![]() |
|
| |||
| |||
| הי, אני מסתכל לבנות מחשב חדש כמו שלי מתחיל להיות קצת שחוק, אני לא באמת הייתי מסתכל החומרה מאז אני בנוי לזה. ניסיתי להסתכל מסביב, אבל כל מה שאני רואה זה אינטל / AMD, שונאים, Windows / לינוקס, שונאים וכו '.. בכל מקרה, אני די להסתכל להוציא קצת ולקבל הצליח לעלות עם זה בכספומט: XFX nForce 680i SLI SKT 775 onboard 8 ערוץ אודיו ATX לוח האם Intel Core 2 Extreme QX6700 Quad הליבה (4x2.66Ghz) 8MB Cache 1066FSB מעבד OEM 2x נקודת מבט 8800GTX 768MB DVIx2 TVO PCI-E כרטיס מסך 2x SATA LiteOn 20X DVD ± RW / RAM עם Beige, Black & Silver Bezel + Nero - קמעונאות 2x Corsair 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 XMS2 זיכרון שאינו ECC Unbuffered CL4 (4-4-4-12) 2x Maxtor SMT3500630AS 500GB SATAII Hard Drive 16MB Cache - OEM ZXT LEXA אלומיניום במקרה של טמפרטורות תצוגה LCD Coolermaster RealPower Pro 850W PSU - 6x 12v Rails, 4x PCI-E Connectors, 13.5cm פאן Zalman RESERATOR XT שחור מהדורה Hybrid מערכת קירור נוזלי ***** בכל מקרה, אני רוצה חוות דעת של מומחה, למשל, יגרום לשינויים אנשים ומדוע, גם כל אי תאימויות אנשים יכולים לראות אם ישנם, תודה, Gareth |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מתכוון לעזוב את המומחים לתת תגובה מפורטת יותר, אבל אני אומר 2 דברים:
1. PSU שלך היא כנראה יותר חזקה ממה שאתה באמת צריך. 2. אני יודע על dont המחירים בבריטניה, ביפן כאן את המחיר של QX6700 הוא סופר יקר. ייתכן שתרצה להעיף מבט לעבר Q6600. הרבה יותר טוב במחיר שלה, ואת overclocks היטב. יש לי אחד שלה כרגע ב 3.2Ghz בלי בעיה. מקווה שזה היה מועיל. המערכת שלי: של פיל
|
|
| |||
| |||
| הי, ה Q6600 הוא זול מאוד, אבל האם יש הבדלים בולט? מישהו יודע? כמו כן, תהיתי לגבי PSU, חשבתי אולי אני צריך יותר חזק אחד, כפי שאני יהיה לפעול 2x Geforce 8800 GTX ב-SLI, האם מישהו יכול לאמת? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אין אי תאימויות שאני רואה. את דירוג PSU נראה בסדר, כמו 8800GTX כמו הרבה מיץ. אני מעדיף לראות על Enermax גלקסיה יש במקום את Coolermaster אבל זה יותר העדפה אישית מאשר כל דבר. Cyber עושה נקודה טובה לגבי CPU, אבל אם אתה לא הולך להיות overclocking אז סביר להניח שבב בהתחשב בהמשך לבנות spec. אני סקרן בקשר למה למרות זלמן. זה גדול, יקר, צריך להיות ממוקם רק כדי לזכות מגניב זה הכי טוב (רק מעל CPU). והוא לא באמת מציעים על פני כל תועלת אחת 120mm fan הרדיאטור כי ניתן למקם באופן פנימי, למקרה והפריסה תלות בגודל כמובן. אם היה לי את זה אני מעוניין להיות מסתכל על Swiftech H20 120 קומפקטית. אני הולך איתך על נוזל הקירור של CPU, כפי שלה עם חצר, אבל אתה יכול לעשות טוב יותר, זול יותר וכן, Reserator יותר. את swap של Maxtor עבור T166 של Samsung או Hitachi Deskstars ואתה תקבל הזהב.
