![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Získanie veľmi blízko teraz konečne kúpe nového počítača (woop!), Aby zabezpečili aj najlepšie hodnotu za peniaze a parametre, ktoré vyhovuje mojim potrebám ideálne, myslel som, že by som práve beží, čo som, ktorých cieľom je dostať vás takže môžete zasiahnuť já so žiadnymi návrhmi. aktuálne spec som sa pozrieť na nasledujúce: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4 Ghz 8MB cache, 4GB Corsair Memory DDR 800, 500GB SATA pevný disk,, Farby 550Watt Tichý Upgrade, 256MB Nvidia 8600GTS grafická karta DX10, QC - ASUS P5N-Esli 1333fsb-DDR800x4 SLI doske (Dual grafika) , 2 x 18x DVD + /-RW (Samsung), Creative Sound Blaster Live 7.1 zvuková karta, Trust 2.1 SP-3200 reproduktorový systém, Microsoft Windows Vista Ultimate (OEM) Najprv len pár otázok o spec. I zvoliť Quad procesor, pretože sa zdá byť posledná vec. Ak som hrať veľa z hry World of Warcraft, je to najlepší procesor kúpiť? Tiež je aktuálne grafickú kartu som si vybral lepšie ako Radeon x1950? Ďalej len otázkou o mieste jsem nákup z .. Mám v úmysle kúpiť je od žiadne odkazy. Môže mi dať nejakú radu, aby v prípade, je to dobrá stránka, alebo nie? Vybrala som si ich, pretože sú výrazne lacnejšie ako iné stránky .. Pomoci by bolo oveľa appriciated! Děkuji |
|
| |||
| |||
| Čtyřkoalice žil len v súčasnosti prebiehajú na niekoľkých málo hier, som presvedčený, že Microsoft Letové sim je jeden z nich, iné ako 99% hier nie využiť štyroch-jádrové procesory systému. To znamená, že pre väčšinu hier na štyroch-jádrové procesory skutočne beží pomalšie ako Core 2 Duo, a to kvôli pomalšiemu autobusom rýchlosťou. Verím, že E6750 je približne £ 50 - £ 60 lacnejšie ako Q6600, a vo chvíli, pobeží rýchlejšie. Ale samozrejme aj cannt povedať čo situationw bude Bein 6-12 mesiacov času. V pamäti sa zdá byť dobrou voľbou, ale keď som bola v budovaní systému bych radšej používať 2gigabajt @ 1066MHz, oproti 4 GB @ 800MHz. Väčšina aplikácií nikdy nebude mať potrebu použiť 4GB a bude len pomocou 2GB väčšinu času. Opäť to bude asi hovoriť nejaké peniaze taky. Napríklad, môžete získať OCZ 2 GB. Žnec @ 1066MHz od ww.aria.co.uk za pouhých 100 libier (myslím). S peniazmi zachránil od procesora a pamäte by som sa pozrieť na zlepšenie grafickej karty do 8800 rad, ak je to možné. Já bych tiež cítiť komfortnejšie s vyššou napájaný napájanie, aspoň podľa môjho názoru 700w. Niektoré z viac skúsených ľudí tu bude nepochybne mohli dať trochu viac / lepšie poradiť, ale osobne, že je to, čo by som robiť. |
|
| |||
| |||
| vďaka za vaše rady, a budem určite brať do úvahy, že .. Len pre ospravedlnenie môjho výberu, aj cieľ urobiť comptuer ako dôkaz budúcnosti bude možné, tak so 4 GB pamäte RAM a čtyřjádrových procesorov. Taktiež sa domnievam, že pre World of Warcraft, ani autobus rýchlosť alebo grafická karta bude mať nejaký problém handeling je na vysokej úrovni. S 700 wattov energie, mohol by ste mi dať nejaké rady na Výhodou tohto. Děkuji |