![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, Първи много близка до сега накрая купуват нов компютър (woop!), За да гарантират, да получа най-добрата стойност за парите и спекулация, която отговаря на моите нужди в идеалния случай, аз мислех, че съм просто искате Изпълни това, което съм, целящи да се получи чрез вас, момчета така че можете да ме удари с всички предложения. текущата спецификационен съм погледнете е както следва: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4 GHz 8MB Cach, 4GB корсар памет DDR 800, 500GB SATA хард диск,,, Цветове 550Watt Тиха Upgrade, 256MB NVidia 8600GTS графична карта DX10, QC - ASUS P5N-ESLI 1333fsb-DDR800x4 SLI дънни платки (Dual графики) , 2 х 18X DVD + /-RW (Samsung), Creative Звукова Blaster Live 7,1 звукова карта, Trust 2,1 SP-3200 говорители,, Microsoft Windows Vista Ultimate (OEM), На първо място само на няколко въпроса за спекулация. Избера Quad процесор, защото те като че ли са най-новите неща. Ако аз съм да играят по-голяма част от света на Warcraft игра, това е най-добрия изпълнител, за да купя? Също така, е настоящият графични карти и са избрали по-добре от Radeon x1950? На второ място просто въпрос за сайта съм изкупуване от .. Имам намерение да купуват от не Връзки. Можеш ли да ми всякакви съвети, ако това е един добър сайт или не? Избрах ги, защото те са значително по-евтино в сравнение с други сайтове .. Всяко Помощ ще бъде много по appriciated! Много благодаря |
|
| |||
| |||
| В куадро ядра, само в момента работят на много малко игри, аз вярвам, че "Майкрософт" Полет SIM е един от тях, освен, че 99% от игрите не използва ядрото четворни система. Това означава, че за по-голямата част от игрите на куадро ядрото би действително Run-бавен от Core 2 Duo, поради по-бавна скорост на автобуса. Аз вярвам, че E6750 е около £ 50 - £ 60-евтино, отколкото на Q6600, и в момента, ще бягам по-бързо. Но явно съм cannt казват какво situationw ще bein 6-12 месеца време. Паметта е добър избор, но ако бях изграждане на система Бих предпочел да използва 2GB @ 1066Mhz, за разлика от 4GB @ 800Mhz. Повечето приложения няма да има нужда да се използва 4GB, а само ще се използват 2GB-голямата част от времето. Отново това вероятно ще ви кажа някои много пари. Например, можете да получите OCZ жетваря 2GB @ 1066Mhz от ww.aria.co.uk само за £ 100 (мисля). С парите, записани от процесора и паметта и ще гледам към подобряване на графична карта за 8800 серията, ако е възможно. Аз също ще се чувстват по-удобно с по-висока Осъществено захранване, най-малко 700W в моето мнение. Някои от по-опитни хора от тук, което без съмнение ще бъде в състояние да ви даде малко повече / по-добри съвети, но лично, това е, което ще направя. |
|
| |||
| |||
| Благодаря за съвета ти, и аз със сигурност ще вземе под внимание, че .. Просто за да оправдае текущите ми избор, и имат за цел да направи comptuer като доказателство бъдеще е възможно, като по този начин на 4GB на овена и четворни процесор. Аз също вярвам, че за света на Warcraft, нито автобус скорост или графична карта, ще имате проблем handeling нея за постигането на високо ниво. С 700 вата на властта, може ли да ми дадете някои съвети за ползата от това. Много благодаря |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Имате нужда от помощ, закупуване на правото компютър | stevescholes | Общи Хардуер Чат | 17 | 6 януари 2009 22:27 |
| Закупуване на компютър, се нуждаят от помощ. | Decai | Общи Хардуер Чат | 22 | 4 януари 2009 20:39 |
| Аз съм купил нов компютър | Mason151 | Общи Хардуер Чат | 1 | 7 Ноем 2007 17:10 |
| Закупуването на нови компютърни ... | gbasterfield | Общи Хардуер Чат | 16 | 8 октомври 2007 10:48 |
| Закупуването на нов компютър! Моля, помогнете. | Kenjii | Общи Хардуер Чат | 26 | 24 Авг 2007 13:25 |
| Нишка Инструменти | |
| |