αν κατασκευαστεί ένα μηχάνημα σας - αλλά όπως σας είπε ότι δεν ήταν μια επιλογή. Τι άλλα παιχνίδια που είναι σχετικά με το σχεδιασμό λειτουργίας; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα σας συνιστούσαμε να κτίριο το δικό σας υπολογιστή εάν προορίζεται για gaming, γιατί είναι φθηνότερο και καλύτερο σχεδόν κάθε χρόνο.
| |||
| |||
| Αυτό είναι το πράγμα, δεν ξέρω τι παιχνίδια είμαι σχεδιασμό για τη λειτουργία, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω μερικά από τα νέα πράγματα που είναι η κυκλοφορία τους στην αγορά σήμερα, είναι δυνατόν; και ποτέ δεν είπε ότι δεν μπορούσε να οικοδομήσει το δικό μου υπολογιστή, που μόλις είπα δεν ήμουν καλός σ 'αυτό. Αν κάποιος θα μπορούσε ίσως να επισημάνω τα πράγματα θα πρέπει / θα μπορούσε να αγοράσει, τότε θα ήθελα σίγουρα θεωρούν ότι. Αλλά κατά κάποιο Απλά δεν περιμένουν κανέναν λαμβάνοντας το χρόνο για να με βοηθήσει: \ |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Θα τρέχει πάντα στο μέγιστο τις ρυθμίσεις.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Αυτή είναι και η εγκατάσταση θα συνιστούσα σε εσάς, αλλά σε διαφορετική περίπτωση, ίσως και μερικές μικρότερες τα πράγματα εδώ και εκεί. |
|
| |||
| |||
| σαν τι; : o <tomthedrummer> |
|
| |||
| |||
| Για παράδειγμα θα ήθελα να αλλάξει το DVD drive σε ένα δίσκο DVD RAM (πολύ πιθανόν με lightscribe). |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρειάζεστε βοήθεια υπολογιστή που αγοράζουν το δικαίωμα | stevescholes | Γενική Συζήτηση Hardware | 17 | 6 Jan 2009 22:27 |
| Είμαι αγοράσουν ένα νέο υπολογιστή | Mason151 | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 7 Νοε 2007 17:10 |
| Η αγορά ενός νέου υπολογιστή ... | gbasterfield | Γενική Συζήτηση Hardware | 16 | 8 Οκτ 2007 10:48 |
| Η αγορά ενός νέου υπολογιστή | xandeebee | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 7η Σεπτεμβρίου 2007 07:57 |
| Η αγορά ενός νέου υπολογιστή! Παρακαλώ βοηθήστε. | Kenjii | Γενική Συζήτηση Hardware | 26 | 24 Αυγ 2007 13:25 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |