![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я вирішив купити новий комп'ютер, зараз бюджет не є високою, це близько 1000 $, може бути, трохи більше. Я живу в Швеції такого 7000 - 8000 шведських крон буде дійсно хороша:) Тепер я не годиться на побудову комп'ютера. І я сподіваюся, ви, хлопці, я поїхав на безліч сайтів, але я не знайшли ні одного, який фактично дав мені прямої відповіді, так що це мій останній шанс, перш ніж я тільки вирішити з HTTPS: / / www.datorbutiken.com/se/defa...uct=DBPC-OPT01 Цей комп'ютер. Я думаю, це дуже добре. Що мені робити зі своїм комп'ютером в основному гри, і що я граю є World Of Warcraft, тепер, я не знаю, якщо це занадто багато, щоб запитати, що за низького бюджету, але я б дуже хотів, що комп'ютер може ручкою 100 стабільних кадрів у цій грі в майорів Місто, в даний час, якщо це далеко Fetched мрія, яка просто не відбудеться, я розумію. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| , Що Він має працювати Warcraft дуже красиво - виглядає як добре система для мене!
| |||
| |||
| Може бути й так, але воно буде займатися іншими іграми, нові ігри? Якщо б я міг отримати більше енергії для мого Баку якщо я піти іншим шляхом? |
|
| |||
| |||
| Ви неодмінно отримаєте більше влади за євро, якщо ви побудували собі машину - а як ви сказали, що це не варіант. Що інші ігри Чи плануєте ви використовуєте? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я рекомендую вам створити свій власний комп'ютер, якщо він призначений для ігор, тому що це дешевше і краще майже кожен раз.
| |||
| |||
| ось що, я не знаю, які ігри я планую працювати, але я хотів би випробувати деякі нові речі, що прихід на ринок сьогодні, це можливо? і я ніколи не говорив, я не міг побудувати свій комп'ютер, я просто сказав, що я не добре. Якщо хтось, може бути, може вказати на те, що я повинна / може купити, то я обов'язково це врахувати. Але чомусь я просто не очікував, що хтось знайшли час, щоб допомогти мені: \ |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Він буде працювати всі на максимальних настройках.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Це також установку я рекомендував би вам, але в іншому випадку і, можливо, пару невеликих речей тут і там. |
|
| |||
| |||
| Як що? : O <tomthedrummer> |
|
| |||
| |||
| Для прикладу я хотів би змінити DVD диска на диск DVD RAM (цілком можливо, з LightScribe). |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Потрібна допомога купівлі прав комп'ютер | stevescholes | Генеральний обладнання чат | 17 | 6 січня 2009 22:27 |
| Я купую новий комп'ютер | Mason151 | Генеральний обладнання чат | 1 | 7 листопада 2007 17:10 |
| Покупка нового комп'ютера ... | gbasterfield | Генеральний обладнання чат | 16 | 8 жовтня 2007 10:48 |
| Покупка нового комп'ютера | xandeebee | Генеральний обладнання чат | 2 | 7 вересня 2007 07:57 |
| Покупка нового комп'ютера! Будь ласка, допоможіть. | Kenjii | Генеральний обладнання чат | 26 | 24 серпня 2007 13:25 |
| Різьба Інструменти | |
| |