![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Аз гледам да се построи нов компютър като моя става все по-износен, аз наистина не са били гледаш хардуер откакто построена тази. Аз опитах да гледам наоколо, но всичко, което виждам е Intel / AMD haters, Windows / Linux haters и др .. Както и да е, аз съм гледам да прекарват много малко и са успели да излезе с това АТМ: XFX nForce 680i SLI SKT 775 борда 8 канала аудио ATX дънни платки Intel Core 2 Екстремни QX6700 Quad ядрото (4x2.66Ghz) 8MB кеш 1066FSB OEM процесор 2x гледна точка 8800GTX 768MB DVIx2 TVO PCI-E графична карта 2x LiteOn 20X SATA DVD ± RW / RAM С бежово, Черно & Сребърен Bezel + Nero - Търговия 2x корсар 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 XMS2 Памет Не-ECC Unbuffered CL4 (4-4-4-12) 2x Maxtor SMT3500630AS 500GB SATAII Hard Drive 16MB кеш - OEM ZXT LEXA алуминий случаят с LCD дисплей Температура Coolermaster RealPower Pro 850W PSU - 6x 12V релси, 4x PCI-E конектори, 13,5 см Фен Zalman RESERATOR XT Edition Черно Хибридни Течни Охладителна система ***** Както и да е, аз искам експертно становище, например промени хората ще направи и защо, също и всякакви несъответствия могат хората да се види дали има такива, Благодарности, Гарет |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ще оставя на експерти, които да дадат по-подробен отговор, но аз ще кажа 2 неща:
1. Вашият PSU вероятно е по-мощен, отколкото наистина се нуждаят. 2. Не знам за цените в Англия, тук, в Япония на цената на QX6700 е супер скъпо. Вие може да искате да погледнете на Q6600. Нейните много по-добри цени, както и overclocks добре. Имам един и му в момента текат в 3.2Ghz без проблем. Надявам се това е полезно. Моята система: Слонът
|
|
| |||
| |||
| Здрасти, В Q6600 е много евтино, но има значителни различия??? Някой знае ли? Също така, аз се чудех за PSU, аз мислех, че съм може да се нуждаят от по-мощен един, както аз ще се изпълняват 2x GeForce 8800 GTX в SLI, мога кой да провери? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Там 'никакъв несъвместимости, че мога да виждам. В PSU класация изглежда добре, като 8800GTX е нещо много сок. Бих предпочел да са виждали Enermax Galaxy там, вместо на Coolermaster, но това е лично предпочитание повече от всичко. Cyber прави добра точка по отношение на процесора, но ако не сте ще бъде overclocking тогава това е добър чип разглеждането на останалата част от изграждането спецификационен. Аз съм любопитен, защо Zalman все пак. Това е голямо и скъпо, трябва да бъдат пускани само правото да се охлади до него най-добър (точно над CPU). И наистина не предлагат никаква полза над едно-единствено 120 мм вентилатор радиатор, който може да се постави вътре, за всеки размер и разположение зависима от курса. Ако бях аз ли искате да се търси по-Swiftech H20 120 компактна. Аз съм с вас относно става течно охлаждане на процесора, като му едно четириного, но можеш да направиш по-добре, и по-евтини, отколкото Reserator. Размени на Maxtor е за Samsung T166 или Hitachi Deskstars и ще бъдат златни.
