![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לך, איך קרוב מאוד עכשיו סוף סוף קונה מחשב חדש (woop!), כדי לוודא שאני מקבל את התמורה הטובה ביותר עבור הכסף ואת spec שיתאים לצרכים שלי באופן אידיאלי, חשבתי רק אני מעוניין להריץ את מה שאני מכוון לעבור את החבר 'ה כך שאתה יכול להכות אותי עם כל הצעה. הנוכחי spec אני תסתכל הוא כדלקמן: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 Ghz 8MB Cach, 4GB זיכרון Corsair DDR 800, 500GB SATA Hard Drive,,, צבעים 550Watt שדרג שותק, 256MB Nvidia 8600GTS כרטיס המסך DX10, QC - ASUS P5N-ESLI 1333fsb-SLI DDR800x4 לוח האם (Dual גרפיקה) , 2 x 18X DVD + /-RW (Samsung), Creative Sound Blaster Live 7.1 כרטיס קול, תאמין 2.1 SP-3200 רמקול בחר, מיקרוסופט את Windows Vista Ultimate (OEM), ראשית רק על מספר שאלות לגבי spec. אני בוחר מעבד Quad כי הם נראה האחרונה של דבר. אם אני לשחק הרבה של המשחק World of Warcraft, זה המעבד הכי טוב לקנות? כמו כן, הוא כרטיס המסך הנוכחי בחרתי טוב יותר את RADEON x1950? שנית רק שאלה לגבי אתר אני קונה מ .. אני מתכוון לקנות אצלם אין קישורים. האם אתה יכול לתת לי שום העצה אם זה אתר טוב או לא? בחרתי אותם כי הם באופן משמעותי זול יותר מאשר אתרים אחרים .. כל עזרה תהיה הרבה appriciated! Many thanks |
|
| |||
| |||
| מרובע ליבות של מפעיל כרגע רק על מעט מאוד משחקים, אני מאמין ש-Microsoft Flight sim הוא אחד מהם, חוץ מזה 99% של משחקים לא utilise מרובע הליבה של המערכת. משמעות הדבר היא כי עבור רוב המשחקים של מרובע הליבה היו למעשה מפעיל לאט יותר מאשר Core 2 Duo, עקב לאט את מהירות האוטובוס. אני מאמין E6750 הוא בסביבות £ 50 - £ 60 זול יותר מאשר Q6600, ו בשלב זה, ירוצו מהר יותר. אבל ברור לי מה לומר cannt את situationw יהיה bein 6-12 חודשים הזמן. זיכרון נראה בחירה טובה, אך אם הייתי לבנות את המערכת אני מעדיף להשתמש 2GB @ 1066Mhz, לעומת 4GB @ 800Mhz. רוב היישומים לעולם לא להיות צריך להשתמש 4GB, ויהיה רק באמצעות 2GB רוב הזמן. שוב זה כנראה יהיה לומר לך גם קצת כסף. לדוגמה, אתה יכול לקבל OCZ 2GB @ 1066Mhz קוצר מ ww.aria.co.uk רק £ 100 (אני חושב). עם הכסף נשמר מן המעבד והזיכרון הייתי תסתכל לשפר את כרטיס המסך של סדרת 8800, במידת האפשר. גם אני הייתי מרגיש יותר בנוח עם גבוה Powered החשמל, לפחות 700W לדעתי. חלק יותר מנוסים אנשים כאן לא יהיה ספק, להיות מסוגל לתת לך קצת יותר / עצה טובה יותר, אבל באופן אישי, כי זה מה שאני אעשה. |
|
| |||
| |||
| תודה על העצה, ואני בהחלט לוקחים את זה בחשבון .. רק כדי להצדיק את הבחירה הנוכחית, אני שואפים להפוך את comptuer כפי בעתיד הוכחה ככל האפשר, ולכן 4GB זיכרון RAM של מעבד מרובע. אני גם מאמין כי עבור World of Warcraft ולא האוטובוס מהירות או את כרטיס המסך תהיה שום בעיה handeling אותו ברמה גבוהה. עם 700 וואט של כוח, אתה יכול לתת לי עצה על יתרון זה. Many thanks |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| צריך עזרה קונה את הזכות המחשב | stevescholes | כללי חומרה צ 'אט | 17 | 6 ינואר 2009 22:27 |
| לקנות מחשב, צריך קצת עזרה. | Decai | כללי חומרה צ 'אט | 22 | 4th ינואר 2009 20:39 |
| אני קונה מחשב חדש | Mason151 | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 7 נובמבר 2007 17:10 |
| רכישת מחשב חדש ... | gbasterfield | כללי חומרה צ 'אט | 16 | 8 אוקטובר 2007 10:48 |
| רכישת מחשב חדש! אנא עזור. | Kenjii | כללי חומרה צ 'אט | 26 | 24 אוגוסט 2007 13:25 |
| שרשרת כלים | |
| |