![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Ја сам хандсоме за изградњу нове рачунар као минско је узимајући мало ношен, нисам стварно хандсоме код хардвера јер сам саградио овај. Покушао сам хандсоме около, али све ја видим је Интел / АМД хатерс, Уиндоус / Линукс хатерс, итд .. Аныуаыс, ја сам у потрази за спровести врло мало и успео да дође до ове банкомата: КСФКС нФорце 680и сли СКТ 775 онбоард 8 аудио канала АТКС матична плоча Интел Цоре 2 Екстреме ККС6700 Куад цоре (4кс2.66Гхз) 8МБ Цацхе 1066ФСБ ОЕМ Процесор 2кс Поинт оф Виеу 8800ГТКС 768МБ ДВИкс2 ТВО ПЦИ-Е Графичка картица 2кс ЛитеОн 20кс САТА ДВД ± РУ / РАМ Уз беж, Блацк & Силвер оштрица + Неро - Малопродаја 2кс гусар 2ГБ Кит (2кс1ГБ) ДДР2 Меморија 800МХз/ПЦ2-6400 КСМС2 Нон-ецц Унбуфферед ЦЛ4 (4-4-4-12) 2кс Макстор СМТ3500630АС 500ГБ САТАИИ Хард Дриве 16МБ Цацхе - ОЕМ ЗКСТ ЛЕКСА Алуминиј случају Температура ЛЦД Дисплаы Цоолермастер РеалПоуер Про 850У псу - 6кс 12В неморалан, 4кс ПЦИ-Е Конектори, 13.5цм Фан Залман РЕСЕРАТОР КСТ Хыбрид Блацк Едитион Ликуид цоолинг Сыстем ***** Аныуаыс, желим вјештачити, нпр промена лице и зашто би, такође било какве некомпатибилности људи могу да виде ако има било који, Хвала, Гаретх |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја ћу оставити стручњацима дати детаљнији одговор, али рекао бих 2 ствари:
1. Ваш псу моћан је вероватно више него што стварно треба. 2. Ја донт знати о ценама у Великој Британији, овде у Јапану цену од ККС6700 је супер скупо. Ви мај оскудица за узети погледати на К6600. Његов много боље цене, а оверцлоцкс добро. Имам једно и његове тренутно приказују на 3.2Гхз, без проблема. Хопе то било корисно. Мы Сыстем: Тхе слон
|
|
| |||
| |||
| Здраво, Тхе К6600 је пуно јефтинија, али постоји примјетна разлика? Се било ко кноткле? Такође, био сам задивљен о псу, ЈА мисао ЈА мај морати још један снажан, као што ће се приказивати 2кс ГеФорце 8800 ГТКС у сли, може било ко да потврди? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нема некомпатибилности да ја могу да видим. Тхе псу ратинг фино изгледа, како је као 8800ГТКС пуно сока. Ја бих волео да се види један Енермакс Галаксы тамо уместо на Цоолермастер али то је више личних преференција него ништа. Цыбер чини добро с обзиром на тачку ЦПУ, али ако твој 'не лијегање бити Оверцлоцкинг онда добар чип с обзиром на остатак је изградити спец. Ја сам знатижељан да зашто Залман ипак. То је велик, скуп, мора бити постављена само право на хладном како би се најбоље (само изнад ЦПУ). И стварно не прул̌а никакву корист над једним 120мм вентилатором радијатор који могу бити смештени унутар, величину и распоред случају зависне наравно. Ако је мени бих се гледа на Суифтецх Х20 120 Цомпацт. Ја сам са вама у току течности за хладјење ЦПУ, као једна четверострука, али ти можеш учинити боље и јефтиније, него Ресератор. Пребаци се Макстор је за Самсунг Т166 или Хитацхи Дескстарс те ћете бити златно.
