kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Vásárlás egy új számítógép ...

Reply

Téma eszközök
Old Október 4 2007, 17:07
Csoport tagja

Default Vásárlás egy új számítógép ...

Szia,

Azt várom, hogy egy új számítógépet, mint az enyém is kezd egy kicsit kopott, még nem igazán nézett hardver amióta épült ez. Megpróbáltam nézelődök, de én látom az Intel / AMD haters, Windows / Linux haters, stb ..

Egyébként, I am looking tölteni elég egy kicsit, és sikerült tegyen ennek az ATM:

XFX nForce 680i SLI SKT 775 integrált 8 csatornás audio ATX Motherboard

Intel Core 2 Extreme QX6700 négymagos core (4x2.66Ghz) 8MB Cache 1066FSB OEM processzor

2x Point Of View DVIx2 TVO 8800GTX 768MB PCI-E Grafikus kártya

2x LiteOn SATA 20X DVD ± RW / RAM A bézs, fekete-ezüst Bezel + Nero - Kisker

2x Corsair 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 XMS2 memória Non-ECC unbuffered CL4 (4-4-4-12)

2x Maxtor SMT3500630AS 500GB SATAII merevlemez 16MB Cache - OEM

ZXT Lexa alumínium esetében LCD Temperature Display

Coolermaster RealPower Pro 850W tápegység - 6x 12V Rails, 4x PCI-E Csatlakozók, 13.5cm Fan

Zalman RESERATOR Black Edition XT Hybrid Liquid Hűtőrendszer

Egyébként, azt akarom, hogy egy szakértő véleményét, például a változásokat az emberek, hogy miért is olyan összeegyeztethetetlenségek emberek láthatók, ha vannak ilyenek,

Köszönöm,

Gareth
Old Október 5 2007, 03:36
Donor Group

Majd elhagyja a szakértők, hogy részletes választ, de én azt mondanám, 2 dolgot:

1. Ön PSU valószínűleg nagyobb teljesítményű, mint amennyire valóban szüksége van.

2. I dont know about árak az Egyesült Királyságban, itt a japán ára a QX6700 szuper drága. Ha akarod, nézd meg a Q6600. A sokkal jobb áron, és overclocks is. Nekem van egy, és jelenleg is futó 3.2GHz probléma nélkül.

Remélem ez hasznos volt.

My System: Elefántos

Processzor (ok):
Intel Core 2 Quad Q6600
Alaplap:
Asus P5K-E/Wi-fi
RAM memória:
2 GB Corsair XMS
Grafikus kártya (k):
Asus EN8600GT Silent
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
Samsung HD501
Optikai meghajtó (k):
Asus DRW-1814BLT
Case / tápegység:
Antec P180/Corsair HX620
Hűtés:
Thermalright Ultra-120 szélsőséges
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Dell 2005FPW 20 hüvelykes
Operációs rendszer (ek):
Windows Vista Home Premium
Old Október 5 2007, 03:47
Csoport tagja

Szia,

A Q6600 olyan sok olcsóbb, de van-e észrevehető különbség??? Tudja valaki?

Továbbá, azon gondolkoztam, a PSU, arra gondoltam, szükség lehet egy nagyobb teljesítményű, mint én fut 2x GeForce 8800 GTX és SLI, tud akárki ellenőrzik?
Old Október 5 2007, 04:58
Donor Group

Nincs összeegyeztethetetlenségek hogy láthat. Az értékelés psu néz finom, mint 8800GTX, mint egy csomó gyümölcslé. Én szívesebben láttam egy Enermax Galaxy ott is a Coolermaster de ez inkább személyes preferencia, mint bármi.

Cyber tesz egy jó pontot a CPU-t, de ha te nem leszel overclocking akkor jó chip véve a többi építeni spec.

