![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună ziua, Noţiuni de bază foarte aproape acum, în final, să cumpere un calculator nou (woop!), Pentru a asigura i obţine cele mai bune valoare pentru bani şi o spec. care se potriveşte în mod ideal, are nevoie de mine, m-am gandit Aş rula doar ceea ce sunt cu scopul de a obţine prin voi astfel încât să puteţi m-a lovit cu sugestii. curentă spec. Sunt uita-te la este, după cum urmează: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 GHz 8MB Cach, pirat 4GB memorie DDR 800, 500GB SATA Hard Drive,,, Culori 550Watt Silenţios Upgrade, 256Mb Nvidia 8600GTS placă grafică DX10, QC - ASUS P5N-ESLI 1333fsb-DDR800x4 placa de baza SLI (Dual grafice) , 2 x 18X DVD + /-RW (Samsung), Creative Sound Blaster Live placă de sunet 7.1, 2.1 Trust SP-3200 Set difuzoare,, Microsoft Windows Vista Ultimate (OEM), În primul rând doar câteva întrebări despre spec.. Am alege un procesor Quad, deoarece acestea par a fi cele mai recente lucru. Dacă eu sunt de a juca o multime de jocul World of Warcraft, este cel mai bun procesor pentru a cumpăra? De asemenea, este în curs grafica carte i-au ales mai bine decât radeon x1950? În al doilea rând doar o întrebare în legătură cu site-ul sunt de cumpărare de la .. Intenţionez să cumpere de la nu este link-uri. Poti sa-mi dai vreun sfat pentru cazul în care acest lucru este un bun site-ul sau nu? Le-am ales pentru că acestea sunt semnificativ mai ieftine decât alte site-uri .. Orice ajutor ar fi mult appriciated! mulţumiri |
|
| |||
| |||
| Quad miezuri de moment, rula doar pe foarte puţine jocuri, cred că Microsoft Flight SIM este unul de-al lor, altul decât cel de 99% din jocuri nu utilizeze quad core de sistem. Acest lucru înseamnă că pentru majoritatea jocurilor de quad core de fapt ar rula mai lent decât un Core 2 Duo, ca urmare a mai incet autobuz de viteză. Cred ca E6750 este in jur de £ 50 - £ 60 mai ieftin decât Q6600, şi în acest moment, va rula mai repede. Dar, evident, cannt i spun ceea ce situationw va fie de 6-12 luni. Memoria pare o alegere buna, dar daca am fost construirea sistemului Aş prefera să utilizeze 2GB @ 1066Mhz, spre deosebire de 4GB @ 800Mhz. Cele mai multe cereri nu vor mai avea nevoie pentru a utiliza 4GB, şi vor fi utilizaţi numai 2GB de cele mai multe ori. Din nou, acest lucru va spun, probabil, ai nişte bani prea. De exemplu, puteţi obţine OCZ Reaper 2GB @ 1066Mhz de la ww.aria.co.uk pentru doar £ 100 (cred). Cu banii salvat de la procesor şi memorie i-ar uita la îmbunătăţirea placă grafică de seria 8800, dacă este posibil. Mi-ar simti mult mai confortabil de asemenea, cu o mai mare putere de alimentare, cel puţin în opinia mea 700W. Unii dintre cei mai experimentaţi oameni de pe aici, fără îndoială, va fi capabil sa-ti dau ceva mai mult / mai bun sfat, dar personal, care este ceea ce i-ar face. |
|
| |||
| |||
| Multumesc pentru sfaturi, cu siguranţă, şi i se va lua în considerare faptul că .. Doar pentru a justifica alegerea mea actuală, i scopul de a face dovada ca viitor comptuer ce este posibil, astfel, la 4GB de RAM şi procesor quad. Am de asemenea, de părere că pentru World of Warcraft, nici autobuzul de viteză sau de placă grafică va avea nici o problemă handeling este la un nivel mai ridicat. Cu 700 Watt de putere, ar putea să-mi daţi nişte sfaturi pentru a profita de acest lucru. Multe mulţumiri |
![]() |
|