менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Покупка нового комп'ютера

Reply

Різьба Інструменти
Old 6 вересня 2007, 11:57
Нові члени групи

Default Покупка нового комп'ютера

Привіт там,
Дуже близькі зараз, нарешті, купівля нового комп'ютера (Woop!), З метою забезпечення і отримати краще співвідношення ціни та якості і специфікаціям, що підходить моєї потреби в ідеалі, я думав, що просто запустити те, що я метою отримати через вас, хлопці так що ви можете вдарити мене з будь-якими пропозиціями. поточної специфікації я подивитися на це таким чином:

Intel Core 2 Quad Q6600 2,4 Ghz 8Mb Cach, 4Gb пам'яті Corsair DDR 800, 500GB SATA Hard Drive,,, Кольори 550Watt Silent Upgrade, 256MB NVIDIA 8600GTS відеокарт DX10, QC - ASUS P5N-ЯКЩО 1333FSB-DDR800x4 SLI Motherboard (Dual графіка) , 2 х 18X DVD + /-RW (Samsung), Creative Sound Blaster Live 7.1 звукова карта, 2,1 цільової SP-3200 Speaker Set,, Microsoft Windows Vista Ultimate (OEM)

По-перше кількох питань про Spec. Я вибираю четирех'ядерних процесорів, оскільки вони, схоже, остання річ. Якщо я багато грав в ігри World Of Warcraft, це кращий процесор купити? Крім того, це поточні відеокарти я вибрала краще, ніж Radeon X1950?

По-друге тільки питання про місце я купую с .. Я маю намір купувати це посилань немає.
Чи можете ви дати мені рекомендації, якщо це хороший сайт чи ні? Я вибрав їх, тому що вони значно дешевше, ніж інші сайти ..

Будь-яка допомога буде набагато Appriciated! велике спасибі
Old 7 вересня 2007, 03:26
Член групи

Quad ядер тільки в даний час працюють на дуже небагатьох ігор, я вважаю, що Microsoft Flight Sim є одним з них інше, ніж 99% ігор не використовують чотирьохядерні ядро системи. Це означає, що для більшості ігор Quad Core будуть фактично працювати повільніше, ніж Core 2 Duo, у зв'язку з повільною швидкістю автобуса. Я вважаю, що E6750 складає близько £ 50 - £ 60 дешевше, ніж Q6600, і на даний момент, буде працювати швидше. Але очевидно, що я кажу, що cannt situationw буде Бейн 6-12 місяців часу.

Пам'яті здається хорошим вибором, але якщо я будував системі я б вважав за краще використовувати 2GB @ 1066Mhz, у порівнянні з 4GB @ 800Mhz. Більшість додатків, ніколи не буде необхідності використовувати 4GB, і буде працювати тільки з 2GB більшу частину часу. Знову ж таки це, мабуть, гроші вам сказати. Наприклад, ви можете отримати OCZ Reaper 2GB @ 1066Mhz від ww.aria.co.uk всього за £ 100 (здається).

Що гроші, зекономлені від процесора і пам'яті, я хотів би подивитися на вдосконалення відеокарт з 8800, якщо це можливо.

Я також хотів би відчувати себе більш комфортно з більш високим Powered харчування, принаймні 700W на мій погляд.

Деякі з найбільш досвідчених людей тут, безсумнівно, буде мати можливість дати вам дещо більше / кращий рада, але особисто, це те, що я хотів робити.
Old 7 вересня 2007, 07:57
Нові члени групи

Дякуємо за ваші поради, і я, звичайно, взяти це до уваги .. Просто щоб виправдати мого нинішнього вибору, я ставлю за мету зробити comptuer як на майбутнє, оскільки можливо, таким чином, 4 ГБ оперативної пам'яті і четирех'ядерних процесорів. Я також вважаю, що для World Of Warcraft, ні шини або графічну карту буде мати будь-яких проблем handeling його на високому рівні. З
700 Вт потужності, могли б ви дати мені кілька порад на користь цього. Велике спасибі
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Потрібна допомога купівлі прав комп'ютер stevescholes Генеральний обладнання чат 17 6 січня 2009 22:27
Покупка комп'ютера, потрібна допомога. Decai Генеральний обладнання чат 22 4 січня 2009 20:39
Я купую новий комп'ютер Mason151 Генеральний обладнання чат 1 7 листопада 2007 17:10
Покупка нового комп'ютера ... gbasterfield Генеральний обладнання чат 16 8 жовтня 2007 10:48
Покупка нового комп'ютера! Будь ласка, допоможіть. Kenjii Генеральний обладнання чат 26 24 серпня 2007 13:25
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.