![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Já se koukám na vybudovanie novej počítačovej ako já se stále trochu opotrebované, som naozaj nie je hľadal na hardvér, pretože som túto. Som sa pokúšal hľadať v okolí, ale všetky vidím je Intel / AMD haters, Windows / Linux haters, atď .. Tak ako tak, já koukám stráviť docela trochu a podarilo prísť s touto ATM: XFX nForce 680i SLI SKT 775 palube 8 kanálový zvuk ATX Motherboard Intel Core 2 Extreme QX6700 Quad jadro (4x2.66Ghz) 8Mb Cache 1066FSB OEM Procesor 2x Point of View 8800GTX 768megabajt DVIx2 TVO PCI-E Grafické karty 2x LiteOn 20x SATA DVD ± RW / RAM S Béžová, Black & Silver Fazeta + Nero - Maloobchod 2x Corsair 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 XMS2 Memory nepovin-ECC Unbuffered CL4 (4-4-4-12) 2x Maxtor SMT3500630AS 500GB SATAII Pevný disk 16megabajt Cache - OEM ZXT Lexa Aluminiových u LCD displeja teplota Coolermaster RealPower Pre 850W PSU - 6x 12V Rails, 4x PCI-E Konektory, 13.5cm ventilátor Žalman RESERATOR XT Black Edition Hybridné Liquid chladiaci systém ***** Tak ako tak, chcem, znalecký posudok, napríklad zmeny osôb a prečo by tiež žiadne inkompatibility ľudia môžu zistiť, či existujú, Vďaka, Gareth |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'll opustiť expertov poskytnúť podrobnejšie odpoveď, ale povedal by som 2 veci:
1. Vaša PSU je pravdepodobne silnejší, než naozaj potrebujete. 2. I dont vedieť o ceny vo Veľkej Británii, v Japonsku sa cena za QX6700 je super drahé. Možno by ste sa pozrieť na Q6600. Jeho oveľa lepšie ceny, a overclocks dobre. Mám jednu a jej súčasnej dobe beží na 3.2Ghz bez problémov. Dúfam, že to bolo užitočné. Môj systém: Slona
|
|
| |||
| |||
| Nazdar, V Q6600 je oveľa lacnejšia, ale sú tam znateľný rozdiel? Vie to niekto? Tiež som premýšľal o PSU, myslel som, že môžem potrebovať silnejšie jedno, ako som sa beží 2x GeForce 8800 GTX v SLI, môže ktokoľvek overiť? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neexistuje žiadne inkompatibility, že vidím. V PSU hodnotenie vyzerá v pohode, ako 8800GTX to ako veľa šťavy. Dala by som prednosť tomu došlo k Enermax Galaxy tam miesto pre Coolermaster, ale je to viac osobné preferencie, ako nič. Cyber robí dobrý bod týkajúci sa cpu, ale keď si nebude přetaktování pak je to dobrý čip zvažuje zvyšok budovanie spec. Som zvedavý, prečo keď Žalman. Je to veľké, drahé, musí byť umiestnená práve vychladnúť, aby sa to najlepšie (tesne nad cpu). A nie je naozaj ponúkať výhody za jediný 120mm ventilátor chladiča, ktoré môžu byť umiestnené vnútri prípad veľkosť a rozloženie závislé samozrejme. Keby to bol já bych sa dívajú na Swifty H20 120 kompaktné. Som s tebou ísť na kvapalné chladenie pre CPU, ako jeden čtyřlůžkový, ale môžete si urobiť lepšie a lacnejšie, ako Reserator. Swap na Maxtor to pre T166 Samsung alebo Hitachi Deskstars a budete sa zlatú.
|
| |||
| |||
| Nazdar, Vďaka za písanie späť, som vykonal zmeny na kvapalné chladenie kit a pevné disky. Mám ešte môjho názoru sa o procesor, by som nemala mať možnosť přetaktování s QX6700? a ak bolo to, ktorý z nich by bolo lepšie, spustite lepšie, atď .. Tiež, ako bude tento systém spustiť ako celok, by napríklad grafické karty zvládnuť všetko, čo som skľučovadlo na ne, by som možno bolo lepšie s AMD CPU na výkon? Nemám rozpočtu (ako takú, samozrejme v rozumných medziach), chcem, že to je moje 'Dream' počítač, lol. Tu je revidovaný zoznam: XFX nForce 680i SLI SKT 775 palube 8 kanálový zvuk ATX Motherboard Intel Core 2 Extreme QX6700 Quad jadro (4x2.66Ghz) 8Mb Cache 1066FSB OEM Procesor 2x Point of View 8800GTX 768megabajt DVIx2 TVO PCI-E Grafické karty 2x LiteOn 20x SATA DVD ± RW / RAM S Béžová, Black & Silver Fazeta + Nero - Maloobchod 2x Corsair 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 XMS2 Memory nepovin-ECC Unbuffered CL4 (4-4-4-12) 2x Hitachi Deskstar 7k500 500GB SATA2 ZXT Lexa Aluminiových u LCD displeja teplota Coolermaster RealPower Pre 850W PSU - 6x 12V Rails, 4x PCI-E Konektory, 13.5cm ventilátor Swift H20-120 Compact CPU chladenie kit Vďaka za pomoc. Gareth |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Já bych sa odporúčajú pre Q6600, ako uviedol, aj keď pre Cyber oc'ing, budete viac než pravdepodobné dosiahnuť rovnaké hodnotenie ako u QX6700 vzhľadom na FSB sa môžete dostať s štrajkujúci. Je to len o úsporu peňazí na CPU, je to asi tresku-for-Dolac. Jasne, že Q6600 je top-zamčené, ale stačí zvýšiť násobič na cpu nie je najvhodnejší spôsob, ako prospešné oc systému je potrebné povedať. Získate najviac využívať zvyšovanie FSB, čo štrajkujúci narodil robiť. Chtěl bych len získať 2 karty, ak hrá niekoľko hier, ktoré podporujú duální-karta je asi najjednoduchšie, ak nemáte, potom jeho nezmyselné dostať dve karty. Ďalším bodom je, keď si pri hraní niečo menšia ako 1920x1200 (24 alebo 27 "displej), potom je to aj zbytočné ísť GTX ako nikdy vidieť výhody, ktoré získali / táto karta (y). A GTS 640MB vyřídí všetko až 1680x1050, potom dokonca aj dvoch-karty zvyknutý naozaj ponúknuť nejaké výhody, a to aj na SLI umožnila hru. Môžete povedať rozdiel medzi 60 fps na jedinej karte na 70 fps na duální kartu v tomto rozlíšení? Viem, že to tak nie je. Okrem toho, je to minimálne sadzby rám, ktoré sú najdôležitejšie, niečo pod 25, a hra je nehratelný. Dobrá voľba na ram, ale nebojte sa o oneskorení. Nižšia latencia ram neponúka žiadne výhody za vyššie vzhľadom na spôsob, akým sa s pamäťou je kontrolovaná v Core 2 nastavenia. Dalo by sa šťastne dať CL5 tam a nie je vidieť žiaden rozdiel. Viem, že nemáte tvrdá a rýchla, ale prečo odpadu rozpočtu peniaze? Udelená CL4 vám umožní relaxovať na načasovanie, že oveľa viac by vám oc barana. Tiež, ako ste v podstate rozpočtu-zdarma môžete myslieť 1066MHz RAM ako štvorkolky sú pásma hlad a že vybudovanie by ste nerad pozri cpu obmedzené. 800MHz nebude nútiť ho ako takého, ale prečo nie najlepšiu bilanciu, ak máte peniaze. G Iné, než to, že by som sa pozriete na väčšie veci, a to nielen tak, komponenty nie sú tak dobre zabalené, ale aj na pomoc prúdenia. I'd naznačujú vonkajšieho tepla vo vašom systéme, keď je všetko stavať povedal a urobil bude vysoká. Nie vrah sám, ale som nenávistník z temps. Možno, že sa pozriete na Lian Li V1000. Ale to je len mi snažíš byť perfekcionista.