mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Pērkot jaunu datoru

Reply

Thread Tools
Old Septembris 6, 2007, 11:57
New Member Group

Default Pērkot jaunu datoru

Hi there,
Getting ļoti tuvu tagad beidzot iegādāties jaunu datoru (woop!), Lai nodrošinātu man visizdevīgāko un spec kas ir piemērots manām vajadzībām ideāli, es domāju, ka man tikai palaist to, ko es esmu ar mērķi iegūt caur jums puiši lai jūs varētu hit man kādi ieteikumi. Pašreizējā spec es esmu apskatīt ir šādi:

Intel Core 2 Quad Q6600 2,4 Ghz 8Mb Cach, 4Gb Corsair Memory DDR 800, 500GB SATA Hard Drive,,, Colors 550Watt Silent Upgrade, 256Mb Nvidia 8600GTS grafiskā karte DX10, QC - ASUS P5N-Esli 1333fsb-DDR800x4 SLI mātesplati (Dual grafika) , 2 x 18X DVD + /-RW (Samsung), Creative Sound Blaster Live 7,1 Sound Card, Trust 2,1 SP-3200 Speaker Set,, Microsoft Windows Vista Ultimate (OEM)

Pirmkārt tikai daži jautājumi par spec. Es izvēlēšos Quad procesoru, jo tās liekas pēdējā lieta. Ja es esmu spēlēt daudz spēles World of Warcraft, tas ir labākais procesors nopirkt? Tāpat arī ir pašreizējais grafikas karti man ir izvēlējušies labāk nekā Radeon X1950?

Otrkārt, tikai jautājums par to vietā es esmu pirkt no .. Es gatavojos pirkt no tiek NO saites.
Vai jūs varētu man kāds padoms, lai, ja šī ir laba vieta, vai ne? Es izvēlējos tos tāpēc, ka tie ir ievērojami lētāki nekā citās vietās ..

Any help būtu daudz appriciated! many thanks
Old Septembris 7, 2007, 03:26
Loceklis

Quad serdes tikai šobrīd brauc ļoti maz spēļu, es uzskatu, ka Microsoft Flight sim ir viens no tiem, izņemot 99% spēļu to neizmantos QUAD CORE sistēmu. Tas nozīmē, ka lielāko daļu spēles QUAD CORE faktiski darbojas lēnāk nekā 2 Core Duo, jo lēnāk autobusu ātrumu. Es uzskatu, E6750 ir apmēram £ 50 - £ 60 lētāka nekā Q6600, un tajā brīdī, darbosies ātrāk. Bet acīmredzot es cannt teikt, ko situationw būs Bein 6-12 mēnešu laikā.

Atmiņas liekas laba izvēle, bet, ja man ir ēkas sistēma es vēlētos izmantot 2GB @ 1066MHz, nevis 4GB @ 800Mhz. Lielākajā daļā izmantošanas gadījumu nekad nebūs jāizmanto 4GB, un tikai tad būs izmantojot 2GB lielāko daļu laika. Arī šī būs iespējams teikt, jums naudu too. Piemēram, jūs varat saņemt OCZ pļāvējs 2GB @ 1066MHz no ww.aria.co.uk lai tikai £ 100 (i think).

Ar ietaupīto naudu no procesora un atmiņas es izskatītos uzlabotu grafikas karti 8.800 sērijas, ja iespējams.

Es arī justos ērtāk ar augstāku powered barošanas avots, vismaz 700W manuprāt.

Daži vairāk pieredzējuši cilvēki šeit būs, bez šaubām, var sniegt Jums dažus vairāk / labāk padomus, bet personīgi, tas ir tas, ko es darītu.
Old Septembris 7, 2007, 07:57
New Member Group

paldies par jūsu ieteikumiem, un es noteikti to ņemt vērā .. Tikai, lai attaisnotu manu pašreizējo izvēle, i mērķis ir padarīt comptuer turpmāko pierādījumu, iespējams, līdz 4GB RAM un quad procesors. Es arī uzskatu, ka World of Warcraft, nedz autobusu ātrumu vai grafikas kartes ir kādas problēmas handeling to augstā līmenī. Ar
700 vati jaudas, vai jūs varētu sniegt man padomu, lai izmantotu to. Many thanks
Reply

Register

Bookmarks