![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Ψάχνω για την κατασκευή ενός νέου υπολογιστή, όπως η δική μου είναι να φθαρεί λίγο, δεν έχω πραγματικά την εξέταση του υλικού από τότε που χτίστηκε αυτή. Εγώ προσπάθησα κοιτάζοντας γύρω, αλλά το μόνο που βλέπουν είναι Intel / AMD haters, Windows / Linux haters, κλπ. .. Tελoσπάvτωv, Ψάχνω να δαπανήσουν αρκετά πράγματα και έχουν καταφέρει να καταλήξει σε αυτό το ATM: XFX nForce 680i SLI SKT 775 εποχουμένως 8 κανάλι ήχου ATX Motherboard Intel Core 2 Extreme QX6700 Quad πυρήνα (4x2.66Ghz) 8MB Cache 1066FSB OEM Processor 2x Point of View 8800GTX 768MB DVIx2 TVO PCI-E Κάρτα γραφικών 2x LiteOn 20x SATA DVD ± RW / RAM Με Μπεζ, Black & Silver Bezel + Nero - Λιανική 2x Corsair 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 XMS2 Memory Μη ECC Unbuffered CL4 (4-4-4-12) 2x Maxtor SMT3500630AS 500GB SATAII Hard Drive 16MB Cache - OEM ZXT LEXA Aluminium Case Με Θερμοκρασία LCD Οθόνη Coolermaster RealPower Pro 850W PSU - 12v Σιδηροτροχιές 6x, 4x PCI-E Connectors, 13,5 εκατοστά Fan Zalman RESERATOR XT Black Edition Υγρόψυκτο Hybrid System ***** Tελoσπάvτωv, θα ήθελα τη γνώμη εμπειρογνώμονα, π.χ. αλλαγές που θα κάνουν οι άνθρωποι και ο λόγος για τον οποίο, επίσης τυχόν ασυμβατότητες οι άνθρωποι μπορούν να δουν αν υπάρχουν, Ευχαριστώ, Gareth |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα αφήσει στους ειδικούς για να δώσει μια πιο λεπτομερή απάντηση, αλλά θα ήθελα να πω 2 πράγματα:
1. Το PSU είναι ίσως πιο ισχυρή από ό, τι θέλετε πραγματικά. 2. I dont know about τιμών στο Ηνωμένο Βασίλειο, εδώ στην Ιαπωνία από την τιμή του QX6700 είναι εξαιρετικά δαπανηρή. Μπορεί να θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε Q6600. Η πολύ καλύτερες τιμές, και overclocks καλά. Έχω μία και την αυτή τη στιγμή σε 3.2Ghz χωρίς πρόβλημα. Η ελπίδα αυτή ήταν χρήσιμη. Το σύστημά μου: Ο Ελέφαντας
|
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Ο Q6600 είναι πολύ φθηνότερο, αλλά υπάρχουν αισθητές διαφορές? Ξέρει κανείς; Επίσης, θα ήθελα να ξέρω για το PSU, νόμιζα ότι μπορεί να χρειάζεται μία πιο ισχυρή, όπως θα είναι σε λειτουργία 2x GeForce 8800 GTX σε SLI, μπορεί κανείς να επαληθεύσει; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν υπάρχουν ασυμβατότητες που μπορώ να δω. Η βαθμολόγηση ατενίζει PSU προστίμου, όπως 8800GTX σαν μια παρτίδα του χυμού. Είχα προτιμούσα να είχα δει ένα Enermax Galaxy εκεί αντί του Coolermaster αλλά αυτό είναι προσωπική προτίμηση περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Cyber κάνει ένα καλό σημείο που αφορά τη CPU, αλλά και αν δεν πρόκειται να overclocking τότε είναι μια καλή τσιπ εξετάζουν το υπόλοιπο της κατασκευής spec. Είμαι περίεργος για το λόγο αυτό, η Zalman όμως. Είναι μεγάλο, ακριβό, πρέπει να τοποθετηθεί μόνο δικαίωμα να κρυώσει για να είναι καλύτερα (λίγο πάνω από την CPU). Και πραγματικά δεν προσφέρουν κανένα όφελος άνω των 120 χιλιοστών του ανεμιστήρα καλοριφέρ μόνο που μπορούν να τοποθετούνται και στο εσωτερικό, την περίπτωση εξαρτάται από το μέγεθος και τη διάταξη του πορεία. Αν ήμουν εγώ θα ήθελα να εξετάσουμε σε Swiftech H20 120 συμπαγής. Είμαι μαζί σας για να υγρό ψύξης για τη CPU, ως ένα quad, αλλά μπορείτε να κάνετε καλύτερα και φθηνότερα από ό, τι το Reserator. Εναλλαγ την Maxtor της για Samsung T166 ή Hitachi Deskstars και θα σας χρυσή.
