![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Úgy döntöttem, hogy egy új számítógépet vásárol, most, a költségvetés nem jó, ez körülbelül 1000 $, talán egy kicsit több. Élek Svédország így 7000 - 8000 SEK lenne igazán jó:) Most nem vagyok jó az összes épület a számítógépet. És remélem ti srácok, már elment egy csomó helyszínek, de én nem találtam, hogy valójában egy adott nekem egy egyenes választ, így ez az utolsó esély előtt csak elrendezése https: / / www.datorbutiken.com/se/defa...uct=DBPC-OPT01 Ez a számítógép. Azt hiszem, elég jó. Mit csináljak a számítógépet leginkább a játékok és mit játszanak a World of Warcraft, most, nem tudom, ha túl sokat kér, hogy az alacsony költségvetésű, de én tényleg, mint egy számítógép, ami kezeli 100 stabil fps, hogy a játék nagy Citys, most, ha ez egy távoli álom, hogy a túlzás éppen nem fog történni, már értem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hogy fog warcraft nagyon szép - úgy néz ki mint egy szép rendszer nekem!
| |||
| |||
| talán igen, de azt, hogy kezelni más játékok, új játékok? , és én még több hatalmat buck, ha én elmegyek egy másik utat? |
|
| |||
| |||
| Azt lenne még több hatalmat a bak, ha épített egy gépet magad - de ahogy mondta, hogy nem volt lehetőség. Milyen egyéb játékokat Ön tervezi fut? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt javaslom, épület saját PC ha szánt játékok, mert az olcsóbb, és jobb szinte minden alkalommal.
| |||
| |||
| Ez az a dolog, nem tudom, milyen játékokat én tervezi fut, de én szeretnék kipróbálni néhány új dolgot, hogy jön a piacra ma az, hogy lehetséges? és én soha nem mondtam, nem építenek saját pc, csak azt mondta, nem jó benne. Ha valaki tudna talán pont arra, amit meg kell / lehet vásárolni, akkor én határozottan úgy véli, hogy. De valahogy csak nem várhatja bárki, hogy időt, hogy segítsen nekem: \ |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Meg fog mindent maximális beállításokat.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ugyanez a beállítás azt ajánlják, de egy másik ügyben, és talán egy-két kisebb dolgokat itt-ott. |
|
| |||
| |||
| Mint például? : o <tomthedrummer> |
|
| |||
| |||
| Például szeretném megváltoztatni a DVD-meghajtó a DVD-RAM meghajtó (igen esetleg LightScribe). |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítségre van szüksége a felvásárlást a jogot számítógép | stevescholes | Általános fémáru Chat | 17 | 6. január 2009 22:27 |
| Én buying új számítógép | Mason151 | Általános fémáru Chat | 1 | 7. november 2007 17:10 |
| Vásárlás egy új számítógép ... | gbasterfield | Általános fémáru Chat | 16 | 8. október 2007 10:48 |
| Vásárlás egy új számítógép | xandeebee | Általános fémáru Chat | 2 | 7. 2007 Szeptember 07:57 |
| Vásárlás egy új számítógépet! Kérem, segítsen. | Kenjii | Általános fémáru Chat | 26 | 24. augusztus 2007 13:25 |
| Téma eszközök | |
| |