|
| |||
| |||
| הי, תודה שכתבת אחורה, שעשיתי את השינויים נוזל הקירור Kit ו כוננים קשיחים. אני עדיין לא עשה את דעתי למעלה על המעבד, האם אני לא יוכל overclock עם QX6700? ואם היו, איזה ערך יהיה טוב יותר, לפעול טוב יותר, וכו '.. כמו כן, כיצד להפעיל את השיטה הזו בכללותה, למשל של כרטיסי מסך היה להתמודד עם כל מה שאני צ 'אק לעברם, הייתי להיות טוב יותר עם מעבד AMD עבור ביצועים? אין לי תקציב (כפי כזה, מתקבל על הדעת כמובן), אני רוצה שזה יהיה שלי 'חלום' המחשב, LOL. הנה רשימת שינויים: XFX nForce 680i SLI SKT 775 onboard 8 ערוץ אודיו ATX לוח האם Intel Core 2 Extreme QX6700 Quad הליבה (4x2.66Ghz) 8MB Cache 1066FSB מעבד OEM 2x נקודת מבט 8800GTX 768MB DVIx2 TVO PCI-E כרטיס מסך 2x SATA LiteOn 20X DVD ± RW / RAM עם Beige, Black & Silver Bezel + Nero - קמעונאות 2x Corsair 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 XMS2 זיכרון שאינו ECC Unbuffered CL4 (4-4-4-12) 2x Hitachi Deskstar 7k500 500GB SATA2 ZXT LEXA אלומיניום במקרה של טמפרטורות תצוגה LCD Coolermaster RealPower Pro 850W PSU - 6x 12v Rails, 4x PCI-E Connectors, 13.5cm פאן Swiftech H20-120 Compact CPU Cooling Kit תודה על העזרה. Gareth |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
הייתי ממליץ על Q6600 הולך כמו Cyber נאמר למרות עבור oc'ing, יהיה לך יותר מאשר הסיכוי להגיע לאותו דירוג כמו עם QX6700 בהתחשב fsb של תוכל להגיע עם חלוץ. זה לא על כסף על שמירת CPU, הגיע לדפוק תמורת דולר. בטח, את הדף-Q6600 הוא נעול, אלא רק להעלות את מכפיל על CPU אינו מועיל ביותר דרך מערכת oc זה חייב להיות אמר. תוכל להשיג את המירב לטובת הגדלת FSB, משהו שובת נולד לעשות. אני מעוניין לקבל רק אם 2 כרטיסי משחק מספר משחקים התומכים ב-dual כרטיס setups, אם לא, אז חסר טעם מקבל את שני הקלפים. יש נקודה נוספת, אם אתה משחק בו כל דבר פחות מ 1920x1200 (24 או 27 "המסך) אז גם זה חסר טעם הולך GTX כפי שלעולם לא רואים את היתרון של לקבל את זה / אלו כרטיס (י). א 640mb GTS אטפל כלום upto 1680x1050, גם אז dual-כרטיס של הרגל באמת מציעים כל תועלת, אף על SLI מופעלת המשחק. האם אתה יכול לומר את ההבדל בין 60 fps על כרטיס בודד 70 fps על כרטיס זוגי באותו פתרון הבעיה? אני יודע שאני לא יכול. חוץ מזה, זה המינימום של שיעורי מסגרת כי הם החשובים ביותר, שום דבר מתחת 25 והמשחק הוא unplayable. בחירה טובה של רם, אבל לא לדאוג latencies. כמיסות התחתון רם אינו מציע שום תועלת גבוה מעל בשל האופן שבו היא בשליטתו של זיכרון הליבה 2 setups. אתה יכול לשים באושר CL5 שם ולא רואה שום הבדל. אני יודע שאין לך תקציב חזק ומהר אבל למה לבזבז כסף? אמנם CL4 יאפשר לך להרפות את timings כי אתה צריך הרבה יותר oc את ראם. כמו כן, כפי שאתה בעצם התקציב ייתכן ללא רוצה לחשוב על 1066mhz ראם כמו חצר של רוחב פס הם רעבים ועם זה לבנות היית שונא לראות את CPU constrained. 800mhz לא להכריח אותו ככזה אבל למה לא לקבל את המאזן הטוב ביותר אם יש לך את הכסף. G חוץ מזה, אני רוצה להיות גדול מסתכל על המקרה, לא רק את הרכיבים אז לא כל כך צפוף ב בחוזקה אלא גם כדי לסייע airflow. הייתי מציע Ambient החום שלך כאשר מערכת ה-build הוא אמר או עשה הכל הולך להיות גבוה. לא רוצח את עצמו, אבל אני אויב של temps. אולי יש מסתכל Lian Li V1000. אבל זה רק אני מנסה להיות perfectionist.