az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Yeni bir bilgisayar satın almak

Reply

Konu Araçları
Old 6. Eylül 2007, 11:57
Yeni Üye Grubu

Default Yeni bir bilgisayar satın almak

Merhaba,
Çok şimdi sonunda (woop yeni bir bilgisayar satın yakın Başlarken!) Ve özel uygun benim ihtiyaçlarını en iyisi, ben sadece seni ile çocuklar için ne yönelik yaşıyorum çalıştırmak istiyorum düşündüm para için en iyi değeri elde I sağlamak için bu nedenle, herhangi bir öneri bana basabilirsiniz. I at aşağıdaki gibi görünüyor I'm özel mevcut:

Intel Core 2 Quad Q6600 2,4 Ghz 8MB cach, 4GB korsan Bellek DDR 800, 500GB SATA Sabit Sürücü, Renkler 550Watt Sessiz Yükselt, 256MB Nvidia 8600GTS grafik kartı DX10, QC - ASUS P5N-ESLI 1333fsb-DDR800x4 SLI anakart (Çift grafik) , 2 x 18X DVD + /-RW (Samsung), Creative Sound Blaster Live 7,1 Ses Kartı, Güven 2,1 SP-3200 Hoparlör Seti, Microsoft Windows Vista Ultimate (OEM)

Spec hakkında Öncelikle sadece bir kaç soru. Çünkü en son şey gibi görünüyor bir Quad işlemci seçin. Eğer şarkı sözleri oyun dünya bir çok oynamaya am, bu en iyi işlemci satın almak mı? Ayrıca, mevcut grafik kartı i Radeon X1950 daha iyi seçtiniz mi?

Ben .. kimden satın oldum site hakkında İkinci bir soru Ben kimden satın almak niyetinde NO LİNKLER olduğunu.
Bu güzel bir site veya değil bana bir tavsiye verebilir misiniz? Diğer siteler, çünkü önemli ölçüde daha ucuzdur .. onları seçti

Yardıma çok appriciated olurdu! çok teşekkürler
Old 7. Eylül 2007, 03:26
Üye Grubu

Bu dört çekirdekli sadece şu anda çok az sayıda oyun yayınlanması için, Microsoft Flight evet bunlardan biri, oyunlar bu% 99 daha dört çekirdek sistem kullanılmaktadır olmayan diğer olduğuna inanıyorum. Bu oyunlar ve dört çekirdekli aslında Core 2 Duo daha yavaş çalışır çoğunluğu, daha yavaş otobüsü hız nedeniyle. Ben E6750 £ 50 civarındadır - £ 60 Q6600 daha ucuz, inanıyoruz ve şu anda, daha hızlı çalışır. Ama açıkçası ben cannt ve situationw 6-12 ay zaman ne Bein söylüyorlar.

Bellek iyi bir seçim, ama görünüyor eğer 1066MHz'a @ 2GB kullanmayı tercih ediyorsanız, olarak 4GB için 800Mhz @ karşı sistem bina oldu. Çok uygulama ve ihtiyaç 4GB kullanmak zorunda asla sadece 2GB kullanarak olur çoğu zaman. Yine bu belki de biraz para çok ki. Örneğin, ww.aria.co.uk sadece £ 100 for (i think) OCZ Reaper 2GB @ 1066MHz'a alabilirsiniz.

Para işlemci ve bellek I kaydedilmiş ile 8800 serisi için grafik kartı artırılması, mümkünse gibi görünecektir.

Ayrıca daha rahat daha yüksek bir güç kaynağı güç kaynağı ile, benim görüşüme göre en az 700w hissediyorum olacak.

Bazı burada daha deneyimli insan şüphesiz size biraz daha / daha iyi tavsiyelerde, ama şahsen, bu ne yapardın edildiğinden.
Old 7. Eylül 2007, 07:57
Yeni Üye Grubu

sizin tavsiye için teşekkürler, ben kesinlikle alacak bu hesap .. Sadece geçerli seçimi haklı, i yapmak amacı olabildiğince ileride delil olarak comptuer, böylece 4GB RAM ve dört işlemci. Ben de bunun için şarkı sözleri dünya ne otobüs hız veya grafik kartı herhangi bir sorun, bir üst düzey için handeling olacaktır inanıyorum. Ile
Güç 700 watt, beni bu avantajı için bazı tavsiyelerde olabilir. Çok teşekkürler
Reply

Register

Bookmarks