|
| |||
| |||
| Здрасти, Благодаря за писане на гърба, направих промени в течно охлаждане комплект и твърди дискове. Аз все още не са направени мислите ми нагоре за процесор, да не бъде в състояние да overclock с QX6700? и ако да, кой ще бъде по-добра стойност, бягай по-добре и др .. Също така, как ще тичам тази система като цяло, например, ще графики карти дръжка всичко Чък в тях, вероятно ще бъде по-добре с AMD CPU за изпълнение? Аз не разполагат с бюджет (като например, очевидно в рамките причина), аз искам това да бъде моята "Сън" компютър, LOL. Тук е ревизиран списък: XFX nForce 680i SLI SKT 775 борда 8 канала аудио ATX дънни платки Intel Core 2 Екстремни QX6700 Quad ядрото (4x2.66Ghz) 8MB кеш 1066FSB OEM процесор 2x гледна точка 8800GTX 768MB DVIx2 TVO PCI-E графична карта 2x LiteOn 20X SATA DVD ± RW / RAM С бежово, Черно & Сребърен Bezel + Nero - Търговия 2x корсар 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 XMS2 Памет Не-ECC Unbuffered CL4 (4-4-4-12) 2x Hitachi Deskstar 7k500 500GB SATA2 ZXT LEXA алуминий случаят с LCD дисплей Температура Coolermaster RealPower Pro 850W PSU - 6x 12V релси, 4x PCI-E конектори, 13,5 см Фен Swiftech H20-120 Компактен CPU охлаждане кит Благодаря за помощта. Гарет |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Бих препоръчваме отиваш за Q6600 Cyber като заяви, че за oc'ing, вие ще достигнете повече от вероятно същия рейтинг както с QX6700 има предвид FSB на вас може да постигне с стачник. Тя не е за спестяване на пари на процесора, това е около халосвам за отмятат. Разбира се, на Q6600 е най-заключена, но просто повишаване на множител на процесора не е най-изгодният начин да се OC система, тя трябва да се каже. Вие ще получите най-полза повишаване на FSB, което Страйкър е роден да правя. Аз ще получават само 2 карти, ако играе броя на игрите, които поддържат с двойна карта настройки, ако не, тогава му безпредметно Първи два часа карти. Друг важен момент тук, ако сте игри в нещо по-малко от 1920x1200 (24 или 27 "екран), тогава той също става безпредметно GTX, както ще видите никога няма да се възползват от тази / тези карта (и). А 640mb GTS ще се обработват до 1680x1050 нищо, дори и след това с двойна картата приучавам наистина предлагат никаква полза, дори и на SLI поддръжка за игра. Можете ли да ми кажете разликата между 60 FPS на едно-единствено карта до 70 FPS на двойната карта на тази резолюция? Знам, че не може. Освен това, това е минимална рамка ставки, които са най-важното, всичко под 25 и играта е unplayable. Добър избор на овен, но не се тревожи за latencies. Долен латентност овен не предлага никаква полза над висшето дължи на начина, по който памет е контролирано в 2 основни настройки. Можеше щастливо пуснати CL5 там и не вижда никаква разлика. Знам, че не разполагате с твърд и бърз бюджета, но защо отпадъци пари? Отпуснати CL4 ще ви позволи да се отпускат на клиенти ", че много повече трябва да те OC овена. Също така, както сте основно бюджет без вие да искате да си помисля 1066mhz овен като куадро са гладни и честотна лента с тази изгради бихте искал да видите CPU ограничени. 800mhz няма да се ограничават като такива, но защо да не получи най-добрия баланс, ако имаш пари. G Други от това, че искате да се търси в по-голям случай, не само това компонентите не са толкова плътно опаковани в но също така да помогне въздушния поток. Бих предполагат атмосферния топлина във вашата система, когато се изгради цялата каза и направи ще бъде висок. Не е убиец, но аз съм хейтър на време. Може да има поглед върху Lian Ли V1000. Но това е просто ми се опитва да си перфекционист.