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Ευχαριστώ για τη σύνταξη νέου, έχω κάνει αλλαγές στο υγρό ψύξης kit και σκληρούς δίσκους. Δεν έχω ακόμη το μυαλό μου μέχρι περίπου τον επεξεργαστή, εγώ δεν θα είναι σε θέση να overclock με τον QX6700; και αν ένας ήταν να, οι οποίες θα ήταν καλύτερη τιμή, λειτουργούν καλύτερα, κλπ. .. Επίσης, το πώς το σύστημα αυτό θα εκτελεστεί στο σύνολό του, π.χ. τις κάρτες γραφικών θα χειρίζεται όλα όσα σφιγκτήρ σε αυτούς, θα μου ίσως να είναι καλύτερα με έναν επεξεργαστή AMD για τις επιδόσεις; Δεν έχω έναν προϋπολογισμό (ως έχει, προφανώς, κατά το λόγο), θα ήθελα αυτό να μου "Όνειρο" του υπολογιστή, lol. Εδώ είναι αναθεωρημένη λίστα: XFX nForce 680i SLI SKT 775 εποχουμένως 8 κανάλι ήχου ATX Motherboard Intel Core 2 Extreme QX6700 Quad πυρήνα (4x2.66Ghz) 8MB Cache 1066FSB OEM Processor 2x Point of View 8800GTX 768MB DVIx2 TVO PCI-E Κάρτα γραφικών 2x LiteOn 20x SATA DVD ± RW / RAM Με Μπεζ, Black & Silver Bezel + Nero - Λιανική 2x Corsair 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 XMS2 Memory Μη ECC Unbuffered CL4 (4-4-4-12) 2x Hitachi Deskstar 7k500 500GB SATA2 ZXT LEXA Aluminium Case Με Θερμοκρασία LCD Οθόνη Coolermaster RealPower Pro 850W PSU - 12v Σιδηροτροχιές 6x, 4x PCI-E Connectors, 13,5 εκατοστά Fan Swiftech H20-120 Compact CPU ψύξης kit Χάρη για βοήθεια. Gareth |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Είχα συστήσει πρόκειται για τον Q6600 Cyber όπως δήλωσε και αν για oc'ing, θα είστε περισσότερο από πιθανό να περιέλθουν στην ίδια διαβάθμιση με την QX6700 με την εξέταση της FSB του μπορείτε να φτάσετε με το απεργός. Δεν είναι για την εξοικονόμηση χρημάτων για τη CPU, είναι περίπου bang-for-buck. Βέβαια, η αρχή-Q6600 είναι κλειδωμένο, αλλά μόνο την αύξηση του πολλαπλασιαστή σε ένα cpu δεν είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την επίτευξη oc σε ένα σύστημα πρέπει να ειπωθεί. Θα έχετε το μεγαλύτερο όφελος την αύξηση του FSB, κάτι το Στράικερ γεννήθηκε για να κάνει. Θα λάβετε 2 φύλλα μόνο αν παίζει μια σειρά από παιχνίδια που υποστηρίζουν διπλή κάρτα ρυθμίσεις, αν δεν το κάνετε, τότε το νόημα να τα δυο φύλλα. Ένα άλλο σημείο εκεί, αν είστε gaming σε τίποτα λιγότερο από 1920x1200 (24 ή 27 "οθόνη), τότε είναι επίσης άσκοπο θα GTX όπως ποτέ δεν θα δούμε το όφελος του να το / εκείνες κάρτα (ες). Μια 640mb GTS θα χειρίζονται τίποτα έως 1680x1050, ακόμη και τότε διπλής κάρτας συνηθίζει πραγματικά προσφέρουν κανένα όφελος, ακόμα και σε SLI επέτρεψε παιχνίδι. Μπορείτε να μου πείτε τη διαφορά μεταξύ 60 fps για ενιαία κάρτα σε 70 fps για μια διπλή κάρτα σε αυτό το ψήφισμα; Ξέρω ότι δεν μπορεί. Εξάλλου, είναι ελάχιστες Ρυθμούς που είναι το πιο σημαντικό, οτιδήποτε κάτω των 25 και το παιχνίδι είναι unplayable. Καλή επιλογή για το έμβολο, αλλά μην ανησυχείτε για latencies. Κάτω λανθάνουσα μνήμη RAM δεν προσφέρει κανένα πλεονέκτημα σε σχέση με υψηλότερο λόγω του τρόπου της μνήμης ελέγχεται σε Core 2 ρυθμίσεις. Μπορείτε