menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Nákup nového počítače ...

Reply

Thread Nástroje
Old 4. října 2007, 17:07
Člen Skupina

Default Nákup nového počítače ...

Nazdar,

Já se koukám na vybudování nové počítačové jako já se stále trochu opotřebované, jsem opravdu není hledal na hardware, protože jsem tuhle. Jsem se pokoušel hledat v okolí, ale všechny vidím je Intel / AMD haters, Windows / Linux haters, atd. ..

Tak jako tak, já koukám strávit docela trochu a podařilo přijít s touto ATM:

XFX nForce 680i SLI SKT 775 palubě 8 kanálový zvuk ATX Motherboard

Intel Core 2 Extreme QX6700 Quad jádro (4x2.66Ghz) 8Mb Cache 1066FSB OEM Procesor

2x Point of View 8800GTX 768megabajt DVIx2 TVO PCI-E Grafické karty

2x LiteOn 20x SATA DVD ± RW / RAM S Béžová, Black & Silver faseta + Nero - Maloobchod

2x Corsair 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 XMS2 Memory Nepov-ECC Unbuffered CL4 (4-4-4-12)

2x Maxtor SMT3500630AS 500GB SATAII Pevný disk 16megabajt Cache - OEM

ZXT Lexa Aluminiových u LCD displeje teplota

Coolermaster RealPower Pro 850W PSU - 6x 12V Rails, 4x PCI-E Konektory, 13.5cm ventilátor

Žalman RESERATOR XT Black Edition Hybridním Liquid chladicí systém

Tak jako tak, chci, znalecký posudek, např. změny osob a proč by také žádné inkompatibility lidé mohou zjistit, zda existují,

Díky,

Gareth
Old 5. října 2007, 03:36
Dárce Skupina

I'll opustit odborníků poskytnout podrobnější odpověď, ale řekl bych 2 věci:

1. Vaše PSU je pravděpodobně silnější, než opravdu potřebujete.

2. I dont vědět o ceny ve Velké Británii, v Japonsku se cena za QX6700 je super drahé. Možná byste se podívat na Q6600. Jeho mnohem lepší ceny, a overclocks dobře. Mám jednu a její současné době běží na 3.2Ghz bez problémů.

Doufám, že to bylo užitečné.

Můj systém: Slona

Processor (s):
Intel Core 2 Quad Q6600
Základní deska:
Asus P5K-E/Wi-fi
Paměť RAM:
2GB Corsair XMS
Grafické karty (s):
Asus EN8600GT Tichý
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Samsung HD501
Optická mechanika (s):
Asus DRW-1814BLT
Case / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Chlazení:
Thermalright Ultra-120 extrémním
Síť / Internet:
Monitor (s):
Dell 2005FPW 20 palce
Operační systém (y):
Windows Vista Home Premium
Old 5. října 2007, 03:47
Člen Skupina

Nazdar,

V Q6600 je mnohem levnější, ale jsou tam znatelný rozdíl? Ví to někdo?

Také jsem přemýšlel o PSU, myslel jsem, že můžu potřebovat silnější jedno, jak jsem se běží 2x GeForce 8800 GTX v SLI, může kdokoliv ověřit?
Old 5. října 2007, 04:58
Dárce Skupina

Neexistuje žádné inkompatibility, že vidím. V PSU hodnocení vypadá v pohodě, jako 8800GTX to jako hodně šťávy. Dala bych přednost tomu došlo k Enermax Galaxy tam místo pro Coolermaster, ale je to více osobní preference, než nic.

Cyber dělá dobrý bod týkající se cpu, ale když si nebude přetaktování pak je to dobrý čip zvažuje zbytek budování spec.

Jsem zvědavý, proč když Žalman. Je to velké, drahé, musí být umístěna právě vychladnout, aby je to nejlepší (těsně nad cpu). A není opravdu nabízet výhody za jediný 120mm ventilátor chladiče, které mohou být umístěny uvnitř případ velikost a rozložení závislé samozřejmě. Kdyby to byl já bych se dívají na Swiftech H20 120 kompaktní.

