![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi there, Dobivanje vrlo blizu sada napokon kupujete novo računalo (woop!), Kako bi se osiguralo ja dobiti najbolju vrijednost za novac i spec koji odgovara potrebama moje idealno, ja mislio bih pokrenuti samo što sam s ciljem da se kroz te momački tako da možete pogoditi mene sa bilo koje prijedloge. tekuće spec. sam gledati je kako slijedi: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4 GHz 8MB Cach, gusar 4GB memorije DDR 800, 500GB SATA Hard Drive,,, Boje 550Watt Nečujnog Upgrade, 256MB Nvidia 8600GTS grafička kartica DX10, QC - ASUS P5N-ESLI 1333fsb-DDR800x4 SLI matične ploče (Dual grafike) , 2 x 18X DVD + /-RW (Samsung), Creative Sound Blaster Live Sound Card 7,1, 2,1 Trust SP-3200 Speaker Set, Microsoft Windows Vista Ultimate (OEM), Prvo par pitanja o Spec. JA izabrati Quad procesor jer su čini se da je najnovije stvar. Ako sam igrati puno igri Warcraft svijetu, ovo je najbolji procesor kupiti? Također, je sadašnja grafičkom karticom sam izabrao bolji od Radeon x1950? Drugo samo pitanje o mjestu sam od kupovanja .. Namjeravam je kupiti od NO LINKOVI. Možete mi dati bilo koji savjet, ako je to dobar site ili ne? Izabrao sam njih jer su znatno jeftiniji nego druge stranice .. Bilo koji pomoć bi bilo puno appriciated! mnogo hvala |
|
| |||
| |||
| The quad jezgre samo trenutno izvode na vrlo malo igre, vjerujem da Microsoft Flight SIM je jedan od njih, osim da je 99% igre se ne iskorištava quad core sistema. To znači da za većinu igara na quad core bi doista pokretati sporijim od Core 2 Duo, s obzirom na sporiji bus speed. Vjerujem da je E6750 je oko £ 50 - £ 60 jeftiniji od Q6600, i trenutno će se izvoditi brže. Ali očito sam cannt reći što situationw će bein 6-12 mjeseci vremena. Memorijska čini dobar izbor, ali ako mi je izgradnja sustava bih radije upotrebljavaju 2GB @ 1066Mhz, za razliku od 4GB @ 800Mhz. Većina aplikacija nikada neće imati potrebu za korištenje 4GB, i biti će samo pomoću 2GB većinu vremena. Opet to će vam vjerojatno reći nešto novca previše. Na primjer, možete dobiti OCZ žetelac 2GB @ 1066Mhz iz ww.aria.co.uk za samo £ 100 (mislim). Uz novac spremljen od procesora i memorije bih pogledati na poboljšanje grafičkom karticom na 8800 seriju, ako je moguće. Ja bih isto tako osjećaju udobnije s višom powered napajanje, 700W barem po mom mišljenju. Neki od iskusnijih ljudi ovdje će bez sumnje biti u mogućnosti da vam dati neke više / bolje savjete, ali osobno, to je ono što bih učiniti. |
|
| |||
| |||
| Hvala na savjetima, a ja ću se svakako uzeti u obzir .. Dovoljno je da se opravda moj trenutni izbor, i imaju za cilj napraviti comptuer kao dokaz budućnosti moguće, tako da je 4GB RAM-a i quad procesor. I ja vjerujem da je za svijet Warcraft ni bus speed ili grafička kartica će imati bilo koji problem handeling je na visokoj razini. S 700 vati snage, moglo bi vas, dajte mi neke savjete na ovu prednost. Mnogo hvala |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Trebate pomoć kupujete pravo računalu | stevescholes | General Hardware Chat | 17 | 6. siječanj 2009 22:27 |
| Kupujete računalo, trebate pomoć. | Decai | General Hardware Chat | 22 | 4. siječanj 2009 20:39 |
| Ja sam kupujete novo računalo | Mason151 | General Hardware Chat | 1 | 7. studeni 2007 17:10 |
| Kupujete novo računalo ... | gbasterfield | General Hardware Chat | 16 | 8. listopad 2007 10:48 |
| Kupujete novo računalo? Please help. | Kenjii | General Hardware Chat | 26 | 24. kolovoz 2007 13:25 |
| Thread Tools | |
| |