mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Perkant naują kompiuterį

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 6, 2007, 11:57
Naujas Narys

Default Perkant naują kompiuterį

Hi there,
Pirmieji labai artima dabar pagaliau pirkti naują kompiuterį (Woop!), Kad galiu gauti geriausią vertę už pinigus, o spec apranga, kad mano poreikius idealiai, I thought I'd just run what I'm siekiant gauti per jus vaikinai todėl jūs galite paspausti man pateikti bet kokius pasiūlymus. dabartinis Spec I'm pažvelgti taip:

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 Ghz 8Mb Stilius, 4GB Corsair Memory DDR 800, SATA 500GB Hard Drive,, Spalvos 550Watt Silent Atnaujinti, 256Mb Nvidia 8600GTS graphics card DX10, QC - Asus P5N-esli 1333fsb-DDR800x4 SLI (Dual grafika) , 2 x 18x DVD + /-RW (Samsung), Creative Sound Blaster Live 7,1 garso korta, 2,1 Trust SP-3200 Speaker Set, Microsoft Windows Vista Ultimate (OEM),

Pirma, tik keli klausimai apie spec. Pasirinkti Quad, nes atrodo, kad naujausias dalykas. Jei aš žaisti su žaidimo World of Warcraft siuntos, tai geriausias procesorius pirkti? Be to, šiuo metu graphics card aš pasirinkau geriau nei Radeon X1950?

Antra tik apie svetainę I'm pirkti iš .. klausimą Ketinu įsigyti iš tai nėra nuorodų.
Ar galite man duoti patarimų, bet jei tai yra geros vietos ar ne? Mane pasirinko juos, nes jie yra žymiai pigesni už kitas svetaines ..

Any help būtų daug appriciated! ačiū
Old Rugsėjis 7, 2007, 03:26
Narys

Quad gurgučių tik šiuo metu rodomi labai mažai žaidimų, manau, kad Microsoft Flight SIM vienas iš jų, išskyrus tai, kad 99% žaidimų ne išnaudoti keturių branduolių sistemoje. Tai reiškia, kad dauguma žaidimų Quad Core būtų realiai veikti lėčiau negu Core 2 Duo, dėl lėtesnio autobusų greitis. Manau, kad E6750 yra maždaug £ 50 - £ 60 pigiau nei Q6600, ir tuo metu veiks greičiau. Tačiau akivaizdu I cannt pasakyti, kas situationw bus Bein 6-12 mėnesių laiką.

Atminties atrodo geras pasirinkimas, bet jeigu aš statė sistemos Norėčiau naudoti 2GB @ 1066MHz, priešingai nei 4GB @ 800MHz. Dauguma paraiškų niekada nebus poreikio naudoti 4GB, ir bus tik naudojant 2GB didžiąją laiko. Vėlgi tai tikriausiai pasakys jums šiek tiek pinigų per daug. Pavyzd ¾ iui, galite gauti OCZ reaper 2GB @ 1066MHz nuo ww.aria.co.uk tik už £ 100 (I think).

Su pinigų išgelbėti nuo procesoriaus ir atminties norėčiau pažvelgti pagerinti vaizdo plokštės į 8800 Series, jei įmanoma.

Aš taip pat geriau jaučiasi su daugiau Powered maitinimo, ne mažiau kaip 700W, mano nuomone.

Kai kurie iš labiau patyrusių žmonių, čia be jokios abejonės, gali duoti jums šiek tiek daugiau / geriau patarti, bet asmeniškai, kad tai, ką noriu daryti.
Old Rugsėjis 7, 2007, 07:57
Naujas Narys

Ačiū už jūsų patarimus, ir aš tikrai į tai atsižvelgti .. Tiesiog pateisinti savo dabartinį pasirinkimą, aš siekti ateities, kaip įrodymas, kaip galima comptuer, todėl RAM 4GB ir Quad procesorius. Aš taip pat manau, kad World of Warcraft, nei autobusų greitį ar video korta turės kokios nors problemos handeling jis aukšto lygio. Su
700 W galios, gal galėtumėte duoti man patarimus šio pranašumo. Ačiū
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Reikia pagalbos perkant teisę kompiuteryje stevescholes General Hardware Chat 17 6 sausis 2009 22:27
Perkant kompiuterį, reikia šiek tiek padėti. Decai General Hardware Chat 22 4 sausis 2009 20:39
Esu perkant naują kompiuterį Mason151 General Hardware Chat 1 7 lapkritis 2007 17:10
Ieškau naujo kompiuterio ... gbasterfield General Hardware Chat 16 8 spalis 2007 10:48
Ieškau naujo kompiuterio! Please help. Kenjii General Hardware Chat 26 Rugpjūtis 24, 2007 13:25
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.