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Здравейте отново, Аз направих няколко промени, имам променили графична карта (само 1 и друга карта), моята е на екрана 28 "BTW. Съм гласувал против SLI за момента, но както игри напредък не мога лесно да променя решението си. Процесорът е променено на хората това, което се препоръчва, (също, има ли някаква разлика между Q6600 и Q6700? + Какво е G0 засилване?). Дънната платка е променена и така има RAM и случай (аз не съм искал вида на делото, споменати е този, който аз избрах по-добре?) Това е създаването съм гледате ATM, повече препоръки да направи това, дори повече от животно? Asus Страйкър Екстремни 680I Intel Core 2 Quad Q6600 ядрото G0 Засилване (4x2.4Ghz 1066Mhz) 8MB кеш 1x EVGA 8800 Ultra Superclocked 768MB GDDR3 PCI-E 2x LiteOn 20X SATA DVD ± RW / RAM С бежово, Черно & Сребърен Bezel + Nero - Търговия 2x OCZ 2GB Kit (2x1GB) DDR2 1066MHz/PC2-8500 двойна канал SLI готова версия 2x Hitachi Deskstar 7k500 500GB SATA2 Coolmaster Черно машина 832 Coolermaster RealPower Pro 850W PSU - 6x 12V релси, 4x PCI-E конектори, 13,5 см Фен Swiftech H20-120 Компактен CPU охлаждане кит Благодаря отново, Гарет |
|
| |||
| |||
| Цитат:
В CPU засилване код означаваме ревизия (в този случай, GO е най-новата) на ядрото на процесора, с която е била построена. По време на газ за живота на определен CPU то ще трябва serveral ревизии. Тези промени са основно, когато производителят е в състояние да се подобри по някои аспекти на процесора архитектурата, било то напрежение изисква, топлинна ефективност др. Всяка ревизия е изразили чрез писмо, последван от номер; писмо промяна означава значителни промени, когато броят означава незначителни промени. Отново, в движение засилване на Intel е най-новата ревизия за първи път на QX6850. В последния Q6600 ревизия е B3. GO търси като основен подобрение по този въпрос. В TDP (кратък вариант; отпадната топлина) е намаляла от 105 вата до 95 вата и топлинна спецификация се е увеличил от 62c да 71в, смисъла на процесора ще се пуска, стабилно, при по-високи температури (AN overclockers мечта да бъде Франк), това на свой ред означава, Вие можете, евентуално, да бута повече напрежение чрез CPU, когато oc'ing. Новият GO засилване е само на няколко лири повече, отколкото B3 и добре си струва да се по мое мнение. Основната разлика между 6700 и 6600 е акционерно скорост, 66 писти в 2.4ghz състав, на 67 най-2.67ghz състав. CM на 832 е страхотно случая, но не се попълни нежеланите панел с 120 мм вентилатори като материал, използван в страничните панели е тънка, отколкото в останалата част на делото. Вие ще получите много потръпване с много фенове. Що се отнася до 8800 Ultra (и моята ранна коментара) Каква е разделителната способност на екрана?
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| 1024x768 банкомат, но тя може да поддържа до 1080i HD. Но когато сложих го на по-висока от ВЕИ банкомат изглежда глупаво, а понякога и неясно (DONT знам дали екран или карта). Аз в момента са Gainward Златни Примерен GeForce 6800 Ultra 256MB AGP 8x. Ще бъде ли си струва да се Q6700 за допълнително? |
|
| |||
| |||
| Това е така, защото сте ли LCD TV, те не са съпоставими с истинската TFT монитори за показване бр съдържание. Ако не възнамерявате залепване с този екран не се нуждаят от картата някъде близо до юначност на Ultra, или GTX за този въпрос. Това е така, защото от броя на пикселите. Ако не възнамерявате oc'ing, захващай с 6600. Ако имате намерение да остана с това на екрана на вашия компютър, ръгам с 6600 (и да получите по-ниска spec'd карта, може би 320mb 8800GTS). Ако планирате да закупите високо ВЕИ монитор (например Samsung 244T - 24 "1920x1200 ВЕИ) и да не OC, тогава се ултра и 6700.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Имате нужда от помощ, закупуване на правото компютър | stevescholes | Общи Хардуер Чат | 17 | 6 януари 2009 22:27 |
| Закупуване на компютър, се нуждаят от помощ. | Decai | Общи Хардуер Чат | 22 | 4 януари 2009 20:39 |
| Аз съм купил нов компютър | Mason151 | Общи Хардуер Чат | 1 | 7 Ноем 2007 17:10 |
| Закупуването на нов компютър | xandeebee | Общи Хардуер Чат | 2 | 7ми септември 2007 07:57 |
| Закупуването на нов компютър! Моля, помогнете. | Kenjii | Общи Хардуер Чат | 26 | 24 Авг 2007 13:25 |
| Нишка Инструменти | |
| |