![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi there, Ismerkedés nagyon közel most, hogy végre a felvásárlást egy új számítógépet (woop!), Annak érdekében, én kap a legjobb ár-érték arány és a spec, hogy az megfelel az én igényeit ideális Gondoltam, csak futni, amit én, amelynek célja, hogy a srácok így megütött olyan javaslatokat. A jelenlegi spec én pillantást a következő: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4 GHz 8MB Cach, 4GB Memory Corsair DDR 800, 500GB SATA merevlemez,, Színek 550Watt Feljavít Silent, 256MB Nvidia 8600GTS grafikus kártya DX10 QC - ASUS P5N-esli 1333fsb-DDR800x4 SLI alaplap (Dual grafika) , 2 x 18x DVD + /-RW (Samsung), Creative Sound Blaster Live 7,1 hangkártya, 2,1 Trust SP-3200 hangfal-rendszer, a Microsoft Windows Vista Ultimate (OEM) Először csak néhány kérdése van a spec. Válasszak egy négymagos processzort, mert úgy tűnik, hogy a legutolsó dolog. Ha én játszani sokat a játék World of Warcraft, ez a legjobb processzort vásárolni? Továbbá, a jelenlegi grafikus kártya van választott jobb, mint a Radeon x1950? Másodszor: csak egy kérdés a helyszín Én vásárlást .. A szándékom, hogy az árut NEM LINKEK. Tudna adni valamilyen tanácsot adni, hogy ha ez egy jó oldalt, vagy nem? Azért választottam, mert azok lényegesen olcsóbbak, mint más helyek .. Minden segítséget sokkal becsült! sok köszönet |
|
| |||
| |||
| A quad cores fut jelenleg csak nagyon kevés játékok, azt hiszem, hogy a Microsoft Flight sim egyik őket, más, mint a 99%-a játékok nem használják ki a quad core system. Ez azt jelenti, hogy a játékok többsége a quad core ténylegesen lassabban futnak, mint a Core 2 Duo, mivel a busz sebessége lassabb. Úgy gondolom, hogy az E6750 körüli £ 50 - £ 60 olcsóbb, mint a Q6600, és abban a pillanatban, majd gyorsabban. De természetesen én cannt azt, amit a situationw fogja Bein 6-12 hónapon belül. A memória úgy tűnik, jó választás, de ha volt építve a rendszer én inkább használni 2GB @ 1066MHz, szemben 4GB @ 800MHz. A legtöbb alkalmazás a soha nem kell használni a 4GB, és csak akkor használja 2GB az idő nagy részében. Megint ez valószínűleg a jövőben is mondják, hogy egy kis pénzt is. Például kaphat OCZ Reaper 2GB @ 1066MHz a ww.aria.co.uk csak £ 100 (azt hiszem). A megtakarított pénzt a processzor és a memória azt látod, hogy javítsa a grafikus kártya a 8800 sorozat, ha lehet. Én is szívesebben a nagyobb elektromos áramellátási legalább 700W véleményem. Néhány a tapasztaltabb emberek itt nem kétséges, hogy adjak néhány / jobb tanácsokat, de személyesen, hogy mit fog csinálni. |
|
| |||
| |||
| Köszönöm a tanácsot, és én természetesen figyelembe veszi, hogy .. Csak, hogy igazolja jelenlegi választási lehetőség, én a célja, hogy a comptuer a jövőben lehetséges, így a 4GB RAM és a négymagos processzort. Én is úgy gondolja, hogy a World of Warcraft, sem a busz sebességét, illetve a grafikus kártya lesz semmilyen probléma handeling hogy magas szinten. A 700 watt energiát is adsz nekem néhány tanácsot az előnye, hogy ez. Nagyon köszönöm |