![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I've postanowiła kupić nowy komputer, a teraz, że budżet nie jest wysoki, to około 1000 $, może trochę więcej. Mieszkam w Szwecji, więc 7000 - 8000 SEK byłoby naprawdę dobre:) Now I'm not good at all na budowę komputera. And I'm hoping you guys are, I've poszedł wiele stron, ale nie znalazłeś faktycznie dał mi prostą odpowiedź, więc to jest moja ostatnia szansa przed I just rozliczenia z https: / / www.datorbutiken.com/se/defa...uct=DBPC-OPT01 Ten komputer. Myślę, że to całkiem nieźle. Co zrobić z moim komputerze jest w większości gier, a co mi gra World of Warcraft, teraz, nie wiem, czy to zbyt wiele prosić o niskim poziomie, że z budżetu, ale będę naprawdę jak komputer, który może obsłużyć 100 stabilne fps w grze w głównej citys, teraz, gdy jest to daleko fetched sen, że po prostu nie stało, rozumiem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To będzie działać warcraft bardzo ładnie - wygląda jak miły system do mnie!
| |||
| |||
| Może tak, ale to będzie obsługiwać innych gier, nowsze gry? i może uzyskać większe uprawnienia dla mojej złotówki jeżeli odejdę inny sposób? |
|
| |||
| |||
| Jesteś Zdecydowanie więcej władzy dla złotówki jeśli zbudował maszynę siebie - ale, jak powiedział pan, że nie było możliwości. Jakie inne gry jesteś planowanie jazdy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja polecam ci budowania własnego komputera, jeśli jest on przeznaczony do gier, ponieważ jest to tańsze, lepsze i prawie za każdym razem.
| |||
| |||
| that's the thing, I don't know what I'm gry planowanie działa, ale chciałbym wypróbować niektóre z nowych rzeczy to na rynek w dniu dzisiejszym, to jest możliwe? i nigdy nie powiedział, że nie może zbudować własne PC, tylko powiedział, nie byłem dobry. Jeśli ktoś mógłby zwrócić uwagę, to może powinienem / było kupić, a następnie I'd definitely uważają, że. Ale jakoś po prostu nie spodziewają ktoś poświęcenie czasu, aby pomóc mi: \ |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
To wszystko będzie działać na maksymalnych ustawieniach.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| To jest również konfiguracja chciałbym polecić do Ciebie, ale w innym przypadku, a może kilka mniejszych rzeczy tu i tam. |
|
| |||
| |||
| jak co? : o <tomthedrummer> |
|
| |||
| |||
| Na przykład chciałbym zmienić DVD do napędu DVD RAM (całkiem prawdopodobnie z LightScribe). |