Kíváncsi vagyok, hogy miért a Zalman is. Ez nagy, drága, kell helyezni éppen kihűlni, hogy ez a legjobb (csak a fenti a CPU). És nem igazán nyújt előnyt át egyetlen 120mm ventilátor fűtőtest lehet helyezni belső ügy mérete és elrendezése függ persze. Ha ez nekem Én lennék ránézünk a Swiftech H20 120 kompakt.

Én veled megyek a folyadék hűtésre a CPU, mint a quad, de még jobban is, és olcsóbb, mint a Reserator.

Csere a Maxtor a Samsung T166-vagy Hitachi Deskstars és te leszel arany.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old Október 5 2007, 05:34
Csoport tagja

Szia,

Köszönöm, hogy írásban vissza, én változtatott a folyadék hűtésre kit és merevlemezeket. Én még nem készült fel agyamban a processzort, ha én nem tud overclock a QX6700? és ha volt, ami egy jobb lenne értéke, futtassa a jobb, stb ..

Is, hogyan fog ez a rendszer fut, mint egész, pl azt a grafikus kártyák kezelésére, amit chuck nekik, hogy én is lehet jobb egy AMD processzor a teljesítmény?

Nem kell a költségvetés (mint ilyen, természetesen az ésszerűség határain belül), azt szeretném, hogy ez az én "álom" számítógép, lol.

Itt felülvizsgált lista:

Intel Core 2 Extreme QX6700 négymagos core (4x2.66Ghz) 8MB Cache 1066FSB OEM processzor

2x Corsair 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 XMS2 memória Non-ECC unbuffered CL4 (4-4-4-12)

2x Hitachi Deskstar 7k500 500GB SATA2

Coolermaster RealPower Pro 850W tápegység - 6x 12V Rails, 4x PCI-E Csatlakozók, 13.5cm Fan

Swiftech H20-120 kompakt CPU hűtő kit

Kösz a segítséget.

Gareth
Old Október 5 2007, 06:00
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by gbasterfield View Post
Szia,

Köszönöm, hogy írásban vissza, én változtatott a folyadék hűtésre kit és merevlemezeket. Én még nem készült fel agyamban a processzort, ha én nem tud overclock a QX6700? és ha volt, ami egy jobb lenne értéke, futtassa a jobb, stb ..

Is, hogyan fog ez a rendszer fut, mint egész, pl azt a grafikus kártyák kezelésére, amit chuck nekik, hogy én is lehet jobb egy AMD processzor a teljesítmény?

Nem kell a költségvetés (mint ilyen, természetesen az ésszerűség határain belül), azt szeretném, hogy ez az én "álom" számítógép, lol.

Itt felülvizsgált lista:

Kösz a segítséget.

Gareth
A rendszer egésze nagyon sokat eszik semmit dobott rajta. Ha megy oc a CPU először ragaszkodom a folyadék hűtésre, valójában ragaszkodom a folyadék hűtésre anyway. De akkor nem kap egy stabil oc a levegő. Másodszor, én megyek az Asus Striker Extreme, ha megyünk oc a CPU, a jobb feszültségek és a BIOS, mint az XFX. Infact, a 680 chipset önmagában nincs jobb mobo, különösen a oc'ing.

Szeretnék ajánlani fogja a Q6600 a Cyber kijelentette, bár oc'ing, akkor több mint valószínű, elérheti az azonos értékelés, mint a QX6700 figyelembe FSB Te elérheti a csatár. Ez nem a megtakarítás a pénz a CPU, ez körülbelül bang-for-Buck. Persze, a Q6600 a felső zárva, hanem csak emeli a szorzót a CPU nem a legkedvezőbb módon oc rendszert meg kell mondani. Így a legnagyobb haszon növelése FSB, amit a Striker született tegyek.

Én csak akkor kap 2 kártyát, ha játszott néhány játékok, amelyek támogatják a dual-kártya beállítást, ha nem, akkor értelmetlen, hogy kapok két lapot.

Egy másik kérdés van, ha szerencsejáték-at kevesebb, mint bármi 1920x1200 (24 vagy 27 "képernyő) akkor is értelmetlen GTX megy, mint soha többé nem látja a kedvezményt kapok a / e-kártya (s).

