![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi there, Wprowadzenie bardzo blisko, aby w końcu zakup nowego komputera (woop!), W celu zapewnienia jak najlepszego i wartości pieniądza i spec że idealnie odpowiada moim potrzebom, I thought I'd wystarczy uruchomić what I'm zmierzających do uzyskania przez Was więc możesz uderzyć mnie jakieś sugestie. obecnych spec I'm spojrzeć na to w następujący sposób: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4 GHz 8MB Cach, 4GB Corsair Pamięć DDR 800, 500GB SATA Hard Drive,, Kolory 550Watt Silent Uaktualnij, 256MB Nvidia 8600GTS karty graficznej DX10, QC - ASUS P5N-ESLI 1333fsb-DDR800x4 SLI płyta główna (Dual grafika) , 2 x 18x DVD + /-RW (Samsung), Creative Sound Blaster Live 7.1 Karta dźwiękowa, Trust 2.1 SP-3200 Speaker Set, Microsoft Windows Vista Ultimate (OEM), Po pierwsze tylko kilka pytań na temat spec. I wybrać procesor Quad, ponieważ wydaje się najnowsze rzeczy. Jeśli mam grać dużo w grze World of Warcraft, jest to najlepszy procesor kupić? Ponadto, jest obecne karty graficznej i wybrali lepsze niż radeon x1950? Po drugie tylko pytanie o miejscu I'm buying from .. Mam zamiar kupić od LINKI jest NO. Czy możesz dać mi jakąś radę, jeśli jest to dobry miejscu czy nie? Wybrałem je, ponieważ są one znacznie tańsze niż w innych miejscach .. Każda pomoc będzie znacznie appriciated! many thanks |
|
| |||
| |||
| W quad rdzeni tylko aktualnie uruchomione na bardzo niewielu gier, wierzę, że Microsoft Flight Sim jest jedną z nich, inne niż te 99% gier nie wykorzysta quad core systemu. Oznacza to, że większość gier na quad core będą jeździć wolniej niż Core 2 Duo, ze względu na wolniejsze prędkości magistrali. Wierzę, że E6750 jest około £ 50 - £ 60 tańsze niż Q6600, a w tej chwili, będzie działać szybciej. Ale oczywiście cannt i powiedzieć, co będzie situationw bein 6-12 miesięcy. Pamięć wydaje się dobrym wyborem, ale gdy byłem budowy systemu wolałbym używać 2GB @ 1066MHz, w przeciwieństwie do 4GB @ 800MHz. Większość aplikacji nie ma potrzeby korzystania z 4GB i będzie używać tylko 2GB większość czasu. Znowu będzie to prawdopodobnie powiedzieć ci pieniądze. Na przykład, można uzyskać OCZ Reaper 2GB @ 1066MHz z ww.aria.co.uk tylko £ 100 (I think). Z pieniędzy zapisanych z procesora i pamięci i wyglądają na poprawę karty graficznej z serii 8800, jeśli to możliwe. Chciałbym również czują się bardziej komfortowo z wyższym Powered zasilania, przynajmniej w mojej opinii 700W. Niektóre z bardziej doświadczonych ludzi w tym miejscu bez wątpienia jest w stanie udzielić Ci kilku / doradztwo lepiej, ale osobiście, że to, co chciałbym robić. |
|
| |||
| |||
| Dziękujemy za radę, i ja z pewnością, że pod uwagę wziąć .. Wystarczy, aby uzasadnić mój obecny wybór, i mają na celu uczynienie comptuer jako dowód w przyszłości, jak to możliwe, więc 4 GB pamięci RAM i procesor quad. Wierzę również, że w World of Warcraft, ani autobusem prędkości lub karta graficzna nie będą miały żadnego problemu handeling go na wysokim poziomie. Z 700 watów mocy, mógłbyś mi dać kilka rad na korzyść tego. Many thanks |