Jsem s tebou jít na kapalné chlazení pro CPU, jako jeden čtyřlůžkový, ale můžete si udělat lepší a levnější, než Reserator.

Swap na Maxtor to pro T166 Samsung nebo Hitachi Deskstars a budete se zlatou.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 5. října 2007, 05:34
Člen Skupina

Nazdar,

Díky za psaní zpátky, jsem provedl změny na kapalné chlazení kit a pevné disky. Mám ještě mého názoru se o procesor, bych neměla mít možnost přetaktování s QX6700? a pokud bylo to, který z nich by bylo lepší, spusťte lepší, atd. ..

Také, jak bude tento systém spustit jako celek, by například grafické karty zvládnout všechno, co jsem sklíčidlo na ně, bych možná bylo lepší s AMD CPU na výkon?

Nemám rozpočtu (jako takovou, samozřejmě v rozumných mezích), chci, že to je moje 'Dream' počítač, lol.

Zde je revidovaný seznam:

Intel Core 2 Extreme QX6700 Quad jádro (4x2.66Ghz) 8Mb Cache 1066FSB OEM Procesor

2x LiteOn 20x SATA DVD ± RW / RAM S Béžová, Black & Silver faseta + Nero - Maloobchod

2x Corsair 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 XMS2 Memory Nepov-ECC Unbuffered CL4 (4-4-4-12)

2x Hitachi Deskstar 7k500 500GB SATA2

Coolermaster RealPower Pro 850W PSU - 6x 12V Rails, 4x PCI-E Konektory, 13.5cm ventilátor

Swiftech H20-120 Compact CPU chlazení kit

Díky za pomoc.

Gareth
Old 5. října 2007, 06:00
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal gbasterfield View Post
Nazdar,

Díky za psaní zpátky, jsem provedl změny na kapalné chlazení kit a pevné disky. Mám ještě mého názoru se o procesor, bych neměla mít možnost přetaktování s QX6700? a pokud bylo to, který z nich by bylo lepší, spusťte lepší, atd. ..

Také, jak bude tento systém spustit jako celek, by například grafické karty zvládnout všechno, co jsem sklíčidlo na ně, bych možná bylo lepší s AMD CPU na výkon?

Nemám rozpočtu (jako takovou, samozřejmě v rozumných mezích), chci, že to je moje 'Dream' počítač, lol.

Zde je revidovaný seznam:

Díky za pomoc.

Gareth
Systém jako celek bude skoro jíst nic házet na to. Pokud vy budete oc procesoru, a to nejprve držet s chladicí kapalina, vlastně držet s chladicí kapalina stejně. Ale nebudete mít stabilní oc na vzduchu. Za druhé, já bych jít za stávkující Asus Extreme pokud budete oc procesoru, napětí a bios lepší než XFX. Infact za 680 čipset sám není lepší mobo, zejména pro oc'ing.

Já bych se doporučují pro Q6600, jak uvedl, i když pro Cyber oc'ing, budete více než pravděpodobné dosáhnout stejné hodnocení jako u QX6700 vzhledem k FSB se můžete dostat s stávkující. Je to jen o úsporu peněz na CPU, je to asi třesku-for-doláč. Jasně, že Q6600 je top-zamčené, ale stačí zvýšit násobič na cpu není nejvhodnější způsob, jak prospěšné oc systému je třeba říci. Získáte nejvíce využívat zvyšování FSB, což stávkující narodil dělat.

Chtěl bych pouze získat 2 karty, pokud hraje několik her, které podporují duální-karta je asi nejjednodušší, pokud nemáte, pak jeho nesmyslné dostat dvě karty.

Dalším bodem je, když si při hraní něco menší než 1920x1200 (24 nebo 27 "displej), pak je to také zbytečné jít GTX jako nikdy vidět výhody, které získali / tato karta (y).

