![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am decis să cumperi un nou calculator, acum, bugetul nu este mare, este în jur de 1000 $, poate un pic mai mult. Eu locuiesc in Suedia deci 7000 - 8000 SEK ar fi foarte bine:) Acum, nu sunt bun la toate, la construirea unui computer. Şi eu sunt în speranţa de baieti, am plecat la o multime de site-uri, dar nu am găsit unul, care de fapt mi-a dat un răspuns direct, astfel că aceasta este ultima mea şansă înainte de a-mi rezolva doar cu https: / / www.datorbutiken.com/se/defa...uct=DBPC-OPT01 Acest computer. Cred că este destul de bine. Ce să fac cu computerul meu este de cele mai multe jocuri, şi pentru ce mă joc este World of Warcraft, acum, nu stiu daca este prea mult pentru a cere ca de un buget redus, dar mi-ar place foarte mult de un computer pe care ar putea manipula 100 fps stabilă în acest joc în majors citys, acum, în cazul în care este preluat de departe una de vis, care vor pur si simplu nu se intampla, am înţeles. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asta va rula foarte frumos Warcraft - arata ca un sistem de frumos cu mine!
| |||
| |||
| Poate că da, dar ar trata alte jocuri, mai noi jocuri? şi ar putea sa iau mai multă putere pentru meu dolar, dacă mă duc un mod diferit? |
|
| |||
| |||
| Ti-ar lua cu siguranţă mai multă putere pentru a se ridica în două picioare, dacă a construit o masina de tine - dar după cum aţi spus că nu a fost o opţiune. Ce alte jocuri ai de gând pe care rulează? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vă recomandăm să vă construirea propriul PC în cazul în care acesta este destinat pentru jocuri, deoarece este mai ieftin, şi mai bine de aproape de fiecare dată.
| |||
| |||
| asta-i de lucru, nu stiu ce jocuri sunt de planificare pe care rulează, dar mi-ar plăcea să încercaţi unele dintre noi lucrurile care vine pe piaţă astăzi, este posibil? şi niciodată n-am spus că nu ar putea construi propriul meu PC, am spus eu nu am fost bun la asta. Dacă cineva ar putea poate indica lucruri ar trebui / putea cumpara, atunci aş considera ca sigur. Dar cumva eu doar nu se aşteaptă nimeni să luaţi în timp pentru a ajuta-ma: \ |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Acesta va rula tot la maxim setările.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Asta este, de asemenea, de configurare aş recomanda pentru tine, dar într-un alt caz, şi poate că o serie de lucruri mai mici, aici şi acolo. |
|
| |||
| |||
| Ca de exemplu? : o <tomthedrummer> |
|
| |||
| |||
| De exemplu, aş schimba DVD într-o unitate DVD-RAM (destul de probabil cu LightScribe). |
![]() |
|
| Marcaje |