![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Esmu nolēmis nopirkt jaunu datoru, tagad budžets nav liels, tas ir aptuveni 1000 $, varbūt mazliet vairāk. I live in sweden tā 7000 - 8000 SEK būtu tiešām labs:) Tagad es neesmu labs vispār ir veidot datora. Un es ceru jūs puiši, es esmu gājis daudz vietas, bet es neesmu atradis tādu, kas tiešām deva man taisni atbildi, tāpēc šī ir mana pēdējā iespēja, pirms es vienkārši atrisināt ar https: / / www.datorbutiken.com/se/defa...uct=DBPC-OPT01 Šajā datorā. Es domāju, ka tas ir diezgan laba. Ko man darīt ar manu datoru galvenokārt spēles, un ko es spēlēt ir World of Warcraft, tagad, es nezinu, ja tas ir par daudz prasīt, ka zemas no budžeta, bet es tiešām, piemēram, dators, kas varētu atbildēt uz 100 stabilu fps, jo spēle ir lielie uzņēmumi citys, tagad, ja tas ir tālu fetched sapnis, ka būs vienkārši nenotiks, es saprotu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas darbosies warcraft ļoti labi - izskatās jauki sistēma man!
| |||
| |||
| varbūt tā ir, bet tā rīkoties citas spēles, jaunākas spēles? un es varu iegūt vairāk varas, lai mans tēviņš, ja man iet citu ceļu? |
|
| |||
| |||
| Jūs noteikti iegūtu vairāk pilnvaras buck ja jūs uzbūvēta mašīna sev - bet kā jūs teicāt, ka nebija iespēju. Kādas citas spēles jūs plānošana darbojas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es ieteiktu jums ēka savu datoru, ja tas paredzēts spēles, jo tas ir lētāk un labāk gandrīz katru reizi.
| |||
| |||
| Tas ir lieta, es nezinu kādas spēles es esmu plānošana darbojas, bet es gribētu izmēģināt dažas jaunas sīkumi tas nonāk tirgū šodien, tas ir iespējams? un es nekad es teicu, nevar celt savu pc, es tikai teicu nebija labs to. Ja kāds varētu varbūt norādīt lietas, man vajadzētu / varētu nopirkt, tad es noteikti uzskatu, ka. Bet kaut kā man nav gaidīt jebkuram, kurš laiku, lai palīdzētu man: \ |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Tā darbosies visu maksimāli iestatījumiem.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Tas ir arī uzstādīšanas Es ieteiktu jums, bet citu lietu un varbūt pāris mazākas lietas šeit un tur. |
|
| |||
| |||
| kā ko? : o <tomthedrummer> |
|
| |||
| |||
| Piemēram, es varētu mainīties, DVD diska uz DVD RAM disks (diezgan iespējams, ar LightScribe). |
![]() |
|
| Bookmarks |