![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som sa rozhodol kúpiť si nový počítač, teraz je rozpočet nie je vysoký, je to asi 1000 $, možno trochu viac. Žijem vo Švédsku, tak 7000 - 8000 SEK bude naozaj dobrý:) Teď si nejsem dobrá vo všetkom na stavbe počítača. A ja som dúfal, že vy, som odišiel na mnoho stránok, ale já jsem nenašla taký, ktorý skutočne mi dal rovnou odpovedať, tak to je moja posledná šanca, ako som sa spokojit https: / / www.datorbutiken.com/se/defa...uct=DBPC-OPT01 Tento počítač. Myslím, že je to docela dobrý. Čo mám robiť s mojím počítačom je predovšetkým hra a čo som sa hrať World of Warcraft, teď nevím, jestli je to príliš žiadať že nízke a rozpočet, ale já bych opravdu rád počítače, ktoré by mohli zvládnuť 100 stabilné fps v tejto hre vo veľkých citys, teraz, keď je to ďaleko přehnanější sen, že bude jednoducho nestane, já to chápu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To bude trvať veľmi pekne Warcraft - vyzerá ako príjemný systém pro mě!
| |||
| |||
| Možno áno, ale bude to zvládnuť iné hry, novšie hry? a mohol by som dostať viac energie pre svoj Dolac bych ísť inou cestou? |
|
| |||
| |||
| Ty by určite dostať viac sily pre Dolac keď postavili stroj sami - ale ako ste povedal, že nebolo možné. Aké ďalšie hry Chystáte na beh? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Odporúčam vám budovanie vlastné PC, ak je určená na hranie hier, pretože je to lacnejšie a lepšie takmer zakaždým.
| |||
| |||
| to je vec, Nechcem, know what I'm hry plánovanie na prevádzku, ale já bych si vyskúšať niektoré nové veci, že to prichádza na trh v súčasnej dobe je to možné? a ja som nikdy nepovedal som nemohol postaviť vlastný PC, já len povedal, že som na to nie je dobré. Ak sa niekto možno mohol poukázať na to, čo by som mal / mohol kúpiť, potom by som rozhodne za to, že. Ale nějak jsem neočakávame nikomu ste si urobili čas a pomôžte mi: \ |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Je poběží všetko pri maximálnom nastavení.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| To je tiež nastavenie bych Odporúčam Vám, ale v inom prípade, a možno aj pár menších vecí sem a tam. |
|
| |||
| |||
| Ako čo? : O <tomthedrummer> |
|
| |||
| |||
| Napríklad by som zmeniť DVD na DVD RAM disk (pokiaľ možno s pomerne LightScribe). |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Potrebujete pomoc s nákupom právo počítač | stevescholes | Všeobecné Hardware Chat | 17 | 6. január 2009 22:27 |
| Já jsem kúpe nového počítača | Mason151 | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 7. november 2007 17:10 |
| Nákup nového počítača ... | gbasterfield | Všeobecné Hardware Chat | 16 | 8. októbra 2007 10:48 |
| Nákup nového počítača | xandeebee | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 7. septembra 2007 07:57 |
| Nákup nového počítača! Prosím pomôžte. | Kenjii | Všeobecné Hardware Chat | 26 | 24. august 2007 13:25 |
| Thread Tools | |
| |