mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Ieškau naujo kompiuterio ...

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 4, 2007, 17:07
Narys

Labas,

Ieškau statyti naują kompiuterį, kaip mano vis tiek nešioti, aš iš tiesų nebuvo Pažvelgus aparatūros, nes aš pastatė vieną. Mėginau dairausi, bet viskas, ką aš matau Intel / AMD Haters, Windows / Linux Haters, ir tt ..

Anyways, I am looking išleisti nemažai ir pavyko parengti šį Bankomatas:

XFX nForce 680i SLI SKT 775 bortą 8 kanalų garso ATX Motherboard

Intel Core 2 Extreme QX6700 Quad Core (4x2.66Ghz) 8MB Cache 1066FSB OEM Procesorius

2x Point of View 8800GTX 768MB DVIx2 TVO PCI-E Graphics Card

2x LiteOn 20X SATA DVD ± RW / RAM Su Beige, Black & Silver Bezel + Nero - Prekyba

2x Corsair 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 XMS2 Atmintis NON-ECC unbuffered CL4 (4-4-4-12)

2x Maxtor SMT3500630AS 500GB Hard Drive SATAII 16MB Cache - OEM

ZXT LEXA aliuminio Byla LCD Display temperatūros

Coolermaster RealPower Pro 850w PSU - 6x 12V Rails, 4x PCI-E jungtys, 13,5 cm Fan

ZALMAN RESERATOR XT Black Edition "Hybrid Aušinimo skysčiu sistemos

Anyways, I wanna ekspertų nuomone, pavyzdžiui, pokyčius žmonių būtų ir kodėl, taip pat bet kokius neatitikimus žmonės gali pamatyti, jei yra bet,

Ačiū,

Gareth
Old Spalis 5, 2007, 03:36
Donorų grupės

I'll palikti ekspertams duoti daugiau išsamų atsakymą, bet norėčiau pasakyti 2 dalykus:

1. Jūsų PSU tikriausiai yra daug galingesnė nei jums iš tiesų reikia.

2. I dont know apie kainas Didžiojoje Britanijoje, čia Japonijoje QX6700 kaina yra super brangu. Jei norite, galite imtis ne Q6600 išvaizdą. Jos daug geresnis kainos ir overclocks gerai. Turiu viena ir jo metu veikia ne 3.2GHz be problemų.

Tikiuosi, kad tai buvo naudinga.

Mano sistema: Dramblys

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Quad Q6600
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K-E/Wi-fi
RAM atmintis:
2GB Corsair XMS
Graphics Card (-ai):
Asus EN8600GT Silent
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
Samsung HD501
Optical Drive (s):
Asus DRW-1814BLT
Case / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Aušinimas:
Thermalright Ultra-120 Extreme
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Dell 2005FPW 20 colių
Operacinė sistema (-os):
Windows Vista Home Premium
Old Spalis 5, 2007, 03:47
Narys

Labas,

Q6600 yra daug pigesnis, bet ar yra pastebimi skirtumai? Does anyone know?

Be to, man buvo įdomu apie PSU, aš maniau, gali reikėti daugiau galingų vienas, kaip man bus rodomi 2x GeForce 8800 GTX in SLI, gali kas nors patikrinti?
Old Spalis 5, 2007, 04:58
Donorų grupės

Nėra neatitikimai, kad galiu pamatyti. PSU reitingas atrodo gerai, kaip 8800GTX lyg sulčių aikštelė. Norėčiau, kad matė Enermax Galaxy ten vietoj Coolermaster bet tai daugiau asmeninio pasirinkimo, nei nieko.

Cyber daro gera vieta dėl CPU, tačiau jei nebus įsijungimas tada tai gera lustas svarsto statyti spec poilsio.

Man smalsu, kodėl Zalman nors. Jis didelis, brangus, turi būti pateikiami tik teisę kietas geriausia (tik pirmiau CPU). Ir tikrai ne siūlyti bet per vieną 120mm ventiliatorių radiatorių, kurie gali būti viduje atveju, dydis ir išdėstymas priklauso nuo objekto naudai. Jei jis buvo man būčiau ieško Swiftech H20 120 compact.