A GTS 640mb fog kezelni semmit upto 1680x1050, még akkor is kettős kártya szokás igazán nyújt előnyt, még egy SLI engedélyezett játékot. Meg tudja mondani a különbség a 60 fps az egyetlen kártya, 70 fps a kettős kártya az állásfoglalás? Tudom, hogy nem. Különben is, ez a minimális keret aránya, amelyek a legfontosabbak, semmi nem éri el a 25 és a játék is játszhatók le.

Jó választás a ram, de ne aggódj latencies. Alsó lappangási ram nem nyújt semmilyen haszon nagyobb, mint annak a módját a memória Vezérlése Core 2 telepítéseknél. Lehet hogy boldogan CL5 ott, és nem látok semmilyen különbséget. Tudom, hogy nincs egy kemény és gyors költségvetést, de miért hulladék pénz? Granted CL4 ami lehetővé teszi, hogy pihenjen az időt, hogy sokkal többet kéne oc a ram.

Emellett, mivel te alapvetően költségvetési szabad akkor gondolni 1066MHz ram a quad a sávszélesség is éhes, és hogy építsen, amit szívesen látja a cpu korlátozza. 800MHz nem korlátozzák, hanem azt, hogy miért nem a legjobb, ha egyensúlyban van a pénz. G

Más, mint, hogy én lennék nézett nagyobb az esetben nem csak, hogy a komponensek nem olyan jól csomagolva, de az is légáramlást. Én javaslom a környezeti hő a rendszer, ha a fordítás mindig mondtam, és kész is lesz nagy. Nem egy gyilkos is, de én vagyok a hater temps. Talán még egy pillantást a Lian Li V1000. De ez csak én próbálok is maximalista.

-Kanoakavirus
Old Október 5 2007, 06:35
Csoport tagja

Hi again,

Van néhány változtatást, már megváltoztatta a grafikus kártya (csak 1 és egy másik kártya), a képernyő 28 "btw. Van határozott SLI az adott időpontban, hanem a játékok fejlődés I. könnyen változik az agyamon.

A processzor nem változik, amit az emberek ajánlott (is, van-e bármilyen különbség a Q6600 és Q6700? + Mi a G0 léptető?). Az alaplap már megváltozott, és ezért a RAM és esetén (I Nem látod, mint az az eset említésre került, az egyik én választották a jobb?)

Ez a set-up, I am looking at ATM, további ajánlásokat, hogy ez még inkább a fenevad?
Asus Striker Extreme 680I

Intel Core 2 Quad Q6600 core G0 Stepping (4x2.4Ghz 1066MHz) 8MB Cache

1x EVGA 8800 Ultra Superclocked 768MB GDDR3 PCI-E

2x OCZ 2GB Kit (2x1GB) DDR2 1066MHz/PC2-8500 kétfolyosós SLI kész kiadás

Coolmaster Black Stacker 832

Thanks again,

Gareth
Old Október 5 2007, 06:55
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by gbasterfield View Post
Hi again,

Van néhány változtatást, már megváltoztatta a grafikus kártya (csak 1 és egy másik kártya), a képernyő 28 "btw. Van határozott SLI az adott időpontban, hanem a játékok fejlődés I. könnyen változik az agyamon.

A processzor nem változik, amit az emberek ajánlott (is, van-e bármilyen különbség a Q6600 és Q6700? + Mi a G0 léptető?). Az alaplap már megváltozott, és ezért a RAM és esetén (I Nem látod, mint az az eset említésre került, az egyik én választották a jobb?)

Ez a set-up, I am looking at ATM, további ajánlásokat, hogy ez még inkább a fenevad?
Asus Striker Extreme 680I

Intel Core 2 Quad Q6600 core G0 Stepping (4x2.4Ghz 1066MHz) 8MB Cache

1x EVGA 8800 Ultra Superclocked 768MB GDDR3 PCI-E

2x OCZ 2GB Kit (2x1GB) DDR2 1066MHz/PC2-8500 kétfolyosós SLI kész kiadás

Coolmaster Black Stacker 832

Thanks again,

Gareth
Ami folyik az egyetlen kártya, pontosan, akkor egy 16x PCI-E port készen kell menni akarsz menni dual-kártya tovább a vonalat.

A CPU léptetési kód jelöli felülvizsgálata (ebben az esetben a legújabb GO) a mag és a feldolgozó nem épült meg. A piacképes élettartama egy cpu lesz serveral revisions. Ezek a módosítások alapvetően ha a gyártó nem volt képes javítani egyes vonatkozásairól szóló, a processzor architektúrája, legyen feszültség szükséges, a termikus hatékonyság stb.

Minden felülvizsgálat jelentette egy levelet, amelyet egy szám követ; levelet változást jelent jelentős változásokat jelent, ahol a kisebb frissítéseket.

Újra, a GO léptetési az Intel legújabb felülvizsgálata először a QX6850. A Q6600 legutóbbi felülvizsgálat B3. GO úgy néz ki, mint egy nagy előrelépés ez ügyben. A TDP (rövid változat; hulladékhőpotenciál) csökkentette a 105w a 95w, és a termikus specifikációjáról nőtt 62c a 71c, azaz a CPU fogja futtatni, állandó, magas hőmérsékleten (overclockers egy álom, hogy Frank), ez viszont azt jelenti, akkor potenciálisan push több feszültség a cpu, ha oc'ing.

Az új GO léptetési csak néhány font több, mint a B3 és megéri getting véleményem.

A legnagyobb különbség a 6700 és 6600 is az állomány sebesség, 66 fut a 2.4GHz-állomány, a 67 a 2.67ghz raktáron.

CM's 832 olyan félelmetes, de ne töltse ki az oldalsó panel 120mm rajongók, mint a felhasznált anyagok az oldalfalakra vékonyabb, mint a többi esetben. Kapsz egy csomó megborzongott egy csomó rajongó.

Ami a 8800 Ultra (és a korábbi hozzászólások) mi a felbontása a képernyőn?

-Kanoakavirus
Old Október 5 2007, 07:03
Csoport tagja

1024x768 atm, de lehet akár 1080i HD támogatást. De amikor tedd nagyobb dolog úgy néz ki, az ATM ostoba és néha homályos (dont tudni, hogy képernyőn, vagy kártya). Én jelenleg Golden Sample Gainward GeForce 6800 Ultra 256MB AGP 8x. Lenne-e érdemes getting Q6700 az extra?
Old Október 5 2007, 07:19
Donor Group

Azért, mert van egy LCD TV-vel, azokat nem hasonlítható igaz TFT monitorok megjelenítő db tartalom.

Ha tervezi ragadt a képernyő akkor nem kell a kártya bárhol közeli vitézség az Ultra vagy a GTX az adott ügyben. Ez azért van, mert a pixelek száma.

Ha tervezi oc'ing, maradj a 6600. Ha a botot, hogy a képernyőn a PC-t, maradj a 6600 (és egy kisebb spec'd kártya, talán egy 320mb 8800GTS).

Ha a vásárlás a nagy-res monitor (Pl. Samsung 244T - 24 "1920x1200 felbontás), és nem oc, majd kap az Ultra és a 6700.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Segítségre van szüksége a felvásárlást a jogot számítógép stevescholes Általános fémáru Chat 17 6. január 2009 22:27
Vásárlás a számítógéphez, egy kis segítség. Decai Általános fémáru Chat 22 4. január 2009 20:39
Én buying új számítógép Mason151 Általános fémáru Chat 1 7. november 2007 17:10
Vásárlás egy új számítógép xandeebee Általános fémáru Chat 2 7. 2007 Szeptember 07:57
Vásárlás egy új számítógépet! Kérem, segítsen. Kenjii Általános fémáru Chat 26 24. augusztus 2007 13:25
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.