по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Закупуването на нов компютър

Reply

Нишка Инструменти
Old 6-ти септември 2007, 11:57
Новите държави Група

Default Закупуването на нов компютър

Здравейте,
Първи много близка до сега накрая купуват нов компютър (woop!), За да гарантират, да получа най-добрата стойност за парите и спекулация, която отговаря на моите нужди в идеалния случай, аз мислех, че съм просто искате Изпълни това, което съм, целящи да се получи чрез вас, момчета така че можете да ме удари с всички предложения. текущата спецификационен съм погледнете е както следва:

Intel Core 2 Quad Q6600 2,4 GHz 8MB Cach, 4GB корсар памет DDR 800, 500GB SATA хард диск,,, Цветове 550Watt Тиха Upgrade, 256MB NVidia 8600GTS графична карта DX10, QC - ASUS P5N-ESLI 1333fsb-DDR800x4 SLI дънни платки (Dual графики) , 2 х 18X DVD + /-RW (Samsung), Creative Звукова Blaster Live 7,1 звукова карта, Trust 2,1 SP-3200 говорители,, Microsoft Windows Vista Ultimate (OEM),

На първо място само на няколко въпроса за спекулация. Избера Quad процесор, защото те като че ли са най-новите неща. Ако аз съм да играят по-голяма част от света на Warcraft игра, това е най-добрия изпълнител, за да купя? Също така, е настоящият графични карти и са избрали по-добре от Radeon x1950?

На второ място просто въпрос за сайта съм изкупуване от .. Имам намерение да купуват от не Връзки.
Можеш ли да ми всякакви съвети, ако това е един добър сайт или не? Избрах ги, защото те са значително по-евтино в сравнение с други сайтове ..

Всяко Помощ ще бъде много по appriciated! Много благодаря
Old 7ми септември 2007, 03:26
Член Група

В куадро ядра, само в момента работят на много малко игри, аз вярвам, че "Майкрософт" Полет SIM е един от тях, освен, че 99% от игрите не използва ядрото четворни система. Това означава, че за по-голямата част от игрите на куадро ядрото би действително Run-бавен от Core 2 Duo, поради по-бавна скорост на автобуса. Аз вярвам, че E6750 е около £ 50 - £ 60-евтино, отколкото на Q6600, и в момента, ще бягам по-бързо. Но явно съм cannt казват какво situationw ще bein 6-12 месеца време.

Паметта е добър избор, но ако бях изграждане на система Бих предпочел да използва 2GB @ 1066Mhz, за разлика от 4GB @ 800Mhz. Повечето приложения няма да има нужда да се използва 4GB, а само ще се използват 2GB-голямата част от времето. Отново това вероятно ще ви кажа някои много пари. Например, можете да получите OCZ жетваря 2GB @ 1066Mhz от ww.aria.co.uk само за £ 100 (мисля).

С парите, записани от процесора и паметта и ще гледам към подобряване на графична карта за 8800 серията, ако е възможно.

Аз също ще се чувстват по-удобно с по-висока Осъществено захранване, най-малко 700W в моето мнение.

Някои от по-опитни хора от тук, което без съмнение ще бъде в състояние да ви даде малко повече / по-добри съвети, но лично, това е, което ще направя.
Old 7ми септември 2007, 07:57
Новите държави Група

Благодаря за съвета ти, и аз със сигурност ще вземе под внимание, че .. Просто за да оправдае текущите ми избор, и имат за цел да направи comptuer като доказателство бъдеще е възможно, като по този начин на 4GB на овена и четворни процесор. Аз също вярвам, че за света на Warcraft, нито автобус скорост или графична карта, ще имате проблем handeling нея за постигането на високо ниво. С
700 вата на властта, може ли да ми дадете някои съвети за ползата от това. Много благодаря
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Имате нужда от помощ, закупуване на правото компютър stevescholes Общи Хардуер Чат 17 6 януари 2009 22:27
Закупуване на компютър, се нуждаят от помощ. Decai Общи Хардуер Чат 22 4 януари 2009 20:39
Аз съм купил нов компютър Mason151 Общи Хардуер Чат 1 7 Ноем 2007 17:10
Закупуването на нови компютърни ... gbasterfield Общи Хардуер Чат 16 8 октомври 2007 10:48
Закупуването на нов компютър! Моля, помогнете. Kenjii Общи Хардуер Чат 26 24 Авг 2007 13:25
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc