![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Getting τώρα πολύ κοντά στο τέλος, η αγορά ενός νέου υπολογιστή (woop!), Για να εξασφαλιστεί έχω την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των χρημάτων και ένα spec που ταιριάζει ιδανικά τις ανάγκες μου, νόμιζα ότι θα ήθελα μόνο τι τρέχει είμαι με στόχο να περάσω σας παιδιά έτσι ώστε να μπορείτε να με χτύπησε με τις προτάσεις τους. την τρέχουσα spec Είμαι εξετάσουμε είναι οι εξής: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4 GHz 8MB Cach, Corsair 4GB μνήμης DDR 800, 500GB SATA Hard Drive,,, Χρώματα 550Watt Silent Αναβάθμιση, 256MB Nvidia 8600GTS κάρτα γραφικών DX10, QC - ASUS P5N-ESLI 1333fsb-DDR800x4 SLI μητρική πλακέτα (Dual γραφικά) , 2 x 18X DVD + /-RW (Samsung), Creative Sound Blaster Live 7,1 κάρτα ήχου, Trust 2.1 SP-3200 ηχείων,, Microsoft Windows Vista Ultimate (OEM), Πρώτον μόνο μερικά ερωτήματα σχετικά με το spec. Θα επιλέξετε ένα επεξεργαστή Quad επειδή φαίνεται να είναι η τελευταία τίποτα. Αν είμαι για να παίξει πολύ το παιχνίδι World of Warcraft, αυτό είναι το καλύτερο επεξεργαστή να αγοράσω; Επίσης, είναι η τρέχουσα κάρτα γραφικών έχω επιλέξει καλύτερη από την Radeon x1950; Δεύτερον μόνο μια ερώτηση σχετικά με το site Είμαι από την αγορά .. Έχω την πρόθεση να αγοράσουν από αυτή δεν έχει σχέση. Μπορείτε να μου δώσετε οποιαδήποτε συμβουλή σε περίπτωση που πρόκειται για έναν καλό δικτυακό τόπο ή δεν είναι; Επέλεξα γιατί είναι σημαντικά φθηνότερο από άλλες ιστοσελίδες .. Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύ appriciated! ευχαριστώ πολύ |
|
| |||
| |||
| Τα τετράκλινα πυρήνες μόνο σήμερα τρέχει σε πολύ λίγα παιχνίδια, πιστεύω ότι η Microsoft Flight SIM είναι ένα από αυτά, εκτός από ότι το 99% των παιχνιδιών που δεν χρησιμοποιούν το Quad κεντρικό σύστημα. Αυτό σημαίνει ότι για την πλειονότητα των παιχνιδιών το quad πυρήνας θα πράγματι εκτελείται πιο αργά από ένα Core 2 Duo, λόγω της πιο αργή ταχύτητα λεωφορείων. Πιστεύω ότι ο E6750 είναι περίπου £ 50 - £ 60 φθηνότερα από τα Q6600, και αυτή τη στιγμή, θα τρέχει πιο γρήγορα. Αλλά, προφανώς, i cannt πω τι το situationw θα bein 6-12 μήνες του χρόνου. Η μνήμη φαίνεται μια καλή επιλογή, αλλά αν ήμουν κτίριο το σύστημα θα προτιμούσα να χρησιμοποιήσει 2GB @ 1066Mhz, σε αντίθεση με 4GB @ 800MHz. Οι περισσότερες αιτήσεις που δεν θα έχει ποτέ την ανάγκη να χρησιμοποιηθεί 4GB, και θα πρέπει να χρησιμοποιούν μόνο 2GB το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου. Και πάλι αυτό πιθανόν να σας πω και εγώ κάποια χρήματα. Για παράδειγμα, μπορείτε να πάρετε OCZ θεριστική 2GB @ 1066Mhz από ww.aria.co.uk μόλις £ 100 (νομίζω). Με τα χρήματα που αποθηκεύονται από τον επεξεργαστή και μνήμης, θα μεριμνήσει για την ενίσχυση της κάρτας γραφικών με το 8800 σειρά, αν είναι δυνατόν. Θα ήθελα επίσης να αισθάνονται πιο άνετα με υψηλότερη powered τροφοδοτικό, 700w, τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου. Ορισμένοι από τους πιο έμπειρους ανθρώπους εδώ αμφιβολία δεν θα είναι σε θέση να σας δώσω κάποια μεγαλύτερη / καλύτερη συμβουλή, αλλά προσωπικά, ότι είναι αυτό που θα κάνουμε. |
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, και σίγουρα θα το λάβουμε υπόψη .. Απλά για να δικαιολογήσουν σημερινή μου επιλογή, και αποσκοπούν στο να καταστήσουν το μέλλον comptuer ως απόδειξη του δυνατού, κατά συνέπεια, η 4GB μνήμης RAM και το quad επεξεργαστή. Πιστεύω επίσης ότι για το World of Warcraft δεν το λεωφορείο ταχύτητα ή η κάρτα γραφικών θα έχει κανένα πρόβλημα handeling σε υψηλό επίπεδο. Με την 700 βατ της εξουσίας, θα μπορούσατε να μου δώσετε κάποιες συμβουλές για να το πλεονέκτημα αυτό. Ευχαριστώ πολύ |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρειάζεστε βοήθεια υπολογιστή που αγοράζουν το δικαίωμα | stevescholes | Γενική Συζήτηση Hardware | 17 | 6 Jan 2009 22:27 |
| Η αγορά ενός υπολογιστή, χρειάζονται κάποια βοήθεια. | Decai | Γενική Συζήτηση Hardware | 22 | 4η Ιανουαρίου 2009 20:39 |
| Είμαι αγοράσουν ένα νέο υπολογιστή | Mason151 | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 7 Νοε 2007 17:10 |
| Η αγορά ενός νέου υπολογιστή ... | gbasterfield | Γενική Συζήτηση Hardware | 16 | 8 Οκτ 2007 10:48 |
| Η αγορά ενός νέου υπολογιστή! Παρακαλώ βοηθήστε. | Kenjii | Γενική Συζήτηση Hardware | 26 | 24 Αυγ 2007 13:25 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |