![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I've decided to pirkti naują kompiuterį, dabar biudžetas nėra didelis, ji yra apie 1000 $, gal šiek tiek daugiau. I live in Sweden, kad 7000 - 8000 SEK būtų tikrai geras:) Now I'm not good at all at pastatas kompiuterio. Ir aš tikiuosi jūs vaikinai, I've gone to svetainių daug, bet man nepavyko rasti vieno iš tikrųjų davė man tiesiai atsakyti, kad tai mano paskutinis šansas prieš aš tiesiog atsiskaityti su https: / / www.datorbutiken.com/se/defa...uct=DBPC-OPT01 Šio kompiuterio. I think it's pretty good. Ką man daryti su mano kompiuteriu dažniausiai žaidimų, ir ką aš groju yra World of Warcraft, dabar aš nežinau, jei ji per daug prašyti, kad biudžetas nedidelis, but I'd really like kompiuterių, kurie galėtų valdyti 100 fps stabilus, nes iš didžiųjų žaidimas Citys, dabar, jei tai kas paėmė svajonė, kad bus tiesiog neįvyks, aš suprantu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai truks Warcraft labai gražiai - atrodo gražūs sistemos man!
| |||
| |||
| Gal taip, tačiau ji tvarkyti kitų žaidimų, naujesnių žaidimų? ir gali man daugiau galios mano Buck jeigu aš kitaip? |
|
| |||
| |||
| Jūs neabejotinai gauti daugiau galių Buck jei jūs pastatytas mašina sau - o kaip jums sako, kad nebuvo pasirinkimo. Kokie kiti žaidimai esate planuojate veikti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mes rekomenduojame jums pastato savo PC, jei jis yra skirtas žaidimo, nes tai yra pigiau ir geriau beveik kiekvieną kartą.
| |||
| |||
| Tai ką, nežinau, ką žaidimų Ketinu dėl važiavimo, tačiau norėčiau išbandyti kai kurių naujų dalykų, kad atėjus į rinką, šiandien tai įmanoma? ir man sakė, kad aš niekada negalėjo pastatyti savo PC, aš tiesiog pasakė man nebuvo gerai. Jei kas galėtų atkreipti dėmesį gal kas man turi / gali nusipirkti, tada aš tikrai manau, kad. Bet kažkaip aš tiesiog nesitiki kas radote laiko man padėti: \ |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Ji bus viskas ne daugiau parametrai.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Tai taip pat yra diegimo norėčiau rekomenduoti jums, bet ir kitokiu atveju, o gal ir mažesnių dalykų pora čia ir ten. |
|
| |||
| |||
| kaip kas? : O <tomthedrummer> |
|
| |||
| |||
| Pavyzdžiui aš norėčiau pakeisti DVD-ROM į DVD RAM disko (galbūt visai LightScribe). |