![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам одлучила за куповину новог рачунара, сада, буџет није висок, то је око $ 1000, можда мало више. Живим у Шведској, тако 7000 - 8000 СЕК би било добро:) Затим Им 'не добар код сви у згради рачунара. И ја сам се надао ви, Иве 'пп од ГО на пуно локација, али нисам пронашао онај који ми је заправо дао одговор равно, па ово је моја последња шанса пре него сам само подмирити уз хттпс: / / ууу.даторбутикен.цом/се/дефа...уцт=ДБПЦ-ОПТ01 Ово рачунар. Мислим да је то прилично добро. Шта могу да урадим са мојим рачунар углавном је гаминг, и што сам је играти Уорлд оф Уарцрафт, сада, не знам ако је превише тражити да се у ниским буџетом, али ја бих стварно попут рачунара које би могле носити са 100 стабилан фпс у тој игри у већим цитыс, сада, ако то је далеко преузета сањати да ће се догодити не само ја разумем. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Које ће се изводити Уарцрафт врло лепо - лепо изгледа као систем за мене!
| |||
| |||
| Можда је тако, али би га обрадимо другим играма, новије игре? и могу ли добити више снаге за мој мужјак ако идем другачији начин? |
|
| |||
| |||
| Ти би дефинитивно добили више снаге за упасти ако гради машина себе - али као што је рекао да није био опцију. Које друге игре коју планирате приказују? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја вам препоручујем изградњу сопственог рачунара ако је намењен за играње, јер је јефтинији, бољи и готово сваки пут.
| |||
| |||
| то је ствар, не знам шта сам игре планирате приказују, али ја бих испробати неке нове ствари које долази на тржиште данас, да је могуће? и нисам рекао да није могао саградити мој рачунар, ЈА праведан је рекао нисам била добра у томе. Ако је неко можда могао да укаже на ствари које би требао / могао купити, онда бих свакако размислите о томе. Али некако сам једноставно не очекујем никога нашли времена да ми помогне: \ |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
То ће покренути све поставке на максимум.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| То је уједно и постављање бих вам препоручити, али у другом случају можда и пар мањих ствари ту и тамо. |
|
| |||
| |||
| као што? : О <томтхедруммер> |
|
| |||
| |||
| На пример бих променити ДВД погон на ДВД-РАМ диска (врло могуће са лигхтсцрибе). |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Требате помоћ купујете право рачунару | стевесцхолес | Генерал Хардуаре Цхат | 17 | 6 јануар 2009 22:27 |
| Ја сам купујете ново рачунар | Масон151 | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 7 новембар 2007 17:10 |
| Купујете ново рачунар ... | гбастерфиелд | Генерал Хардуаре Цхат | 16 | 8 октобар 2007 10:48 |
| Купујете ново рачунар | ксандеебее | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 7. Сеп 2007 07:57 |
| Купујете ново рачунар? Плеасе хелп. | Кењии | Генерал Хардуаре Цхат | 26 | 24 аугуст 2007 13:25 |
| Тхреад Тоолс | |
| |