ευχαρίστως θα μπορούσε να θέσει σε CL5 εκεί και δεν βλέπω καμία διαφορά. Γνωρίζω ότι δεν έχετε έναν σκληρό και γρήγορο προϋπολογισμό, αλλά γιατί να χάσουμε χρήματα; Χορηγούμενα CL4 θα σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε το χρονισμών ότι πολύ περισσότερο θα πρέπει να σας oc ζευγαρώσει. Επίσης, όπως είστε βασικά προϋπολογισμού χωρίς ίσως να θέλετε να σκεφτούμε 1066mhz ram όπως quad του είναι πεινασμένοι και με εύρος ζώνης που οικοδομούν το μίσος που έχετε να δείτε την cpu περιορίζεται. 800MHz δεν θα περιορίσει ως τέτοια, αλλά γιατί να μην έχετε την καλύτερη ισορροπία, εάν έχετε τα χρήματα. G Πέραν αυτού, θα ήθελα να εξετάσουμε μια μεγαλύτερη υπόθεση, δεν μόνο έτσι τα στοιχεία δεν είναι τόσο καλά συσκευασμένα σε αλλά και να συμβάλει στην ροή αέρα. Είχα προτείνουν ατμοσφαιρικό θερμότητας στο σύστημά σας κατά την οικοδόμηση είναι όλες είπε και γίνει θα είναι υψηλό. Δεν είναι δολοφόνος, αλλά είμαι της μισητής temps. Ίσως ρίξτε μια ματιά σε ένα Lian Li V1000. Αλλά αυτό είναι μόνο ο Πρόεδρος προσπαθεί να είναι τελειομανής.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Γεια σας και πάλι, Έχω κάνει κάποιες αλλαγές, έχω αλλάξει την κάρτα γραφικών (μόνο 1 και μια διαφορετική κάρτα), η οθόνη είναι 28 "BTW. Έχω αποφασίσει κατά SLI για την ώρα, αλλά ως παιχνίδια προόδου Μπορώ εύκολα να αλλάξω γνώμη. Ο επεξεργαστής έχει αλλάξει σε ό, τι τα άτομα που συνιστά, (επίσης, υπάρχει διαφορά μεταξύ του Q6600 και Q6700; + ό, τι είναι G0 αναβάθμιση;). Η μητρική πλακέτα έχει αλλάξει και έχει έτσι τη μνήμη RAM και την περίπτωση (εγώ έτσι όπως την εμφάνιση της περίπτωσης που αναφέρεται, είναι η μία Επέλεξα καλύτερα;) Αυτή είναι η δημιουργία Βλέπω atm, ούτε συστάσεις προς το καθιστούν ακόμη περισσότερο ένα τέρας; Asus Στράικερ Extreme 680I Intel Core 2 Quad Q6600 πυρήνα G0 Stepping (4x2.4Ghz 1066Mhz) 8MB Cache 1x ΕΒΓΑ 8800 Ultra Superclocked 768MB GDDR3 PCI-E 2x LiteOn 20x SATA DVD ± RW / RAM Με Μπεζ, Black & Silver Bezel + Nero - Λιανική 2x OCZ 2GB Kit (2x1GB) DDR2 1066MHz/PC2-8500 διπλής κανάλι SLI έτοιμη έκδοση 2x Hitachi Deskstar 7k500 500GB SATA2 Coolmaster Stacker 832 Black Coolermaster RealPower Pro 850W PSU - 12v Σιδηροτροχιές 6x, 4x PCI-E Connectors, 13,5 εκατοστά Fan Swiftech H20-120 Compact CPU ψύξης kit Ευχαριστώ και πάλι, Gareth |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Η cpu αναβάθμιση κωδικός υποδηλώνει την αναθεώρηση (στην προκειμένη περίπτωση, είναι τα νεότερα GO) του πυρήνα με την οποία ο επεξεργαστής έχει οικοδομηθεί. Κατά τη διάρκεια της ζωής ενός εμπορεύσιμα ιδίως cpu θα έχει διάφορες αναθεωρήσεις. Αυτές οι αναθεωρήσεις είναι βασικά όταν ο κατασκευαστής έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει σε ορισμένα θέματα της αρχιτεκτονικής του επεξεργαστή, είτε πρόκειται για τάση που απαιτείται, της θερμικής απόδοσης κλπ.. Κάθε αναθεώρηση αυτή καθοριζόταν από ένα γράμμα ακολουθούμενο από έναν αριθμό? Επιστολή αλλαγή σημαίνει σημαντικές