![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Získání velmi blízko nyní konečně nákupu nového počítače (woop!), Aby zajistily i nejlepší hodnotu za peníze a parametry, které vyhovuje mým potřebám ideálně, myslel jsem, že bych právě běží, co jsem, jejichž cílem je dostat vás takže můžete zasáhnout já s žádnými návrhy. aktuální spec jsem se podívat na následující: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4 Ghz 8Mb Cach, 4GB Corsair Memory DDR 800, 500GB SATA pevný disk,, Barvy 550Watt Tichý Upgrade, 256MB Nvidia 8600GTS grafická karta DX10, QC - ASUS P5N-ESLI 1333fsb-DDR800x4 SLI desce (Dual grafika) , 2 x 18x DVD + /-RW (Samsung), Creative Sound Blaster Live 7.1 zvuková karta, Trust 2.1 SP-3200 reproduktorový systém, Microsoft Windows Vista Ultimate (OEM) Nejprve jen pár otázek o spec. I zvolit Quad procesor, protože se zdá být poslední věc. Pokud jsem hrát hodně ze hry World of Warcraft, je to nejlepší procesor koupit? Také je aktuální grafickou kartu jsem si vybral lépe než Radeon x1950? Dále jen otázkou o místě jsem nákup z .. Mám v úmyslu koupit je od žádné odkazy. Může mi dát nějakou radu, aby v případě, je to dobrá stránka, nebo ne? Vybrala jsem si je, protože jsou výrazně levnější než jiné stránky .. Pomoci by bylo mnohem appriciated! Děkuji |
|
| |||
| |||
| Čtyřkoalice žil pouze v současné době probíhají na několika málo her, jsem přesvědčen, že Microsoft Letové sim je jeden z nich, jiné než 99% her nejsou využít čtyř-jádrové procesory systému. To znamená, že pro většinu her na čtyř-jádrové procesory skutečně běží pomaleji než Core 2 Duo, a to kvůli pomalejšímu autobusem rychlostí. Věřím, že E6750 je přibližně £ 50 - £ 60 levnější než Q6600, a ve chvíli, poběží rychleji. Ale samozřejmě i cannt říct co situationw bude bein 6-12 měsíců času. V paměti se zdá být dobrou volbou, ale když jsem byla v budování systému bych raději používat 2gigabajt @ 1066MHz, oproti 4 GB @ 800MHz. Většina aplikací nikdy nebude mít potřebu použít 4GB a bude pouze pomocí 2GB většinu času. Opět to bude asi říkat nějaké peníze taky. Například, můžete získat OCZ 2 GB. Žnec @ 1066MHz od ww.aria.co.uk za pouhých 100 liber (myslím). S penězi zachránil od procesoru a paměti bych se podívat na zlepšení grafické karty do 8800 řada, pokud je to možné. Já bych také cítit komfortnější s vyšší napájen napájení, alespoň podle mého názoru 700w. Některé z více zkušených lidí zde bude nepochybně mohli dát trochu víc / lépe poradit, ale osobně, že je to, co bych dělat. |
|
| |||
| |||
| díky za vaše rady, a budu určitě brát v úvahu, že .. Jen pro ospravedlnění mého výběru, i cíl učinit comptuer jako důkaz budoucnu bude možné, tak se 4 GB paměti RAM a čtyřjádrových procesorů. Rovněž se domnívám, že pro World of Warcraft, ani autobus rychlost nebo grafická karta bude mít nějaký problém handeling je na vysoké úrovni. S 700 wattů energie, mohl byste mi dát nějaké rady na Výhodou tohoto. Děkuji |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Potřebujete pomoc s nákupem právo počítač | stevescholes | Obecné Hardware Chat | 17 | 6. leden 2009 22:27 |
| Nákup počítače, potřebují pomoc. | Decai | Obecné Hardware Chat | 22 | 4. leden 2009 20:39 |
| Já jsem koupi nového počítače | Mason151 | Obecné Hardware Chat | 1 | 7. listopad 2007 17:10 |
| Nákup nového počítače ... | gbasterfield | Obecné Hardware Chat | 16 | 8. října 2007 10:48 |
| Nákup nového počítače! Prosím pomozte. | Kenjii | Obecné Hardware Chat | 26 | 24. srpen 2007 13:25 |
| Thread Nástroje | |
| |