Aš su jumis vyksta skysčio aušinimo cpu, nes jos Quad, bet galima padaryti geriau, ir pigiau, nei Reserator.

Sukeisti Maxtor's Samsung T166 ar Hitachi Deskstars ir jums bus aukso.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Spalis 5, 2007, 05:34
Narys

Labas,

Dėkojame už pranešimą atgal, aš padariau pakeitimus aušinimo rinkinio ir kietuosius diskus. Aš dar padaryti mano nuomone sudaro apie procesorius, man negali overclock su QX6700? ir jei būtų, kurių viena bus daugiau naudos, geriau skaičiuoti, ir tt ..

Be to, kaip bus ši sistema veikia kaip visuma, pavyzdžiui, tai korteles, tvarkyti viską, ką Chuck ne jiems, tai aš galbūt geriau su AMD CPU našumą?

Aš neturiu biudžeto (pavyzdžiui, žinoma, per priežastis), aš noriu, kad tai mano "svajonė" kompiuteris, lol.

Čia peržiūrėtas sąrašas:

Intel Core 2 Extreme QX6700 Quad Core (4x2.66Ghz) 8MB Cache 1066FSB OEM Procesorius

2x LiteOn 20X SATA DVD ± RW / RAM Su Beige, Black & Silver Bezel + Nero - Prekyba

2x Corsair 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 XMS2 Atmintis NON-ECC unbuffered CL4 (4-4-4-12)

2x Hitachi Deskstar 7k500 500GB SATA2

Coolermaster RealPower Pro 850w PSU - 6x 12V Rails, 4x PCI-E jungtys, 13,5 cm Fan

Swiftech H20-120 Compact CPU aušinimo rinkinys

Ačiū už pagalbą.

Gareth
Old Spalis 5, 2007, 06:00
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by gbasterfield View Post
Labas,

Dėkojame už pranešimą atgal, aš padariau pakeitimus aušinimo rinkinio ir kietuosius diskus. Aš dar padaryti mano nuomone sudaro apie procesorius, man negali overclock su QX6700? ir jei būtų, kurių viena bus daugiau naudos, geriau skaičiuoti, ir tt ..

Be to, kaip bus ši sistema veikia kaip visuma, pavyzdžiui, tai korteles, tvarkyti viską, ką Chuck ne jiems, tai aš galbūt geriau su AMD CPU našumą?

Aš neturiu biudžeto (pavyzdžiui, žinoma, per priežastis), aš noriu, kad tai mano "svajonė" kompiuteris, lol.

Čia peržiūrėtas sąrašas:

Ačiū už pagalbą.

Gareth
Kaip visuma, labai daug valgyti viską mesti į ją sistema. Jei ketinate oc CPU, pirma klijuoti su Aušinimas skysčiu, iš tikrųjų, klijuoti su skysčio aušinimo vistiek. But you won't get stabilios oC oro. Antra, norėčiau eiti Asus Striker Extreme, jei ketinate oc CPU, geriau įtampa ir BIOS, nei XFX. Iš tiesų, už 680 chipset vien nėra geresnio MOBO, ypač oc'ing.

I'd recommend going for Cyber Q6600, kaip teigiama, nors už oc'ing, jums daugiau nei gali pasiekti tą patį įvertinimą, kaip su QX6700 svarsto FSB tu gali pasiekti su puola. Tai ne taupyti pinigus ant CPU, tai apie Bang-for-Buck. Žinoma, Q6600 yra aukščiausio užrakintas, o tiesiog pritraukti apie CPU daugiklis yra naudingiausias būdas oc sistemą, ji turi būti pasakyta. Jūs gausite daugiausiai naudos didinant FSB, kažkas puola gimė daryti.

Norėčiau gauti tik 2 korteles, jei žaisti žaidimus skaičių, kad parama dvejopo kortelės konfigūraciją, jei ne, tada jos prasmės gauti dvi korteles.