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ahoj ešte raz, Som urobil pár zmien, som zmenil grafickú kartu (len 1 a rôzne karty), moje obrazovka 28 "btw. Rozhodol som proti SLI v súčasnosti, ale sú hry pokroku môžem ľahko meniť mojej mysli. Tento procesor bol zmenený na to, čo ľuďom odporučil, (tiež je tam nejaký rozdiel medzi Q6600 a Q6700? + Čo sa stupňujú G0?). Základná doska sa zmenila, a tak má RAM a veci (já jsem ', ako je vzhľad prípade bolo spomenuté, je jedným som si vybral lepšie?) Jedná sa o set-až som sa pozrieme na výbery z bankomatov, ďalšie odporúčanie, aby sa to ešte na šelmy? Asus Extreme štrajkujúci 680i Intel Core 2 Quad Q6600 jadro G0 Stepping (4x2.4Ghz 1066MHz) 8Mb Cache 1x EVGA 8800 Ultra Superclocked 768megabajt GDDR3 PCI-e 2x LiteOn 20x SATA DVD ± RW / RAM S Béžová, Black & Silver Fazeta + Nero - Maloobchod 2x OCZ 2GB Kit (2x1GB) DDR2 1066MHz/PC2-8500 dvoch-kanálové SLI pripravený vydanie 2x Hitachi Deskstar 7k500 500GB SATA2 Coolmaster Black Stacker 832 Coolermaster RealPower Pre 850W PSU - 6x 12V Rails, 4x PCI-E Konektory, 13.5cm ventilátor Swift H20-120 Compact CPU chladenie kit Vďaka ešte raz, Gareth |
|
| |||
| |||
| Citácia:
CPU krokovej kód označuje revíziu (v tomto prípade, GO je najnovšia) na jadro procesora, s ktorej bol postavený. Počas obchodovateľných životnosť cpu bude mať rade revízií. Tieto úpravy sú v podstate tam, kde výrobca podarilo zlepšiť o niektorých aspektoch procesor architektúry, či už je to napätie požadované, tepelnej účinnosti atď. Každá revízia je označované listom nasledovaný číslom; list zmena znamená značné zmeny, kde sa počet znamená drobné aktualizácie. Opäť platí, že GO je posilnenie Intel to najnovšia revízia prvýkrát na QX6850. Q6600 je to posledná revízia bola B3. GO vyzerá ako významné zlepšenie v tejto oblasti. V TDP (krátka verzia, odpadového tepla) sa zníži zo 105w na 95W a tepelnej špecifikácie sa zvýšil z 62c na 71c, čo znamená, že procesor bude pracovať, stabilne, pri vyšších teplotách (v overclockers sen byť frank), čo naopak znamená, môžete potenciálne push viac napätie na CPU, keď oc'ing. Nový GO posilnenie je len niečo málo viac ako B3 a tiež stojí za to sa do môjho mienky. Hlavný rozdiel medzi 6700 a 6600 je rýchlosť vozidiel, o 66 beží na 2.4GHz populácie, 67 na 2.67GHz zásob. CM 832 to je hrozné veci, ale Nezaberú bočný panel s 120mm ventilátory ako materiál používaný v bočných stenách je tenšia ako na zvyšku veci. Získate veľa otriasť sa veľa fanúšikov. Pokiaľ ide o 8800 Ultra (a môj skorší komentáre), čo je rozlíšenie obrazovky?
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| 1024x768 atm, ale môžu podporiť až 1080i HD. Ale keď som ju na vyššiu res atm vyzerá to hlúpe a niekedy rozmazaný (dont vedieť, či je obrazovka, alebo kartu). Aj v súčasnosti majú Gainward Golden Ukážka GeForce 6800 Ultra 256megabajt AGP 8x. Bolo by dobré získať Q6700 extra? |
|
| |||
| |||
| Je to tým, že ste sa dostal LCD televízie, nie sú porovnateľné s pravdou TFT monitorov pre zobrazovanie ks obsahu. Chystáte-li sa držať na tejto obrazovke nemusíte kartu kdekoľvek v blízkosti statečnost z Ultra alebo GTX, že pre vec. To je vzhľadom k počtu pixelov. Chystáte-li o oc'ing, palicu s 6600. Ak máte v pláne držať sa, že na obrazovke vášho PC, drevo s 6600 (a získajte nižšia spec'd kartu, možno aj 320 mb 8800GTS). Ak plánujete nákup high-res sledovať (napr. Samsung 244T - 24 "1920x1200 res), a nie oc, potom dostanete ultra a 6700.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Potrebujete pomoc s nákupom právo počítač | stevescholes | Všeobecné Hardware Chat | 17 | 6. január 2009 22:27 |
| Nákup počítača, potrebujú pomoc. | Decay | Všeobecné Hardware Chat | 22 | 4. január 2009 20:39 |
| Já jsem kúpe nového počítača | Mason151 | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 7. november 2007 17:10 |
| Nákup nového počítača | xandeebee | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 7. septembra 2007 07:57 |
| Nákup nového počítača! Prosím pomôžte. | Kenjii | Všeobecné Hardware Chat | 26 | 24. august 2007 13:25 |
| Thread Tools | |
| |