мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Купујете ново рачунар

Reply

Тхреад Тоолс
Old 6. Сеп 2007, 11:57
Нови члан групе

Хи тхере,
Добијање врло близу сада напокон купујете ново рачунар (уооп!), Како би се осигурало ја добити најбољу вредност за новац и спец који одговара потребама моје идеално, ја мислио бих покренути само што сам са циљем да се кроз те момачки тако да можете погодити мене са било које предлоге. текуће спец сам гледати је како следи:

Интел Цоре 2 Куад К6600 2,4 ГХз 8МБ Цацхе, гусар 4ГБ меморије ДДР 800, 500ГБ САТА Хард Дриве,,, Боје 550Уатт Нечујног Упграде, 256МБ НВИДИА 8600ГТС графичка картица ДКС10, КЦ - Асус П5Н-ЕСЛИ 1333фсб-ДДР800кс4 сли матичне плоче (Дуал графике) , 2 кс 18Кс ДВД + /-РУ (Самсунг), Цреативе Соунд Бластер Ливе Соунд Цард 7,1, 2,1 Труст СП-3200 Спеакер Сет, Мицрософт Уиндоус Виста Ултимате (ОЕМ),

Прво пар питања о Спец. ЈА изабрати Куад процесор јер су чини се да је најновије ствар. Ако сам играти пуно игри Уарцрафт свету, ово је најбољи процесор купити? Такође, је садашња графичком картицом сам изабрао бољи од Радеон кс1950?

Друго само питање о месту сам од куповања .. Намјеравам је купити од НО ЛИНКОВИ.
Можете ми дати било који савет, ако је то добар сите или не? Изабрао сам њих јер су знатно јефтинији него друге странице ..

Било који помоћ би било пуно апприциатед! много хвала
Old 7. Сеп 2007, 03:26
Мембер Гроуп

Тхе Куад језгра само тренутно изводе на врло мало игре, верујем да Мицрософт Флигхт СИМ је један од њих, осим да је 99% игре се не искоришћава Куад цоре система. То значи да за већину игара на Куад цоре би заиста да покреће споријим од Цоре 2 Дуо, с обзиром на спорији бус спеед. Вјерујем да је Е6750 је око £ 50 - £ 60 јефтинији од К6600, и тренутно ће се изводити брже. Али очигледно сам цаннт рећи што ситуатиону ће беин 6-12 месеци времена.

Меморијска чини добар избор, али ако ми је изградња система бих радије употребљавају 2ГБ @ 1066Мхз, за разлику од 4ГБ @ 800Мхз. Већина апликација никада неће имати потребу за коришћење 4ГБ, и бити ће само помоћу 2ГБ већину времена. Опет то ће вам вероватно рећи нешто новца превише. На пример, можете добити ОЦЗ жетелац 2ГБ @ 1066Мхз из уу.ариа.цо.ук за само £ 100 (мислим).

Уз новац сачуван од процесора и меморије бих погледати на побољшање графичком картицом на 8800 серију, ако је могуће.

Ја бих исто тако осећају удобнији са вишом поуеред напајање, 700У барем по мом мишљењу.

Неки од искуснијих људи овде ће без сумње бити у могућности да вам да да неке више / боље савете, али лично, то је оно што бих да учини.
Old 7. Сеп 2007, 07:57
Нови члан групе

Хвала на саветима, а ја ћу се свакако узети у обзир .. Довољно је да се оправда мој тренутни избор, и имају за циљ направити цомптуер као доказ будућности могуће, тако да је 4ГБ РАМ-а и Куад процесор. И ја верујем да је за свет Уарцрафт ни бус спеед или графичка картица ће имати било који проблем ханделинг је на високом нивоу. С
700 вати снаге, могло би вас, дајте ми неке савете на ову предност. Много хвала
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц