mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Cumpara un calculator nou ...

Reply

Thread Tools
Old 4 octombrie 2007, 17:07
Grupul de stat

Default Cumpara un calculator nou ...

Salut,

Sunt căutaţi de a construi un nou computer ca al meu devine un pic purtat, de fapt nu am fost uitat la hardware-ul, deoarece eu am construit-o pe asta. Am încercat căutaţi pe aici, dar tot ce am este de a se vedea Intel / AMD haters, Windows / Linux haters, etc ..

Oricum, am căutat să-şi petreacă destul de puţin şi au reuşit să vină cu acest ATM-uri:

XFX nForce 680i SLI SKT 775 aflate la bord, 8 canale audio Plăci de bază ATX

Intel Core 2 Extreme Quad QX6700 de bază (4x2.66Ghz) 8MB cache 1066FSB OEM Procesor

2x punct de vedere 8800GTX 768MB DVIx2 TVO PCI-E placă grafică

2x LiteOn 20x SATA DVD ± RW / RAM Cu Beige, Black & argint Bezel + Nero - Retail

2x pirat Kit 2GB (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 XMS2 memorie non-ECC Unbuffered CL4 (4-4-4-12)

2x Maxtor SMT3500630AS 500GB SATAII hard drive 16MB Cache - OEM

ZXT LEXA Aluminiu caz cu LCD de afişare a temperaturii

Coolermaster RealPower Pro 850W PSU - 6x 12V Rails, 4x PCI-E Conectori, 13.5cm Fan

Zalman RESERATOR XT Black Edition Hybrid Liquid Sistemul de răcire

Oricum, vreau un expert de aviz, de exemplu, oamenii ar face modificări şi de ce, de asemenea, orice incompatibilităţi oamenii să poată vedea dacă există,

Mulţumesc,

Gareth
Old 5 octombrie 2007, 03:36
Grupul de donator

Voi pleca de experţi pentru a da un răspuns mai detaliat, dar mi-ar spune 2 lucruri:

1. Parerea PSU este, probabil, mult mai puternic decât tine cu adevarat nevoie.

2. I dont know despre preţurile în Regatul Unit, aici, în Japonia, preţul de QX6700 este super scumpe. Este posibil să doriţi să aruncăm o privire la Q6600. Are mult mai bun preţ, şi overclocks bine. Am şi eu unul şi în curs de desfăşurare la 3.2Ghz fara o problema.

Sper că acest lucru a fost util.

Sistemul meu: The Elephant

Procesor (e):
Intel Core 2 Quad Q6600
Plăci de bază:
Asus P5K-E/Wi-fi
Memorie RAM:
2GB pirat XMS
Placă grafică (e):
Asus EN8600GT Silent
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
Samsung HD501
Optical Drive (e):
ASUS DRW-1814BLT
Cauza / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Răcire:
Thermalright Ultra-120 extremă
Network / Internet:
Monitor (e):
Dell 2005FPW 20 inch
Sistem de operare (e):
Windows Vista Home Premium
Old 5 octombrie 2007, 03:47
Grupul de stat

Salut,

De Q6600 este mult mai ieftin, dar există diferenţe notabile? Stie cineva?

De asemenea, mă întrebam despre PSU, Am crezut ca pot avea nevoie de o mai puternică o, ca voi fi difuzate 2x GeForce 8800 GTX in SLI, oricine poate verifica?
Old 5 octombrie 2007, 04:58
Grupul de donator

Nu există incompatibilităţi care nu pot vedea. PSU de evaluare arata bine, ca 8800GTX ca o multime de suc. Aş prefera să fi văzut o Enermax Galaxy acolo în loc de Coolermaster dar asta e mai mult decât o preferinţă personală nimic.

Cyber face un bun punct de CPU, dar, dacă nu sunteţi de gând să se overclocking atunci este un bun chip considerând restul a construi spec..

Sunt curios de ce Zalman totusi. E mare, costisitoare, trebuie sa fie plasat doar dreptul de a se răcească pentru ca este mai bine (chiar mai sus de CPU). Şi nu prea oferi nici un beneficiu de peste 120mm singur ventilator radiator care pot fi plasate în interior, caz, mărimea şi structura depinde desigur. În cazul în care acesta a fost de mine aş fi uitat la un Swiftech H20 120 compact.

Eu sunt cu tine pe întâmplă lichid de răcire pentru procesor, ca sa o quad, dar poti sa faci mai bine, şi mai ieftin, decât Reserator.

Swap de Maxtor lui pentru Samsung T166 sau Hitachi Deskstars şi veţi fi de aur.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 5 octombrie 2007, 05:34
Grupul de stat

Salut,

Multumesc pentru scris spate, am făcut modificări pentru a lichidului de răcire şi kit de hard disk-uri. Eu încă nu au făcut până mintea mea despre procesor, nu mi-ar trebui să poată overclock cu QX6700? şi în cazul în care o au pentru a, care s-ar putea fi mai bine valoarea, mai bine fugi, etc ..

De asemenea, cum va rula acest sistem, ca întreg, de exemplu, ar fi de carduri de grafica ocupa tot ce-mi Chuck la ei, mi-ar fi mai bine, eventual, cu un procesor AMD de performanţă?

Eu nu am un buget (ca atare, în mod evident, în termen de motiv), vreau ca acest lucru să fie mea "de vis" computer, lol.

Aici este revizuit lista:

Intel Core 2 Extreme Quad QX6700 de bază (4x2.66Ghz) 8MB cache 1066FSB OEM Procesor

2x LiteOn 20x SATA DVD ± RW / RAM Cu Beige, Black & argint Bezel + Nero - Retail

2x pirat Kit 2GB (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 XMS2 memorie non-ECC Unbuffered CL4 (4-4-4-12)

2x Hitachi Deskstar 7k500 500GB SATA2

Coolermaster RealPower Pro 850W PSU - 6x 12V Rails, 4x PCI-E Conectori, 13.5cm Fan

Swiftech H20-120 Compact procesorului răcire kit

Multumesc pentru ajutor.

Gareth
Old 5 octombrie 2007, 06:00
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de gbasterfield View Post
Salut,

Multumesc pentru scris spate, am făcut modificări pentru a lichidului de răcire şi kit de hard disk-uri. Eu încă nu au făcut până mintea mea despre procesor, nu mi-ar trebui să poată overclock cu QX6700? şi în cazul în care o au pentru a, care s-ar putea fi mai bine valoarea, mai bine fugi, etc ..

De asemenea, cum va rula acest sistem, ca întreg, de exemplu, ar fi de carduri de grafica ocupa tot ce-mi Chuck la ei, mi-ar fi mai bine, eventual, cu un procesor AMD de performanţă?

Eu nu am un buget (ca atare, în mod evident, în termen de motiv), vreau ca acest lucru să fie mea "de vis" computer, lol.

Aici este revizuit lista:

Multumesc pentru ajutor.

Gareth
Sistemul ca un întreg va mânca nimic destul de mult la aruncat-o. Dacă aveţi de gând să oc la cpu, în primul rând stick cu lichid de răcire, de fapt, stai cu lichid de răcire, oricum. Dar nu veti primi un oc stabil la aer. În al doilea rând, mi-ar merge pentru Asus Striker Extreme, dacă aveţi de gând să oc procesorul, tensiuni şi BIOS-ul mai bine decât XFX. Fapt, pentru 680 chipset-ul singur nu exista nici o mobo mai bună, în special pentru oc'ing.

Aş recomanda intampla pentru ca Q6600 Cyber deşi a declarat pentru oc'ing, veţi avea mai mult decât probabil ca ajunge la acelaşi rating ca cu QX6700 în considerare FSB lui se poate ajunge cu percutor. Nu este vorba despre economisirea de bani pe procesor, este vorba despre bang-pentru-dolar. Sigur, de sus-Q6600 este blocat, ci doar de multiplicare a ridica pe un procesor nu este cel mai benefic mod de a oc un sistem care le-a spus să fie. Veţi obţine cele mai beneficia creşterea FSB, ceva de Striker a fost născut.

Mi-ar lua doar 2 cărţi de joc, dacă un număr de jocuri care acceptă dual-setup carte, dacă nu, atunci sa rost obtinerea două carduri.

Un alt punct de acolo, dacă sunteţi de jocuri, la ceva mai puţin de 1920x1200 (24 sau 27 "ecran) apoi se întâmplă GTX rost de asemenea, ca nu veţi mai fi niciodată a se vedea în beneficiul de a avea acest / aceste carte (e).

Un 640mb GTS va ocupa nimic până la 1680x1050, chiar şi atunci dual-card de obiceiul foarte oferi nici un beneficiu, chiar şi pe un SLI activat joc. Îmi puteţi spune diferenţa între 60 fps pe singură carte de la 70 fps pe un card cu dublă la care rezoluţie? Ştiu că nu poate. În afară de aceasta, este minim frame rate, care sunt cel mai important, ceva mai mică de 25 şi jocul este unplayable.

Buna alegere pe berbec, dar nu vă faceţi griji despre latencies. Jos latenţă RAM nu oferă nici un beneficiu de peste mari din cauza modului în care memoria este controlată în Core 2 setup. Ai putea pune CL5 fericit acolo şi nu văd nici o diferenţă. Ştiu că nu aveţi un hard si rapid de buget, dar de ce a deşeurilor de bani? Acordate CL4 vă va permite să se relaxeze a timpilor că mult mai mult ar trebui să vă oc de RAM.

De asemenea, după cum esti, practic buget-free s-ar putea să vrea să se gândească la 1066mhz ram quad ca sunt de lăţime de bandă de foame şi cu care te-ar construi urăsc pentru a vedea cpu constrâns. 800mhz nu va constrânge acesta, ca atare, dar de ce nu ne-am cel mai bun echilibru în cazul pe care l-aţi luat banii. G

Altul decât cel în care, mi-ar fi uitat la un număr mai mare caz, nu numai atât de componente nu sunt la fel de bine ambalate în dar de asemenea, pentru a ajuta la airflow. Aş sugera ambiant de energie termică în sistem în cazul în care este construit tot zis şi făcut va fi mare. Nu este un criminal în sine, dar sunt o persoană stăpânită de mânie de temps. Poate că trebuie să aruncaţi o privire la un Lian Li V1000. Dar asta e doar încercarea de a-mi fi un perfecţionist.

-Kanoakavirus
Old 5 octombrie 2007, 06:35
Grupul de stat

Max, din nou,

Am făcut câteva modificări, mi s-au schimbat de placă grafică (numai 1 şi o altă carte), ecran este de 28 de "BTW. Am decis împotriva SLI, pentru moment, dar ca jocuri progrese pot modifica cu uşurinţă mintea mea.

Procesorul a fost schimbat la ceea ce oamenii recomandat, (de asemenea, nu există nici o diferenţă între Q6600 şi Q6700? + G0 departe de ceea ce este?). Placa de bază a fost schimbat şi aşa a şi caz de RAM (N-am dori aspectul cazul menţionat, este de o am ales mai bine?)

Acesta este un set-up am uitat la ATM-uri, nici mai multe recomandări pentru a face acest lucru chiar şi mai mult de o bestie?
Asus Striker Extreme 680I

Intel Core 2 Quad Q6600 core G0 intensificarea (4x2.4Ghz 1066Mhz) 8MB cache

1x EVGA 8800 Ultra Superclocked 768MB GDDR3 PCI-E

2x OCZ Kit 2GB (2x1GB) DDR2 1066MHz/PC2-8500 dual-channel SLI gata ediţie

Coolmaster Negre Stacker 832

Multumesc inca o data,

Gareth
Old 5 octombrie 2007, 06:55
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de gbasterfield View Post
Max, din nou,

Am făcut câteva modificări, mi s-au schimbat de placă grafică (numai 1 şi o altă carte), ecran este de 28 de "BTW. Am decis împotriva SLI, pentru moment, dar ca jocuri progrese pot modifica cu uşurinţă mintea mea.

Procesorul a fost schimbat la ceea ce oamenii recomandat, (de asemenea, nu există nici o diferenţă între Q6600 şi Q6700? + G0 departe de ceea ce este?). Placa de bază a fost schimbat şi aşa a şi caz de RAM (N-am dori aspectul cazul menţionat, este de o am ales mai bine?)

Acesta este un set-up am uitat la ATM-uri, nici mai multe recomandări pentru a face acest lucru chiar şi mai mult de o bestie?
Asus Striker Extreme 680I

Intel Core 2 Quad Q6600 core G0 intensificarea (4x2.4Ghz 1066Mhz) 8MB cache

1x EVGA 8800 Ultra Superclocked 768MB GDDR3 PCI-E

2x OCZ Kit 2GB (2x1GB) DDR2 1066MHz/PC2-8500 dual-channel SLI gata ediţie

Coolmaster Negre Stacker 832

Multumesc inca o data,

Gareth
În ceea ce priveşte merge singur card; Exact, veţi avea un 16x PCI-E port gata de plecare ar trebui să vrei să mergi mai departe cu dublă carte pe linie.

Procesorul intensificarea denotă codul de revizuire (în acest caz, GO este cea mai noua) de bază cu care a fost construit procesor. În timpul comercializabilă durata de viaţă a unui anumit procesor va avea serveral revizii. Aceste revizii sunt în principal în cazul în care fabricantul a fost în măsură să îmbunătăţească privind anumite aspecte ale procesorului de arhitectura, fie că este vorba de tensiune necesar, eficienţa termică etc.

Fiecare revizuire este signified de o scrisoare urmat de un număr; o scrisoare schimba semnifică schimbări semnificative în cazul în care numărul semnifică minore actualizări.

Din nou, OG intensificarea Intel este un nou prima revizuire a introdus pe QX6850. De Q6600 este ultima revizuire a fost B3. OG se uita ca o îmbunătăţire majoră în acest sens. De TDP (versiune scurtă; deşeuri de căldură) a redus de la 105w la 95w şi termică specificaţie a crescut de la 62c la 71c, sensul procesorul va rula, stabil, la temperaturi mai mari (un overclockers visul de a fi sinceri), aceasta la rândul său, înseamnă a putea, eventual, împinge mai tensiune prin cpu când oc'ing.

Noul intensificarea GO este de numai câteva lire mai mult decât B3 şi bine în valoare de achiziţie, în opinia mea.

Diferenţa majoră între 6700 şi 6600 este stocul de viteză, se ridică la 66 de 2.4ghz stoc, de 67 la 2.67ghz stoc.

CM de 832 este un excelent cazul, dar nu se umple cu panouri laterale 120mm fani ca materialele utilizate în panourile laterale este mai subţire decât la restul de caz. Veţi obţine o mulţime de răcoare, cu o multime de fani.

În ceea ce priveşte Ultra 8800 (şi-mi mai devreme comentarii) ceea ce este de rezoluţie a ecranului?

-Kanoakavirus
Old 5 octombrie 2007, 07:03
Grupul de stat

1024x768 ATM-uri, dar se poate suporta până la 1080i HD. Dar, când am pus-o pe o mai mare res atm se pare o prostie şi uneori neclare (Nu ştiu dacă ecran sau carte). Am în prezent au Gainward Golden Sample GeForce 6800 Ultra 256MB AGP 8x. Ar fi în valoare de achiziţie Q6700 pentru extra?
Old 5 octombrie 2007, 07:19
Grupul de donator

Asta pentru ca te-am luat un LCD TV, acestea nu sunt comparabile cu adevărat monitoare TFT pentru afişarea bucăţi de conţinut.

Dacă sunteţi de planificare pe sticking cu acest ecran nu aveţi nevoie de un card de oriunde în apropiere de bravură a Ultra, GTX sau pentru care contează. Aceasta se datorează faptului că din numărul de pixeli.

Dacă sunteţi de planificare pe oc'ing, stick cu 6600. Dacă aveţi de gând să stai cu care ecran pentru PC-ul, stick cu 6600 (şi a primi o carte de spec'd mai mic, poate un 320mb 8800GTS).

Dacă aveţi de gând să cumpere un high-res monitor (de exemplu, Samsung 244T - 24 "1920x1200 res) şi nu oc, apoi ajunge la ultra şi 6700.

-Kanoakavirus
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.