![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт там, Дуже близькі зараз, нарешті, купівля нового комп'ютера (Woop!), З метою забезпечення і отримати краще співвідношення ціни та якості і специфікаціям, що підходить моєї потреби в ідеалі, я думав, що просто запустити те, що я метою отримати через вас, хлопці так що ви можете вдарити мене з будь-якими пропозиціями. поточної специфікації я подивитися на це таким чином: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4 Ghz 8Mb Cach, 4Gb пам'яті Corsair DDR 800, 500GB SATA Hard Drive,,, Кольори 550Watt Silent Upgrade, 256MB NVIDIA 8600GTS відеокарт DX10, QC - ASUS P5N-ЯКЩО 1333FSB-DDR800x4 SLI Motherboard (Dual графіка) , 2 х 18X DVD + /-RW (Samsung), Creative Sound Blaster Live 7.1 звукова карта, 2,1 цільової SP-3200 Speaker Set,, Microsoft Windows Vista Ultimate (OEM) По-перше кількох питань про Spec. Я вибираю четирех'ядерних процесорів, оскільки вони, схоже, остання річ. Якщо я багато грав в ігри World Of Warcraft, це кращий процесор купити? Крім того, це поточні відеокарти я вибрала краще, ніж Radeon X1950? По-друге тільки питання про місце я купую с .. Я маю намір купувати це посилань немає. Чи можете ви дати мені рекомендації, якщо це хороший сайт чи ні? Я вибрав їх, тому що вони значно дешевше, ніж інші сайти .. Будь-яка допомога буде набагато Appriciated! велике спасибі |
|
| |||
| |||
| Quad ядер тільки в даний час працюють на дуже небагатьох ігор, я вважаю, що Microsoft Flight Sim є одним з них інше, ніж 99% ігор не використовують чотирьохядерні ядро системи. Це означає, що для більшості ігор Quad Core будуть фактично працювати повільніше, ніж Core 2 Duo, у зв'язку з повільною швидкістю автобуса. Я вважаю, що E6750 складає близько £ 50 - £ 60 дешевше, ніж Q6600, і на даний момент, буде працювати швидше. Але очевидно, що я кажу, що cannt situationw буде Бейн 6-12 місяців часу. Пам'яті здається хорошим вибором, але якщо я будував системі я б вважав за краще використовувати 2GB @ 1066Mhz, у порівнянні з 4GB @ 800Mhz. Більшість додатків, ніколи не буде необхідності використовувати 4GB, і буде працювати тільки з 2GB більшу частину часу. Знову ж таки це, мабуть, гроші вам сказати. Наприклад, ви можете отримати OCZ Reaper 2GB @ 1066Mhz від ww.aria.co.uk всього за £ 100 (здається). Що гроші, зекономлені від процесора і пам'яті, я хотів би подивитися на вдосконалення відеокарт з 8800, якщо це можливо. Я також хотів би відчувати себе більш комфортно з більш високим Powered харчування, принаймні 700W на мій погляд. Деякі з найбільш досвідчених людей тут, безсумнівно, буде мати можливість дати вам дещо більше / кращий рада, але особисто, це те, що я хотів робити. |
|
| |||
| |||
| Дякуємо за ваші поради, і я, звичайно, взяти це до уваги .. Просто щоб виправдати мого нинішнього вибору, я ставлю за мету зробити comptuer як на майбутнє, оскільки можливо, таким чином, 4 ГБ оперативної пам'яті і четирех'ядерних процесорів. Я також вважаю, що для World Of Warcraft, ні шини або графічну карту буде мати будь-яких проблем handeling його на високому рівні. З 700 Вт потужності, могли б ви дати мені кілька порад на користь цього. Велике спасибі |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Потрібна допомога купівлі прав комп'ютер | stevescholes | Генеральний обладнання чат | 17 | 6 січня 2009 22:27 |
| Покупка комп'ютера, потрібна допомога. | Decai | Генеральний обладнання чат | 22 | 4 січня 2009 20:39 |
| Я купую новий комп'ютер | Mason151 | Генеральний обладнання чат | 1 | 7 листопада 2007 17:10 |
| Покупка нового комп'ютера ... | gbasterfield | Генеральний обладнання чат | 16 | 8 жовтня 2007 10:48 |
| Покупка нового комп'ютера! Будь ласка, допоможіть. | Kenjii | Генеральний обладнання чат | 26 | 24 серпня 2007 13:25 |
| Різьба Інструменти | |
| |