αλλαγές σε περίπτωση που ο αριθμός σημαίνει ήσσονος ενημερώσεις. Και πάλι, η ενίσχυση είναι GO newest αναθεώρηση της Intel για πρώτη φορά σχετικά με την QX6850. Η Q6600 την τελευταία αναθεώρηση ήταν Β3. GO ψάχνει σαν μια σημαντική βελτίωση σε σχέση με αυτό. Το TDP (σύντομη έκδοση? Απορριπτόμενης θερμότητας) έχει μειωθεί από 105w να 95w και τη θερμική προδιαγραφή έχει αυξηθεί από 62γ να 71γ, έννοια η CPU θα τρέχει, σταθερά, σε υψηλότερες θερμοκρασίες (overclockers ένα όνειρο για να είμαι ειλικρινής), αυτό με τη σειρά του σημαίνει μπορείτε, πιθανώς, να ωθεί περισσότερες τάσης μέσω της CPU όταν oc'ing. Η νέα GO ενίσχυση είναι μόνο μερικές λίρες περισσότερα από Β3 και να αξίζει κατά τη γνώμη μου. Η πιο σημαντική διαφορά μεταξύ του 6700 και 6600 είναι η ταχύτητα των αποθεμάτων, τις 66 τρέχει σε 2.4GHz υλικού, το 67 στο 2.67ghz υλικού. CM της 832 είναι ένας τρομερός υπόθεση, αλλά δεν συμπληρώσετε την πλευρά της ομάδας με 120 χιλιοστών ανεμιστήρες όπως το υλικό που χρησιμοποιείται στα πλευρικά τοιχώματα είναι λεπτότερη από ό, τι για το υπόλοιπο της υπόθεσης. Θα έχετε πολλά φρίττω με πολλούς οπαδούς. Όσον αφορά το 8800 Ultra (και νωρίτερα μου σχόλια) ποια είναι η ανάλυση της οθόνης σας;
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Atm 1024x768, αλλά μπορεί να υποστηρίξει έως και 1080i HD. Αλλά όταν έβαλα σε υψηλότερο res atm φαίνεται ανόητη και ενίοτε θολές (dont ξέρτε εάν οθόνη ή κάρτα). I στιγμή έχουμε Gainward Golden Sample GeForce 6800 Ultra 256MB AGP 8x. Θα ήταν αξίζει να Q6700 για επιπλέον; |
|
| |||
| |||
| Αυτό συμβαίνει γιατί έχετε LCD τηλεόραση, δεν είναι συγκρίσιμες με TFT οθόνες αλήθεια για την εμφάνιση περιεχομένου τεμ. Εάν σχεδιάζετε για την επικόλληση με αυτή την οθόνη δεν χρειάζεται μια κάρτα οπουδήποτε κοντά στην ανδρεία του Ultra ή GTX για το θέμα αυτό. Αυτό συμβαίνει επειδή ο αριθμός των pixel. Εάν σχεδιάζετε για oc'ing, ραβδί με το 6600. Εάν σκοπεύετε να εμμείνουμε σε ότι οθόνη για τον υπολογιστή σας, ραβδί με το 6600 (και να λάβετε ένα χαμηλότερο spec'd κάρτα, ίσως και 320mb 8800GTS). Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα υψηλής res παρακολουθεί (Π.χ. Samsung 244T - 24 "1920x1200 res) και δεν oc, και μετά σε πιάνει το υπεριώδες και το 6700.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρειάζεστε βοήθεια υπολογιστή που αγοράζουν το δικαίωμα | stevescholes | Γενική Συζήτηση Hardware | 17 | 6 Jan 2009 22:27 |
| Η αγορά ενός υπολογιστή, χρειάζονται κάποια βοήθεια. | Decai | Γενική Συζήτηση Hardware | 22 | 4η Ιανουαρίου 2009 20:39 |
| Είμαι αγοράσουν ένα νέο υπολογιστή | Mason151 | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 7 Νοε 2007 17:10 |
| Η αγορά ενός νέου υπολογιστή | xandeebee | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 7η Σεπτεμβρίου 2007 07:57 |
| Η αγορά ενός νέου υπολογιστή! Παρακαλώ βοηθήστε. | Kenjii | Γενική Συζήτηση Hardware | 26 | 24 Αυγ 2007 13:25 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |