manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Kupujete novo računalo ...

Reply

Thread Tools
Old 4. listopad 2007, 17:07
Member Group

Default Kupujete novo računalo ...

Bok,

Ja sam obličje za izgradnju nove računalo kao minski je uzimajući malo nošen, nisam stvarno obličje at hardvera jer sam sagradio ovaj. Pokušao sam obličje okolo, ali sve ja vidim je Intel / AMD haters, Windows / Linux haters, itd. ..

Anyways, ja sam u potrazi za provesti vrlo malo i uspio doći do ove bankomata:

XFX nForce 680i SLI SKT 775 onboard 8 audio kanala ATX matična ploča

Intel Core 2 Extreme QX6700 Quad core (4x2.66Ghz) 8MB Cache 1066FSB OEM Procesor

2x Point of View 8800GTX 768MB DVIx2 TVO PCI-E Grafička kartica

2x LiteOn 20x SATA DVD ± RW / RAM Uz bež, Black & Silver oštrica + Nero - Maloprodaja

2x gusar 2GB Kit (2x1GB) DDR2 Memorija 800MHz/PC2-6400 XMS2 Non-ecc Unbuffered CL4 (4-4-4-12)

2x Maxtor SMT3500630AS 500GB SATAII Hard Drive 16MB Cache - OEM

ZXT LEXA Aluminij slučaju Temperatura LCD Display

Coolermaster RealPower Pro 850W PSU - 6x 12V nemoralan, 4x PCI-E Konektori, 13.5cm Fan

Zalman RESERATOR XT Hybrid Black Edition Liquid Cooling System

Anyways, želim vještačiti, npr. promjena osoba i zašto bi, također bilo kakve nekompatibilnosti ljudi mogu vidjeti ako ima bilo koji,

Hvala,

Gareth
Old 5. listopad 2007, 03:36
Donatorska Grupa

Ja ću ostaviti stručnjacima dati detaljniji odgovor, ali rekao bih 2 stvari:

1. Vaš PSU moćan je vjerojatno više nego što stvarno trebaju.

2. Ja dont znati o cijenama u Velikoj Britaniji, ovdje u Japanu cijenu od QX6700 je super skupo. Vi svibanj ištanje to uzeti pogledati na Q6600. Njegov mnogo bolje cijene, a overclocks dobro. Imam jedno i njegove trenutno prikazuju na 3.2Ghz, bez problema.

Hope to bilo korisno.

My System: The slon

Procesor (i):
Intel Core 2 Quad Q6600
Matične ploče:
Asus P5K-E/Wi-fi
RAM memorija:
2GB gusar XMS
Grafička kartica (e):
Asus EN8600GT Silent
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
Samsung HD501
Optički pogon (e):
Asus DRW-1814BLT
Case / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Hlađenje:
Thermalright Ultra-120 krajnost
Network / Internet:
Monitor (e):
Dell 2005FPW 20 inch
Operacijski sustav (e):
Windows Vista Home Premium
Old 5. listopad 2007, 03:47
Member Group

Bok,

The Q6600 je puno jeftinija, ali postoji primjetna razlika? Se bilo tko znati?

Također, bio sam zadivljen o PSU, Sam mislio JA svibanj morati još jedan snažan, kao što će se prikazivati 2x Geforce 8800 GTX u SLi, može bilo tko potvrditi?
Old 5. listopad 2007, 04:58
Donatorska Grupa

Nema nekompatibilnosti da ja mogu vidjeti. The PSU rating fino izgleda, kako je kao 8800GTX puno soka. Ja bih volio da se vidi jedan Enermax Galaxy tamo umjesto na Coolermaster ali to je više osobnih preferencija nego ništa.

Cyber čini dobro s obzirom na točku CPU, ali ako tvoj 'ne idući u biti overclocking onda dobar čip s obzirom na ostatak je izgraditi spec..

Ja sam znatiželjan da zašto Zalman ipak. To je velik, skup, mora biti postavljena samo pravo na hladnom kako bi se najbolje (samo iznad CPU). I stvarno ne pruľa nikakvu korist nad jednim 120mm ventilatorom radijator koji mogu biti smješteni unutar, veličinu i raspored slučaju zavisne naravno. Ako je meni bih se gleda na Swiftech H20 120 compact.

Ja sam s vama u toku tekućine za hlađenje CPU, kao jedna četverostruka, ali ti možeš učiniti bolje i jeftinije, nego Reserator.

Prebaci se Maxtor je za Samsung T166 ili Hitachi Deskstars te ćete biti zlatno.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 5. listopad 2007, 05:34
Member Group

Bok,

Hvala za pisanje nazad, ja sam napravio izmjene na tekući kit i hlađenje tvrdih diskova. Nisam još napravio moj um se o procesoru, mi nećemo moći overclock sa QX6700? i ako su to, koje bi bilo bolje vrijednosti, izvoditi bolje, itd. ..

Isto tako, kako će ovaj sustav trčanje kao cjeline, npr. grafičke kartice bi upravljali sve ja klada na njih, možda bi mi bilo bolje s CPU AMD za izvedbu?

JA dont 'imati proračun (kao takve, u roku od razloga očito), želim da se moje' Dream 'računalo, lol.

Ovdje je revidirana lista:

Intel Core 2 Extreme QX6700 Quad core (4x2.66Ghz) 8MB Cache 1066FSB OEM Procesor

2x LiteOn 20x SATA DVD ± RW / RAM Uz bež, Black & Silver oštrica + Nero - Maloprodaja

2x gusar 2GB Kit (2x1GB) DDR2 Memorija 800MHz/PC2-6400 XMS2 Non-ecc Unbuffered CL4 (4-4-4-12)

2x Hitachi Deskstar 7k500 500GB SATA2

Coolermaster RealPower Pro 850W PSU - 6x 12V nemoralan, 4x PCI-E Konektori, 13.5cm Fan

Swiftech H20-120 Compact CPU hlađenje kit

Hvala za pomoć.

Gareth
Old 5. listopad 2007, 06:00
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by gbasterfield View Post
Bok,

Hvala za pisanje nazad, ja sam napravio izmjene na tekući kit i hlađenje tvrdih diskova. Nisam još napravio moj um se o procesoru, mi nećemo moći overclock sa QX6700? i ako su to, koje bi bilo bolje vrijednosti, izvoditi bolje, itd. ..

Isto tako, kako će ovaj sustav trčanje kao cjeline, npr. grafičke kartice bi upravljali sve ja klada na njih, možda bi mi bilo bolje s CPU AMD za izvedbu?

JA dont 'imati proračun (kao takve, u roku od razloga očito), želim da se moje' Dream 'računalo, lol.

Ovdje je revidirana lista:

Hvala za pomoć.

Gareth
Sustava kao cjeline će prilično puno jesti ništa baciti na njega. Ako tvoj 'idući u OC CPU, prvo stick s tekućinom za hlađenje, zapravo, štap s tekućinom za hlađenje anyway. Ali nećete dobiti stabilan oc na zraku. Drugo, ja bih ići za Asus Extreme njihalo ako ćete OC CPU, bolje i naponi bios od XFX. Infact, za 680 chipset sama nema bolje mobo, pogotovo za oc'ing.

Preporučio bih idući za Q6600 kao Cyber izjavio da za oc'ing ćete i više nego vjerojatno dosegnuti isti rejting QX6700 s obzirom na FSB-a možete stići sa njihalo. Nije o ušteda novca na CPU, riječ je o prasak za upasti. Naravno, u top-Q6600 je zaključana, nego samo podizanje CPU množitelj na većini nije koristan način za oc sustav ima biti, rekao je. Dobivaćete najveće koristi povećanjem FSB, nešto je udarač rođen učiniti.

Ja bih samo 2 kartice ako igrate niz igara koje podržavaju dual-card instrumenta, ako ne, onda njegove besmislene dobivam dvije kartice.

Još jedna točka postoji, ako se igre na ništa manje od 1920x1200 (24 ili 27 "ekran) onda je i neduhovit toku GTX kao da nikada više nećete vidjeti u korist uzimajući da / one karticu (e).

A 640mb GTS će obraditi nešto upto 1680x1050, čak i onda dual-card's navika stvarno ponuditi nikakve koristi, čak i na sli omogućena igra. Možete li mi reći razliku između 60 fps na jednoj kartici na 70 fps na dual card na toj rezoluciji? Znam da ne mogu. Osim toga, to je minimalni okvir stopama za koje se najvažnije, ništa ispod 25 godina i igra je unplayable.

Dobar izbor na ovna, no ne brinite o latencies. Niža latencija ovna ne pruľa nikakvu korist nad veći zbog načina na koji je memorija u kontroliranim core 2 instrumenta. Moglo bi sretno CL5 staviti tamo i ne vidjeti bilo koji razlika. Znam da nemate hard i brza proračun ali zašto otpada novac? Odobrena CL4 omogućit će vam da se opustite za vrijeme koje treba da vam još mnogo toga oc ovna.

Isto tako, kao da ste u osnovi proračuna bez možete ištanje to misliti o 1066mhz ram quad kako su propusne gladna i da izgrade što biste mrzim vidjeti CPU prisili. 800mhz neće nagnati ga kao takvog, ali zašto nisu dobili najbolji balans ako ste dobili novac. G

Osim toga, ja bih se gleda na većim slučaju, ne samo tako da komponente nisu tako čvrsto upakiran u, ali i da pomogne protok zraka. Htio predlažemo ambijent topline u vaš sustav kada se izgradi je sve rekao i učinio je idući u biti visoka. A ne ubijanje sama, ali ja sam od mrzi temps. Možda i imaju pogled na Lian Li V1000. Ali to je samo meni pokušavate biti perfekcionist.

-Kanoakavirus
Old 5. listopad 2007, 06:35
Member Group

Bok opet,

Ja sam napravio nekoliko promjena, sam promijenio grafičkom karticom (samo 1 i drugu karticu), moj ekran je 28 "btw. Odlučila sam protiv SLi za sada, ali kako tijeku igre mogu lako promijeniti moje mišljenje.

Procesor je promijenjeno u što ljudi preporučuje (također, je li bilo koji razlika između Q6600 i Q6700? G0 + što je koračni?). Matična ploča je promijenjeno pa je i slučaj RAM (ja nije 'poput izgled slučaju spominje, je onaj sam izabrao bilo koje bolje?)

To je set-up sam gledajući ATM, sve preporuke da bi se ova još je zvijer?
Ekstremni Asus štrajkač 680I

Intel Core 2 Q6600 Quad core G0 Stepping (4x2.4Ghz 1066Mhz) 8MB Cache

1x EVGA 8800 Ultra Superclocked 768MB GDDR3 PCI-e

2x OCZ 2GB Kit (2x1GB) DDR2 1066MHz/PC2-8500 dual-kanalni SLi spreman izdanje

Coolmaster Black Stacker 832

Hvala opet,

Gareth
Old 5. listopad 2007, 06:55
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by gbasterfield View Post
Bok opet,

Ja sam napravio nekoliko promjena, sam promijenio grafičkom karticom (samo 1 i drugu karticu), moj ekran je 28 "btw. Odlučila sam protiv SLi za sada, ali kako tijeku igre mogu lako promijeniti moje mišljenje.

Procesor je promijenjeno u što ljudi preporučuje (također, je li bilo koji razlika između Q6600 i Q6700? G0 + što je koračni?). Matična ploča je promijenjeno pa je i slučaj RAM (ja nije 'poput izgled slučaju spominje, je onaj sam izabrao bilo koje bolje?)

To je set-up sam gledajući ATM, sve preporuke da bi se ova još je zvijer?
Ekstremni Asus štrajkač 680I

Intel Core 2 Q6600 Quad core G0 Stepping (4x2.4Ghz 1066Mhz) 8MB Cache

1x EVGA 8800 Ultra Superclocked 768MB GDDR3 PCI-e

2x OCZ 2GB Kit (2x1GB) DDR2 1066MHz/PC2-8500 dual-kanalni SLi spreman izdanje

Coolmaster Black Stacker 832

Hvala opet,

Gareth
Što se tiče odlaska jednoj kartici; Upravo ćete imati 16x PCI-e porta spremni otići ukoliko želite ići dual card dalje na liniji.

CPU koračni broj označava revision (u ovom slučaju, GO je najnoviji) u jezgri procesora s kojima je izgrađena. Tijekom trajanja utrživ određenu CPU ona će imati serveral revizija. Ove izmjene su u osnovi, gdje je proizvođač je u mogućnosti da poboljšaju o određenim aspektima procesor na arhitekturu, bilo je potrebno napon, toplinska učinkovitost itd..

Svaka revizija je signified po slovo slijedi broj; pismo promjenu označava značajne promjene u kojima se broj označava manje nadopune.

Opet, GO koračni je Intel's newest revision prvi uveli na QX6850. Q6600 je posljednja revizija bila B3. GO je obličje poput velikog poboljšanja na ovom. The TDP (kratka verzija; otpadna toplina) te je smanjen sa 105w na 95w i termalnih specifikacija je povećan od 62c do 71c, što znači da će se pokrenuti CPU, stably, na višim temperaturama (overclockers jedan san da bude otvoren), to opet znači da možete, potencijalno, push više napona kroz CPU kada oc'ing.

The new DALJE koračni je samo nekoliko funta više nego B3 i kvalitetno vrijedan uzimajući u mojem mišljenje.

Glavna razlika između 6700 i 6600 je dionica brzinu, u 66 prometuje na 2.4ghz zalihi, u 67 na 2.67ghz zaliha.

CM-a 832 je Awesome slučaju, ali ne ispunite strani panela sa 120mm obožavatelja kao materijal koristi u stranu tribine je tanja nego na ostatku slučaj. Dobivaćete puno stresanje s mnogo obožavatelja.

Što se tiče 8800 Ultra (i moje ranije komentare) Koja je rezolucija ekrana?

-Kanoakavirus
Old 5. listopad 2007, 07:03
Member Group

1024x768 bankomata, ali to može podržati upto 1080i HD. Ali kada sam stavio ga na jedan viši res ATM izgleda glup, a ponekad i mutnih (ne znam da li ekran ili kartice). Ja trenutno imaju Gainward Golden Sample GeForce 6800 Ultra 256MB AGP 8x. Biste li se isplati za dobivanje Q6700 extra?
Old 5. listopad 2007, 07:19
Donatorska Grupa

To je zato što je dobio LCD TV, nisu usporediva istinskom TFT monitori za PC Prikaz sadržaja.

Ako planirate na priljepljivanje sa ovom ekranu ne trebate karticu nigdje u blizini junaštvo od Ultra, GTX ili za taj tvar. To je zato što se na broj piksela.

Ako planirate na oc'ing, štap sa 6600. Ako namjeravate stick sa tom ekranu za vaš PC, štap sa 6600 (i dobiti nižoj spec'd karticu, možda 320mb 8800GTS).

Ako namjeravate kupiti visoke rezolucije monitora (Npr. Samsung 244T - 24 "rezolucije 1920x1200), a ne oc, onda dobijete ultra i 6700.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Trebate pomoć kupujete pravo računalu stevescholes General Hardware Chat 17 6. siječanj 2009 22:27
Kupujete računalo, trebate pomoć. Decai General Hardware Chat 22 4. siječanj 2009 20:39
Ja sam kupujete novo računalo Mason151 General Hardware Chat 1 7. studeni 2007 17:10
Kupujete novo računalo xandeebee General Hardware Chat 2 7. Sep 2007 07:57
Kupujete novo računalo? Please help. Kenjii General Hardware Chat 26 24. kolovoz 2007 13:25
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.