![]() |
|
| |||
| |||
| אני כבר החלטתי לקנות מחשב חדש, עכשיו, את התקציב אינו גבוה, שזה בערך 1000 $, אולי קצת יותר. אני גר בשוודיה לכן 7000 - 8000 SEK יהיה ממש טוב:) עכשיו אני לא טוב בכלל ב בניית מחשב. ואני מקווה שאתם, אני כבר הלכה הרבה אתרים אבל יש לי אחד, כי לא נמצא ממש נתן לי תשובה ישר, אז זו ההזדמנות האחרונה שלי לפני שאני פשוט להתיישב עם https: / / www.datorbutiken.com/se/defa...uct=DBPC-OPT01 מחשב זה. אני חושב שזה די טוב. מה אני עושה עם המחשב הוא בעיקר משחקים, ומה אני משחק הוא World of Warcraft, עכשיו, אני לא יודע אם זה יותר מדי לבקש כי נמוך של תקציב, אבל הייתי ממש כמו מחשב שיכול לטפל 100 יציבה fps באותה במשחק majors citys, עכשיו, אם זה חלום של הרבה נמשכו זה פשוט לא יקרה, אני מבין. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה יפעל warcraft מאוד יפה - נראה כמו מערכת נחמד לי!
| |||
| |||
| אולי כן, אבל זה היה להתמודד עם משחקים אחרים, משחקים חדש יותר? וכן אני יכולה לקבל עוד כוח שלי לקפוץ אם אני הולך בדרך אחרת? |
|
| |||
| |||
| אתה בהחלט היה לקבל יותר כוח בשביל לקפוץ אם בנו מכונת בעצמך - אבל כמו שאמרת, כי לא היה בא בחשבון. מה אתם משחקים אחרים מתכננת לרוץ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני ממליץ לך בניין משלך PC אם זה מיועד עבור המשחקים, בגלל זה הוא זול יותר, וטוב יותר כמעט בכל פעם.
| |||
| |||
| זה העניין, אני לא יודע מה משחקים אני מתכננת לרוץ, אבל אני רוצה לנסות כמה דברים חדשים של זה בא על פני השוק היום, זה אפשרי? ואני אף פעם לא אמרתי שאני לא יכול לבנות את המחשב שלי, אני פשוט אמרה שאני לא טוב בזה. אם מישהו יכול אולי להצביע על דברים שאני צריך / יכול לקנות, אז הייתי בהחלט לשקול את זה. אבל איכשהו אני פשוט לא מצפה לאף אחד לוקח את הזמן כדי לעזור לי: \ |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
זה יפעיל את כל ההגדרות ב מקסימלית.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| זה גם ההתקנה אני ממליץ לך, אבל במקרה אחר, אולי כמה דברים קטנים פה ושם. |
|
| |||
| |||
| כמו מה? : O <tomthedrummer> |
|
| |||
| |||
| לדוגמה אני מעוניין לשנות את ה-DVD על כונן ה-DVD-RAM (אולי די עם lightscribe). |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| צריך עזרה קונה את הזכות המחשב | stevescholes | כללי חומרה צ 'אט | 17 | 6 ינואר 2009 22:27 |
| אני קונה מחשב חדש | Mason151 | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 7 נובמבר 2007 17:10 |
| רכישת מחשב חדש ... | gbasterfield | כללי חומרה צ 'אט | 16 | 8 אוקטובר 2007 10:48 |
| רכישת מחשב חדש | xandeebee | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 7 ספטמבר 2007 07:57 |
| רכישת מחשב חדש! אנא עזור. | Kenjii | כללי חומרה צ 'אט | 26 | 24 אוגוסט 2007 13:25 |
| שרשרת כלים | |
| |