Kitas klausimas yra, jei turite žaidimo metu kas mažiau nei 1920x1200 (24 arba 27 "ekranas), tada jis taip pat beprasmiška, kaip vyksta GTX you'll never see gauti naudos, / tas kortelę (-es).

GTS 640MB bus ką tvarkyti net iki 1680x1050, net tada dvejopo kortelės papratimas tikrai jokios naudos, net SLI įjungti žaidimą. Ar galite pasakyti, nuo 60 fps skirtumas vieną kortelę su 70 fps ant dviejų kortelių kad rezoliucija? Aš žinau, aš negaliu. Be to, tai minimalus kadrų dažnį, kad yra svarbiausia, nors toliau 25 ir žaidimas unplayable.

Geras pasirinkimas, apie RAM, bet nesijaudinkite latencies. Lower latency ram nėra jokios naudos nei didesnė, nes, kaip atmintis valdoma, Core 2 konfigūracijos. Galite sėkmingai įgyvendinti CL5 ten ir nemato jokio skirtumo. Žinau, jūs neturite sunku greitai ir biudžetą, bet kodėl atliekų pinigus? Suteiktos CL4 leis jums atsipalaiduoti laikus, kad dar daug reikia Jums oc RAM.

Be to, kaip Jūs iš esmės biudžeto nemokamai galite galvoti apie 1066MHz RAM kaip Quad's yra pralaidumo alkanas ir kad statyti norite nenori matyti CPU suvaržytas. 800MHz nebus suvaržyti jo, kaip tokio, bet kodėl negali gauti geriausią pusiausvyrą, jei turite pinigų. G

Išskyrus, kad būčiau ieško didesnių atveju, ne tik, kad komponentai yra ne taip sandariai supakuotos, bet ir padėti oro srautas. Norėčiau pasiūlyti aplinkos šiluma jūsų sistema, kai yra pastatyti visus pasakyta ir padaryta, tai bus didelis. Ne žudikas pati, bet aš iš temps Hater. Gal jau ne Lian Li V1000 išvaizdą. Bet tai tik aš stengiuosi būti perfekcjonista.

-Kanoakavirus
Old Spalis 5, 2007, 06:35
Narys

Hi again,

Man buvo padaryta keletas pakeitimų, I have changed graphics card (tik 1 ir skirtingos kortelės), mano ekranas 28 "btw. Aš nutarė nuo SLi kol kas, bet žaidimų pažanga galiu lengvai pakeisti mano nuomone.

Procesorius buvo pakeistas į ką žmonės rekomendavo, (taip pat, tai yra skirtumas tarp Q6600 ir Q6700 skirtumas? + Kas yra G0 gerinimo?). Plokštėje buvo pakeistas, ir todėl turi RAM atveju (I nematei, kaip iš paminėtu atveju atrodo, yra vienas Wybrałem nors geriau?)

Tai yra steigti I am looking at ATM, bet daugiau rekomendacijų, kad tai dar labiau žvėrys?
Asus Striker Extreme 680i

Intel Core 2 Q6600 Quad Core G0 Stepping (4x2.4Ghz 1066MHz), 8MB cache

1x EVGA 8800 Ultra Superclocked 768MB GDDR3 PCI-E

2x OCZ 2GB Kit (2x1GB) DDR2 1066MHz/PC2-8500 dwukanałowej SLI paruošta informacija

Coolmaster Juodosios Stacker 832

Thanks again,

Gareth
Old Spalis 5, 2007, 06:55
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by gbasterfield View Post
Hi again,

Man buvo padaryta keletas pakeitimų, I have changed graphics card (tik 1 ir skirtingos kortelės), mano ekranas 28 "btw. Aš nutarė nuo SLi kol kas, bet žaidimų pažanga galiu lengvai pakeisti mano nuomone.

Procesorius buvo pakeistas į ką žmonės rekomendavo, (taip pat, tai yra skirtumas tarp Q6600 ir Q6700 skirtumas? + Kas yra G0 gerinimo?). Plokštėje buvo pakeistas, ir todėl turi RAM atveju (I nematei, kaip iš paminėtu atveju atrodo, yra vienas Wybrałem nors geriau?)