|
| |||
| |||
| Здраво, Хвала за писање назад, ја сам направио измене на текући кит и хлађење тврдих дискова. Нисам још направио мој ум се о процесору, ми нећемо моћи да оверцлоцк са ККС6700? и ако су то, које би било боље вредности, изводити боље, итд .. Исто тако, како ће овај систем трчање као целине, нпр графичке картице би управљали све ја клада на њих, можда би ми било боље са ЦПУ АМД за успешност? ЈА донт 'имати буџет (као такве, у року од разлога очито), желим да се моје' Дреам 'рачунар, лол. Овде је ревидирана листа: КСФКС нФорце 680и сли СКТ 775 онбоард 8 аудио канала АТКС матична плоча Интел Цоре 2 Екстреме ККС6700 Куад цоре (4кс2.66Гхз) 8МБ Цацхе 1066ФСБ ОЕМ Процесор 2кс Поинт оф Виеу 8800ГТКС 768МБ ДВИкс2 ТВО ПЦИ-Е Графичка картица 2кс ЛитеОн 20кс САТА ДВД ± РУ / РАМ Уз беж, Блацк & Силвер оштрица + Неро - Малопродаја 2кс гусар 2ГБ Кит (2кс1ГБ) ДДР2 Меморија 800МХз/ПЦ2-6400 КСМС2 Нон-ецц Унбуфферед ЦЛ4 (4-4-4-12) 2кс Хитацхи Дескстар 7к500 500ГБ САТА2 ЗКСТ ЛЕКСА Алуминиј случају Температура ЛЦД Дисплаы Цоолермастер РеалПоуер Про 850У псу - 6кс 12В неморалан, 4кс ПЦИ-Е Конектори, 13.5цм Фан Суифтецх Х20-120 Цомпацт ЦПУ хладјење кит Хвала за помоћ. Гаретх |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Препоручио бих идући за К6600 као Цыбер изјавио да за оц'инг ћете и више него вероватно досегнути исти рејтинг ККС6700 с обзиром на ФСБ-а можете стићи са њихала. Није о уштеда новца на ЦПУ, реч је о прасак за упасти. Наравно, у топ-К6600 је закључана, него само подизање ЦПУ множилац на већини није користан начин за оц систем има бити, рекао је. Ћете добити највеће користи повећањем ФСБ, нешто је ударац рођен учинити. Ја бих само 2 картице ако играте низ игара које подржавају дуал-цард инструмента, ако не, онда његове бесмислене добијам две картице. Још једна тачка постоји, ако се игре на ништа мање од 1920кс1200 (24 или 27 "екран) онда је и недуховит току ГТКС као да никада више нећете видети у корист узимајући да / оне картицу (е). А 640мб ГТС ће обрадити нешто упто 1680кс1050, чак и онда дуал-цард'с навика стварно понудити никакве користи, чак и на сли омогућена игра. Можете ли ми рећи разлику између 60 фпс на једној картици на 70 фпс на дуал цард на тој резолуцији? Знам да не могу. Осим тога, то је минимални оквир стопама за које се најважније, ништа испод 25 година и игра је унплаыабле. Добар избор на овна, но не брините о латенциес. Нижа латенција овна не прул̌а никакву корист над већи због начина на који је меморија у контролисаним цоре 2 инструмента. Могло би сретно ЦЛ5 ставити тамо и не видим било који разлика. Знам да немате хард и брза буџет али зашто отпада новац? Одобрена ЦЛ4 омогућиће вам да се опустите за време које треба да вам још много тога оц овна. Исто тако, као да сте у основи буџета без можете оскудица то мислити о 1066мхз рам Куад како су пропусне гладна и да изграде што бисте мрзим видјети ЦПУ присили. 800мхз неће нагнати га као таквог, али зашто нису добили најбољи баланс ако сте добили новац. Г Осим тога, ја бих се гледа на већим случају, не само тако да компоненте нису тако чврсто упакиран у, али и да помогне проток ваздуха. Хтео предлажемо амбијент топлоте за твој систем када се изгради је све рекао и учинио је идући да буде висока. А не убијање сама, али ја сам од мрзи Темпс. Можда и имају поглед на Лиан Ли В1000. Али то је само мени покушавате бити перфекционист.