![]() |
|
| |||
| |||
| Čau, Es meklēju būvēt jaunu datoru, jo raktuves kļūst mazliet nēsā, man nav īsti bijusi meklē hardware jo es būvēts this one. Es esmu mēģinājis skatos, bet es redz Intel / AMD haters, Windows / Linux haters, utt .. Anyways, I am looking pavadīt pavisam nedaudz un ir izdevies nākt klajā ar šo bankomātos: XFX nForce 680i SLI SKT 775 borta 8 kanālu audio ATX Motherboard Intel Core 2 Extreme QX6700 Quad Core (4x2.66Ghz) 8Mb Cache 1066FSB OEM Procesors 2x Point Of View 8800GTX 768MB DVIx2 TVO PCI-E Graphics Card 2x LiteOn 20X BLACK SATA DVD ± RW / RAM ar Beige, Black & Silver Bezel + Nero - Retail 2x Corsair 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 XMS2 Memory NON-ECC ECC CL4 (4-4-4-12) 2x Maxtor SMT3500630AS 500GB SATAII Hard Drive 16MB Cache - OEM ZXT Lexa Aluminium Case ar LCD temperatūras rādītājs Coolermaster RealPower Pro 850W PSU - 6x 12v Rails, 4x PCI-E Connectors, 13.5cm Fan Zalman RESERATOR XT Black Edition Hybrid Liquid Cooling System ***** Anyways, es vēlos, eksperta atzinumu, piemēram, izmaiņas, cilvēki būtu un kāpēc arī jebkuru neatbilstības cilvēki var redzēt, ja tādas ir, Pateicība, Gareth |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es ņemšu atvaļinājumu ekspertus sniegt detalizētāku atbildi, bet es gribētu pateikt 2 lietas:
1. Jūsu PSU, iespējams, ir daudz spēcīgāki par jums tiešām ir nepieciešams. 2. I dont uzzināt par cenām Apvienotajā Karalistē, šeit Japāna cena QX6700 ir super dārgs. Jūs varat veikt apskatīt Q6600. Tā daudz labākas cenas un overclocks labi. Man ir viena un tā šobrīd darbojas uz 3.2GHz bez problēmām. Ceru, ka šis bija noderīgs. Mana sistēma: Elephant
|
|
| |||
| |||
| Čau, Q6600 ir daudz lētāks, bet ir ievērojamas atšķirības? Vai kāds zina? Arī man bija jautājums par PSU, es domāju, var būt nepieciešams spēcīgāks vienu, jo es darbināt 2x GeForce 8800 GTX ar SLI, var kāds pārbauda? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nav nekādas neatbilstības, ka es varu redzēt. Psu reitings izskatās naudas sodu, kā 8800GTX ir kā daudz sulas. Es gribētu, lai būtu redzams Enermax Galaxy tur vietā Coolermaster bet tas ir vairāk personīgo izvēli, nekā neko. Cyber padara labu punktam par CPU, bet, ja jūs nebūs overclocking tad tas ir labs čips, ņemot vērā pārējo būvēt spec. Es esmu ziņkārīgs, kāpēc Zalman though. Tas ir liels, dārgs, ir jāpievērš tieši tiesības atdzist līdz tas ir labākais (nedaudz virs CPU). Un nav īsti nepiedāvā nekādu labumu salīdzinājumā ar vienu 120mm ventilatoru radiators, kuru var novietot iekšienē, ja lielums un izvietojums atkarīgs no kursa. Ja tas man es gribētu būt apskatot Swiftech H20 120 compact. Es esmu ar jums notiek šķidruma dzesēšanas par CPU, kā savu quad, bet jūs varat darīt labāk un lētāk, nekā Reserator. Swap's Maxtor Samsung T166's vai Hitachi Deskstars un jums būs zelta.
|
| |||
| |||
| Čau, Paldies par rakstiski atpakaļ, es esmu veicis izmaiņas šķidruma dzesēšanas komplektu un cieto disku. Es vēl nebiju prātā apmēram procesoru, man nevar OVERCLOCK ar QX6700? un ja bija, kas vienam labāk būtu vērtība, vadīt labāk, utt .. Tāpat, kā būs šī sistēma darbojas kā veselumu, piemēram, būtu Grafiskās kartes rokturis viss, ko es Chuck uz viņiem, man, iespējams, būtu labāk ar AMD izpildes CPU? Man nav budžeta (kā, piemēram, acīmredzami saprātīgi), es vēlos, lai tas manu "Dream" datoru, lol. Šeit tiek pārskatīts saraksts: XFX nForce 680i SLI SKT 775 borta 8 kanālu audio ATX Motherboard Intel Core 2 Extreme QX6700 Quad Core (4x2.66Ghz) 8Mb Cache 1066FSB OEM Procesors 2x Point Of View 8800GTX 768MB DVIx2 TVO PCI-E Graphics Card 2x LiteOn 20X BLACK SATA DVD ± RW / RAM ar Beige, Black & Silver Bezel + Nero - Retail 2x Corsair 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 XMS2 Memory NON-ECC ECC CL4 (4-4-4-12) 2x Hitachi Deskstar 7k500 500GB SATA2 ZXT Lexa Aluminium Case ar LCD temperatūras rādītājs Coolermaster RealPower Pro 850W PSU - 6x 12v Rails, 4x PCI-E Connectors, 13.5cm Fan Swiftech H20-120 Compact CPU dzesēšanas komplekts Thanks for help. Gareth |
|
| |||
| |||
| Quote:
Es iesaku iet uz Q6600, kā Cyber norādīts gan uz oc'ing, jums ir vairāk nekā iespējams sasniegt pats reitings kā ar QX6700 vērā FSB ir iespējams nokļūt ar streikotājs. Tas nav par ietaupīt naudu uz CPU, tas ir apmēram bang-for-Buck. Protams, Q6600 ir augstākā slēgtas, bet vienkārši palielinot reizinātāju uz cpu nav visizdevīgākajā veidā, lai oc sistēma, tā ir jāsaka. Jūs saņemsiet visizdevīgākais palielinot FSB, kaut Striker dzimis darīt. Es tikai saņemt 2 kārtis, ja spēlējot spēļu skaits, kas atbalsta dual-kartes uzstādījumus, ja jums nav, tad tās bezjēdzīgi kļūst divas kartiņas. Cits jautājums ir, ja jūs esat spēļu ir kaut kas mazāks par 1920x1200 (24 vai 27 "ekrānu), tad tas ir arī bezjēdzīgi notiek GTX kā jūs nekad redzēt labumu gūt šis / šie card (s). 640mb GTS tiks galā ar kaut ko līdz pat 1680x1050, pat tad dual-kartes paradis tiešām nepiedāvā nekādu labumu, pat uz sli ļāva spēli. Vai varat pastāstīt no 60 fps atšķirība vienīgajā kartes uz 70 fps uz divējāda karti šo rezolūciju? Es zinu, es nevaru. Turklāt, tā ir minimālā kadru ātrumu, kas ir vissvarīgākais, jebkas zem 25 un spēle ir unplayable. Laba izvēle ram, bet nav jāuztraucas par latencies. Lower latency ram nepiedāvā nekādu labumu salīdzinājumā lielākas, jo tā atmiņa tiek kontrolēti Core 2 klāstam. Jūs varētu laimīgi izvirzīti CL5 tur un neredzēs nekādas atšķirības. Es zinu, jums nav grūti un strauji budžeta, bet kāpēc atkritumu naudu? Piešķirti CL4 ļaus jums atpūsties hronometrāžu, ka daudz vairāk, ja jūs oc ram. Tāpat arī, kā jūs būtībā budžetu bez jums padomāt par 1066MHz ram kā quad's ir joslas platuma izsalkuši un tādējādi celt jūs naida redzēt CPU ierobežotas. 800MHz nebūs ierobežo to kā tādu, bet kāpēc nevarat iegūt vislabāko līdzsvaru, ja jums naudu. G Izņemot, es lūdzu būt meklē lielāku gadījumā ne tikai no tā sastāvdaļām nav tik cieši iepakots, bet arī palīdzēt gaisa plūsmu. Es gribētu ieteikt apkārtējā siltuma jūsu sistēmu, būvēt ir viss teikts un darīts ir būs augsts. Nav killer pats, bet es esmu Hater un temps. Varbūt ir apskatīt Lian Li V1000. Bet tas ir tikai man cenšas būt perfectionist.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Hi again, Man ir veiktas dažas izmaiņas, es esmu mainījusies grafikas karti (tikai 1 un dažādas karšu), mana ekrāna ir 28 "btw. Man ir nobalsojusi pret SLI uz laiku ir, bet kā spēles gaitu es varētu viegli mainīt savu prātu. Procesors ir mainīts uz to, ko cilvēki ieteica, (arī, ir kāda atšķirība starp Q6600 un Q6700? + Kas ir G0 pastiprināt?). Mātesplatē ir mainījusies un tā ir RAM un lieta (I didn "līdzīgi izskatu minētajā gadījumā ir viens esmu izvēlējies labāka?) Tas ir izveidotas Es meklēju pie ATM vairāk ieteikumus, lai padarītu šo mērķi vēl vairāk zvērs? Asus Striker Extreme 680I Intel Core 2 Q6600 Quad Core G0 Stepping (4x2.4Ghz 1066MHz) 8Mb Cache 1x EVGA 8.800 Ultra Superclocked 768MB GDDR3 PCI-e 2x LiteOn 20X BLACK SATA DVD ± RW / RAM ar Beige, Black & Silver Bezel + Nero - Retail 2x OCZ 2GB Kit (2x1GB) DDR2 1066MHz/PC2-8500 dual-channel SLI ready izdevums 2x Hitachi Deskstar 7k500 500GB SATA2 Coolmaster Black Stacker 832 Coolermaster RealPower Pro 850W PSU - 6x 12v Rails, 4x PCI-E Connectors, 13.5cm Fan Swiftech H20-120 Compact CPU dzesēšanas komplekts Thanks again, Gareth |
|
| |||
| |||
| Quote:
Cpu pastiprināšanu kods apzīmē pārskatīšanas (šajā gadījumā, GO ir jaunākā) ir kodols ar kura procesors ir veidots. Gadā realizējamās darbības laikā īpašu cpu tas ir serveral grozījumus. Šīs pārskatīšanas pamatā, ja ražotājs ir spējusi uzlabot konkrētus aspektus procesora arhitektūra, vai tā spriegums nepieciešams, termiskā efektivitāte, utt. Katrai pārskatīšanas reizei ir nozīmēja burts, kam seko numurs, burtu maiņa nozīmē būtiskas izmaiņas, ja numurs nozīmē nelielu atjauninājumi. Atkal GO pastiprināšanu ir Intel's newest pārskatīt pirmo reizi ieviesa ar QX6850. Q6600 pēdējā pārskatīšana ir B3. GO meklē kā būtiskus uzlabojumus šajā jomā. TDP (īsā versija, atkritumu siltumu), ir mazinājusies no 105W līdz 95W un siltuma specifikācija ir palielinājies no 62.c līdz 71.c, kas nozīmē, CPU darbosies, stabili, pie augstākas temperatūras (overclockers sapnis ir atklāti), tas savukārt nozīmē, varat, iespējams, push vairāk spriegums caur CPU, kad oc'ing. Jauns GO pastiprināšana ir tikai daži mārciņa sterliņu vairāk nekā B3 un labi vērts panākt, manuprāt. Galvenā atšķirība starp 6.700 un 6.600 ir akciju ātrums, 66 iet uz 2.4GHz krājumiem, 67 pie 2.67ghz krājumu. CM's 832 ir laba lieta, bet nav jāaizpilda sānu panelis ar 120mm faniem kā materiāls, ko izmanto sānu paneļos ir plānāks nekā pārējās lietas. Jūs iegūsiet daudz nodrebēt ar daudz fanu. Attiecībā 8.800 Ultra (un manu iepriekšējo komentāru) kāda ir izšķirtspēja ekrāna?
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| 1024x768 atm, bet to var atbalstīt līdz pat 1080i HD. Bet, kad man to lielāku res atm tas izskatās muļķīgi, bet dažreiz neskaidra (dont uzzināt, vai ekrāna vai karti). Man pašlaik ir Gainward Golden Sample Geforce 6800 Ultra 256MB AGP 8x. Vai būtu vērts iegūt Q6700 papildu? |
|
| |||
| |||
| Tas ir tāpēc, ka jums ir LCD TV, tās nav salīdzināmas ar patiesu TFT monitori Displaying pc saturu. Ja jūs plānojat par salīmējot ar šo ekrānu Jums nav nepieciešams karti nekur netālu no Ultra, vai GTX drošsirdība par šo jautājumu. Tas ir tāpēc, ka pikseļu skaits. Ja jūs plānojat par oc'ing, pielīmējiet ar 6600. Ja plānojat stick ar šo ekrāns jūsu pc, pielīmējiet ar 6.600 (un iegūt zemāku spec'd karti, varbūt 320MB 8800GTS). Ja plānojat iegādāties augstas res monitors (Eg Samsung 244T - 24 "1920x1200 res) un nav oc, tad iegūt ultra un 6.700.
![]() |
|
| Bookmarks |