Tai yra steigti I am looking at ATM, bet daugiau rekomendacijų, kad tai dar labiau žvėrys?
Asus Striker Extreme 680i

Intel Core 2 Q6600 Quad Core G0 Stepping (4x2.4Ghz 1066MHz), 8MB cache

1x EVGA 8800 Ultra Superclocked 768MB GDDR3 PCI-E

2x OCZ 2GB Kit (2x1GB) DDR2 1066MHz/PC2-8500 dwukanałowej SLI paruošta informacija

Coolmaster Juodosios Stacker 832

Thanks again,

Gareth
Dėl vyksta vieną kortelę; Lygiai, turėsite 16x PCI-E uostas pasirengęs pereiti Jei norite eiti dvejopo kortelė paskesniems eilutę.

CPU gerinimo kodas žymi peržiūros (šiuo atveju, GO naujausias) dėl pagrindinių, su kuriuo perdirbėjui buvo pastatytas. Per prekinės tarnavimo ypač CPU turės serveral pataisymų. Šie pakeitimai yra iš esmės kur gamintojas galėjo pagerinti dėl tam tikrų procesoriaus architektūros, ar tai įtampa reikalinga, šiluminis efektyvumas ir kt.

Kiekvienas peržiūra reiškė laišku po skaičiaus; laišką kaita reiškia esminius pokyčius, kur skaičius reiškia smulkius atnaujinimus.

Vėlgi, GO stiprinimas yra "Intel" pirmoji pristatė naujausią versiją apie QX6850. Q6600 Paskutinė peržiūra buvo B3. GO atrodo kaip didelis žingsnis siekiant šio tikslo. TDP (trumpa versija, atliekų šiluma) sumažėjo nuo 105w prie 95w ir šiluminės specifikacijos išaugo nuo 62c iki 71c, o tai reiškia CPU veiks, stabiliai, esant aukštesnei temperatūrai (Overclockers svajonė atvirai), tai savo ruožtu reiškia, Jūs, galėtų siekti daugiau įtampa per CPU, kai oc'ing.

Naujas GO stiprinimas yra tik keli Kažkas daugiau nei B3 ir verta gauti mano nuomone.

Pagrindinis skirtumas tarp 6.700 ir 6.600 iš rankų greitis, 66 prasideda tuo 2.4GHz akcijų, 67 metu 2.67ghz sandėlyje.

Centimetrus 832 yra nuostabus atveju, bet neužima pusės skydelis su 120mm ventiliatoriai, kaip medžiaga, naudojama šoninės panelės yra plonesnis, nei bylos dalimi. Gausite iš Nodrebēt partija gerbėjų aikštelė.

Kalbant apie 8800 Ultra (ir mano ankstesnes pastabas) Koks yra jūsų ekrano rezoliucija?

-Kanoakavirus
Old Spalis 5, 2007, 07:03
Narys

1024x768 ATM, bet ji gali palaikyti net iki 1080i HD. Bet kai aš įdėti ją į aukštesnę res ATM atrodo kvailas, o kartais ir neryškus (Nežinau, ar ekrane ar kortele). Aš šiuo metu Gainward Golden Sample GeForce 6800 Ultra 256 MB AGP 8x. Ar ji bus verta gauti Q6700 už papildomą?
Old Spalis 5, 2007, 07:19
Donorų grupės

Taip yra todėl, you've got LCD televizoriai, jų negalima palyginti su tiesa TFT monitoriai demonstruoti kompiuterio turinį.

Jeigu jūs planuojate klijuoti šį ekrane nereikia kortele kur netoli Ultra ar GTX meistriškumą šiuo klausimu. Tai yra dėl taškų skaičiaus.

Jeigu jūs planuojate oc'ing, klijuoti su 6600. Jeigu planuojate klijuoti su jūsų kompiuterio ekrano, klijuoti su 6600 (ir gauti mažesnę spec'd kortele, gal 8800GTS 320MB).

Jei planuojate pirkti High-res monitorius (pvz. Samsung 244T - 24 "1920x1200 res) ir ne OC, tada gauti ultra ir 6.700.

-Kanoakavirus
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.