A GTS 640mb vyřídí vše až 1680x1050, pak dokonce i dvou-karty zvyklý opravdu nabídnout nějaké výhody, a to i na SLI umožnila hru. Můžete říci rozdíl mezi 60 fps na jediné kartě na 70 fps na duální kartu v tomto rozlišení? Vím, že to tak není. Kromě toho, je to minimální sazby rám, které jsou nejdůležitější, něco pod 25, a hra je nehratelný.

Dobrá volba na ram, ale nebojte se o zpoždění. Nižší latence ram nenabízí žádné výhody za vyšší vzhledem ke způsobu, jakým se s pamětí je kontrolována v Core 2 nastavení. Dalo by se šťastně dát CL5 tam a není vidět žádný rozdíl. Vím, že nemáte tvrdá a rychlá, ale proč odpadu rozpočtu peníze? Udělena CL4 vám umožní relaxovat na načasování, že mnohem více by vám oc berana.

Také, jak jste v podstatě rozpočtu-zdarma můžete myslet 1066MHz RAM jako čtyřkolky jsou pásma hlad a že vybudování byste nerad viz cpu omezeny. 800MHz nebude nutit ho jako takového, ale proč ne nejlepší bilanci, pokud máte peníze. G

Jiné, než to, že bych se podíváte na větší věci, a to nejen tak, komponenty nejsou tak dobře zabalené, ale také na pomoc proudění. I'd naznačují vnějšího tepla ve vašem systému, když je všechno stavět řekl a udělal bude vysoká. Ne vrah sám, ale jsem nenávistník z temps. Možná, že se podíváte na Lian Li V1000. Ale to je jen mi snažíš být perfekcionista.

-Kanoakavirus
Old 5. října 2007, 06:35
Člen Skupina

Ahoj ještě jednou,

Jsem udělal pár změn, jsem změnil grafickou kartu (pouze 1 a různé karty), moje obrazovka 28 "btw. Rozhodl jsem proti SLI v současné době, ale jsou hry pokroku můžu snadno měnit mé mysli.

Tento procesor byl změněn na to, co lidem doporučil, (také je tam nějaký rozdíl mezi Q6600 a Q6700? + Co se stupňují G0?). Základní deska se změnila, a tak má RAM a věci (já jsem ', jako je vzhled případě bylo zmíněno, je jedním jsem si vybral lépe?)

Jedná se o set-až jsem se podíváme na výběry z bankomatů, další doporučení, aby se to ještě na šelmě?
Asus Extreme stávkující 680i

Intel Core 2 Quad Q6600 jádro G0 Stepping (4x2.4Ghz 1066MHz) 8Mb Cache

1x EVGA 8800 Ultra Superclocked 768megabajt GDDR3 PCI-e

2x OCZ 2GB Kit (2x1GB) DDR2 1066MHz/PC2-8500 dvou-kanálové SLI připraven vydání

Coolmaster Black Stacker 832

Díky ještě jednou,

Gareth
Old 5. října 2007, 06:55
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal gbasterfield View Post
Ahoj ještě jednou,

Jsem udělal pár změn, jsem změnil grafickou kartu (pouze 1 a různé karty), moje obrazovka 28 "btw. Rozhodl jsem proti SLI v současné době, ale jsou hry pokroku můžu snadno měnit mé mysli.

Tento procesor byl změněn na to, co lidem doporučil, (také je tam nějaký rozdíl mezi Q6600 a Q6700? + Co se stupňují G0?). Základní deska se změnila, a tak má RAM a věci (já jsem ', jako je vzhled případě bylo zmíněno, je jedním jsem si vybral lépe?)