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| היי שוב, שעשיתי כמה שינויים, אני שינו את כרטיס המסך (רק 1 ו כרטיס אחר), את מסך 28 "btw. החלטתי נגד SLI לעת עתה, אבל כמו משחקים התקדמות אני יכול בקלות לשנות את דעתי. המעבד השתנתה למה אנשים מומלץ, (כמו כן, האם יש הבדל בין Q6600 ו Q6700? + מה הוא צועד G0?). לוח האם השתנתה ולכן יש את המקרה של זיכרון RAM ו (אני לא אוהב את המראה של המקרה הזכיר, הוא אחד בחרתי יותר טוב?) זוהי הגדרת אני מסתכל ATM, כל עוד המלצות על מנת להפוך את זה אפילו יותר כמו בהמה? ASUS שובת אקסטרים 680I Intel Core 2 Quad Q6600 ליבה G0 דריכה (4x2.4Ghz 1066Mhz) 8MB Cache 1x EVGA 8800 Ultra Superclocked 768MB GDDR3 PCI-E 2x SATA LiteOn 20X DVD ± RW / RAM עם Beige, Black & Silver Bezel + Nero - קמעונאות 2x OCZ 2GB Kit (2x1GB) DDR2 1066MHz/PC2-8500 dual-SLI ערוץ מוכן Edition 2x Hitachi Deskstar 7k500 500GB SATA2 Coolmaster שחור Stacker 832 Coolermaster RealPower Pro 850W PSU - 6x 12v Rails, 4x PCI-E Connectors, 13.5cm פאן Swiftech H20-120 Compact CPU Cooling Kit שוב תודה, Gareth |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
את הקוד denotes CPU דריכה על עדכון (במקרה זה, לך היא החדשה ביותר) של הליבה שבה יש מעבד שנבנו. במהלך חייו של עובר לסוחר מסוים CPU זה יהיה serveral מהדורות. שינויים אלה הם בעצם שבו ליצרן יש מסוגלים לשפר על היבטים מסוימים של הארכיטקטורה של המעבד, אם זה מתח הנדרש, יעילות תרמית וכו '. כל עדכון הוא signified לפי מכתב ואחריו מספר; מכתב signifies שינוי משמעותי את מספר שינויים בהם קטין signifies עדכונים. שוב, תוך כדי תנועה דריכה החדש של אינטל הוא עדכון הראשון הציג על QX6850. ה Q6600 של עדכון האחרון היה B3. GO הוא מסתכל כמו שיפור גדול על זה. את TDP (גרסה קצרה; בזבוז חום) יש מופחת מ 105w כדי 95w ואת תרמית מפרט גדל מ 62c ל 71c, המשמעות של CPU תפעל ביציבות, בשעה טמפרטורות גבוהות יותר (של overclockers החלום להיות גלוי), זו בתורה פירושו אתה יכול, פוטנציאלי, לדחוף יותר וולטג דרך CPU כאשר oc'ing. GO החדש של צעידה היא רק כמה לירה יותר טוב B3 ו שווה להגיע לדעתי. ההבדל העיקרי בין 6700 ו 6600 היא המניה מהירות, 66 מפעילה את המניה ב 2.4ghz, 67 ב 2.67ghz את המניה. של 832 ס"מ הוא מקרה מדהים, אבל לא למלא את הפאנל עם הצד 120mm אוהדים כמו החומר המשמש את הצד לוחות הוא מדלל מאשר את שאר הדברים. אתה תקבל הרבה לרטוט עם הרבה אוהדים. בהתייחס 8800 Ultra (שלי מוקדמות תגובות) מהי הרזולוציה של המסך?
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| 1024x768 ATM, אך הוא יכול לתמוך upto 1080i HD. אבל כאשר שמתי את זה על גבוה מיל ATM זה נראה טיפשי ולפעמים blurry (dont יודע אם או כרטיס המסך). אני כרגע יש Gainward Golden Sample GeForce 6800 Ultra 256MB AGP 8x. האם זה יהיה שווה ל Q6700 מקבל תוספת? |
|
| |||
| |||
| זה בגלל שיש לך טלוויזיה LCD, הם לא תחרות אמיתית TFT צגים עבור הצגת תוכן PC. אם אתה מתכנן עם דבק על מסך זה אתה לא צריך כרטיס מקום ליד תעוזה של Ultra, GTX או עבור בעלי חשיבות. הסיבה לכך היא של מספר פיקסלים. אם אתה מתכנן על oc'ing, מקל עם 6600. אם אתה מתכוון להישאר עם זה על מסך המחשב האישי, עם מקל על 6600 (נמוך יותר ולקבל כרטיס spec'd, אולי 320mb 8800GTS). אם אתה מתכנן לרכוש צג ברזולוציה גבוהה (למשל Samsung 244T - 24 "1920x1200 מיל) ולא oc, אז קח את Ultra ו 6700.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| צריך עזרה קונה את הזכות המחשב | stevescholes | כללי חומרה צ 'אט | 17 | 6 ינואר 2009 22:27 |
| לקנות מחשב, צריך קצת עזרה. | Decai | כללי חומרה צ 'אט | 22 | 4th ינואר 2009 20:39 |
| אני קונה מחשב חדש | Mason151 | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 7 נובמבר 2007 17:10 |
| רכישת מחשב חדש | xandeebee | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 7 ספטמבר 2007 07:57 |
| רכישת מחשב חדש! אנא עזור. | Kenjii | כללי חומרה צ 'אט | 26 | 24 אוגוסט 2007 13:25 |
| שרשרת כלים | |
| |