![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam odlučila za kupnju novog računala, sada, budžet nije visok, to je oko 1000 $, možda malo više. Živim u Švedskoj, tako 7000 - 8000 SEK bi bilo dobro:) Zatim Im 'ne dobar at svi u zgradi računala. I ja sam se nadao vi, Ive 'pp od GO na puno lokacija, ali nisam pronašao onaj koji mi je zapravo dao odgovor ravno, pa ovo je moja zadnja šansa prije nego sam samo podmiriti uz https: / / www.datorbutiken.com/se/defa...uct=DBPC-OPT01 Ovo računalo. Mislim da je to prilično dobro. Što mogu učiniti s mojim računalo uglavnom je gaming, i što sam je igrati World of Warcraft, sada, ne znam ako je previše tražiti da se u niskim proračunom, ali ja bih stvarno poput računala koje bi mogle nositi s 100 stabilan fps u toj igri u većim citys, sada, ako to je daleko preuzeta sanjati da će se dogoditi ne samo ja razumijem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koje će se izvoditi Warcraft vrlo lijepo - lijepo izgleda kao sistem za mene!
| |||
| |||
| Možda je tako, ali bi ga obraditi drugim igrama, novije igre? i mogu li dobiti više snage za moj mužjak ako idem drugačiji način? |
|
| |||
| |||
| Ti bi definitivno dobili više snage za upasti ako gradi stroj sebe - ali kao što je rekao da nije bio opciju. Koje druge igre koju planirate prikazivati? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja vam preporučujem izgradnju vlastitog računala ako je namijenjen za igranje, jer je jeftiniji, bolji i gotovo svaki put.
| |||
| |||
| to je stvar, ne znam što sam igre planirate prikazivati, ali ja bih isprobati neke nove stvari koje dolazi na tržište danas, da je moguće? i nisam rekao da nije mogao sagraditi moj računalo, JA pravedan je rekao nisam bila dobra u tome. Ako je netko možda mogao ukazati na stvari koje bi trebao / mogao kupiti, onda bih svakako razmislite o tome. Ali nekako sam jednostavno ne očekujem nikoga našli vremena da mi pomogne: \ |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
To će pokrenuti sve postavke na maksimum.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| To je ujedno i postavljanje bih vam preporučiti, ali u drugom slučaju možda i par manjih stvari tu i tamo. |
|
| |||
| |||
| kao što? : o <tomthedrummer> |
|
| |||
| |||
| Na primjer bih promijeniti DVD pogon na DVD-RAM diska (vrlo moguće sa lightscribe). |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Trebate pomoć kupujete pravo računalu | stevescholes | General Hardware Chat | 17 | 6. siječanj 2009 22:27 |
| Ja sam kupujete novo računalo | Mason151 | General Hardware Chat | 1 | 7. studeni 2007 17:10 |
| Kupujete novo računalo ... | gbasterfield | General Hardware Chat | 16 | 8. listopad 2007 10:48 |
| Kupujete novo računalo | xandeebee | General Hardware Chat | 2 | 7. Sep 2007 07:57 |
| Kupujete novo računalo? Please help. | Kenjii | General Hardware Chat | 26 | 24. kolovoz 2007 13:25 |
| Thread Tools | |
| |