Jedná se o set-až jsem se podíváme na výběry z bankomatů, další doporučení, aby se to ještě na šelmě?
Asus Extreme stávkující 680i

Intel Core 2 Quad Q6600 jádro G0 Stepping (4x2.4Ghz 1066MHz) 8Mb Cache

1x EVGA 8800 Ultra Superclocked 768megabajt GDDR3 PCI-e

2x OCZ 2GB Kit (2x1GB) DDR2 1066MHz/PC2-8500 dvou-kanálové SLI připraven vydání

Coolmaster Black Stacker 832

Díky ještě jednou,

Gareth
Týkající se jednotné karty Přesně budete mít 16x PCI-E portu připraveni jít by se chcete jít duální kartu dále linky.

CPU krokových kód označuje revizi (v tomto případě, GO je nejnovější) na jádro procesoru, s níž byl postaven. Během obchodovatelných životnost určitého cpu bude mít řadě revizí. Tyto úpravy jsou v podstatě tam, kde výrobce podařilo zlepšit o některých aspektech procesor architektury, ať už je to napětí požadované, tepelné účinnosti atd..

Každá revize je označované dopisem následovaný číslem; dopis změna znamená značné změny, kde se počet znamená drobné aktualizace.

Opět platí, že GO je posílení Intel to nejnovější revize poprvé na QX6850. Q6600 je to poslední revize byla B3. GO vypadá jako významné zlepšení v této oblasti. V TDP (krátká verze, odpadního tepla) se sníží ze 105w na 95w a tepelné specifikace se zvýšil z 62c na 71c, což znamená, že procesor bude pracovat, stabilně, při vyšších teplotách (v overclockers sen být frank), což naopak znamená, můžete potenciálně push více napětí na CPU, když oc'ing.

Nový GO posílení je jen něco málo více než B3 a rovněž stojí za to se do mého mínění.

Hlavní rozdíl mezi 6700 a 6600 je rychlost vozidel, o 66 běží na 2.4GHz populace, 67 na 2.67ghz zásob.

CM 832 to je hrozné věci, ale Nevyplňují boční panel s 120mm ventilátory jako materiál používaný v bočních stěnách je tenčí než na zbytku věci. Získáte spoustu otřást se hodně fanoušků.

Pokud jde o 8800 Ultra (a můj dřívější komentáře), co je rozlišení obrazovky?

-Kanoakavirus
Old 5. října 2007, 07:03
Člen Skupina

1024x768 atm, ale mohou podporovat až 1080i HD. Ale když jsem ji na vyšší res atm vypadá to hloupé a někdy rozmazaný (dont vědět, zda je obrazovka, nebo kartu). I v současné době mají Gainward Golden Ukázka GeForce 6800 Ultra 256megabajt AGP 8x. Bylo by dobré získat Q6700 extra?
Old 5. října 2007, 07:19
Dárce Skupina

Je to tím, že jste se dostal LCD televize, nejsou srovnatelné s pravdou TFT monitorů pro zobrazování ks obsahu.

Chystáte-li se držet na této obrazovce nemusíte kartu kdekoli v blízkosti statečnost z Ultra nebo GTX, že pro věc. To je vzhledem k počtu pixelů.

Chystáte-li o oc'ing, hůl s 6600. Pokud máte v plánu držet se, že na obrazovce vašeho PC, dřevo s 6600 (a získejte nižší spec'd kartu, možná i 320 mb 8800GTS).

Pokud plánujete nákup high-res sledovat (např. Samsung 244T - 24 "1920x1200 res), a nikoli oc, pak dostanete ultra a 6700.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Potřebujete pomoc s nákupem právo počítač stevescholes Obecné Hardware Chat 17 6. leden 2009 22:27
Nákup počítače, potřebují pomoc. Decai Obecné Hardware Chat 22 4. leden 2009 20:39
Já jsem koupi nového počítače Mason151 Obecné Hardware Chat 1 7. listopad 2007 17:10
Nákup nového počítače xandeebee Obecné Hardware Chat 2 7. září 2007 07:57
Nákup nového počítače! Prosím pomozte. Kenjii Obecné Hardware Chat 26 24. srpen 2007 13:25
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.