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| Здраво опет, Ја сам направио неколико промена, сам променио графичком картицом (само 1 и другу картицу), мој екран је 28 "бту. Одлучила сам против сли за сада, али како току игре могу лако променити моје мишљење. Процесор је промењено у што људи препоручује (такође, је ли било који разлика између К6600 и К6700? Г0 + што је корачни?). Матична плоча је промењено па је и случај РАМ (ја није 'сличан формат случају помиње, је онај сам изабрао било које боље?) То је сет-уп сам гледајући АТМ, све препоруке да би се ова још је звер? Екстремни Асус штрајкачи 680И Интел Цоре 2 К6600 Куад цоре Г0 Степпинг (4кс2.4Гхз 1066Мхз) 8МБ Цацхе 1кс ЕВГА 8800 Ултра Суперцлоцкед 768МБ ГДДР3 ПЦИ-е 2кс ЛитеОн 20кс САТА ДВД ± РУ / РАМ Уз беж, Блацк & Силвер оштрица + Неро - Малопродаја 2кс ОЦЗ 2ГБ Кит (2кс1ГБ) ДДР2 1066МХз/ПЦ2-8500 дуал-канални сли спреман издање 2кс Хитацхи Дескстар 7к500 500ГБ САТА2 Цоолмастер Блацк стацкер 832 Цоолермастер РеалПоуер Про 850У псу - 6кс 12В неморалан, 4кс ПЦИ-Е Конектори, 13.5цм Фан Суифтецх Х20-120 Цомпацт ЦПУ хладјење кит Хвала опет, Гаретх |
|
| |||
| |||
| Куоте:
ЦПУ корачни број означава ревисион (у овом случају, ГО је задњи) у језгри процесора с којима је изграђена. Током трајања утржив одређену ЦПУ она ће имати серверал ревизија. Ове промене су у основи, где је произвођач је у могућности да побољшају о одређеним аспектима процесор на архитектуру, било је потребно напон, топлотна ефикасност итд. Свака ревизија је сигнифиед по слово следи број; писмо промену означава значајне промене у којима се број означава мање допуне. Опет, ГО корачни је Интел'с неуест ревисион први увели на ККС6850. К6600 је посљедња ревизија била Б3. ГО је хандсоме сличан великог побољшања на овом. Тхе ТДП (кратка верзија; отпадна топлина) те је смањен са 105у на 95у и термалних спецификација је повећан од 62ц до 71ц, што значи да ће се покренути ЦПУ, стаблы, на вишим температурама (оверцлоцкерс један сан да буде отворен), то опет значи да можете, потенцијално, пусх више напона кроз ЦПУ када оц'инг. Тхе неу ДАЉЕ корачни је само неколико фунта више него Б3 и извор вредност узимајући у мом мишљењу. Главна разлика између 6700 и 6600 је дионица брзину, у 66 прометују на 2.4гхз залихи, у 67 на 2.67гхз залиха. ЦМ-а 832 је Ауесоме случају, али не попуните страни панела са 120мм обожаватеља као материјал користи у страну трибине је тања него на остатку случај. Ћете добити пуно стресање са много обожаватеља. Што се тиче 8800 Ултра (и моје раније коментаре) Која је резолуција екрана?
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| 1024кс768 банкомата, али то може подржати упто 1080и ХД. Али када сам ставио га на један виши рес АТМ изгледа глуп, а понекад и мутних (не знам да ли екран или картице). Ја тренутно имају Гаинуард Голден Сампле ГеФорце 6800 Ултра 256МБ АГП 8кс. Да ли бисте се исплати за добијање К6700 екстра? |
|
| |||
| |||
| То је зато што је добио ЛЦД ТВ, нису упоредива истинском ТФТ монитори за ПЦ Приказ садржаја. Ако планирате на приљепљивање са овом екрану не треба картицу нигде у близини јунаштво од Ултра, ГТКС или за тај твар. То је зато што се на број пиксела. Ако планирате на оц'инг, штап са 6600. Ако намеравате стицк са том екрану за ваш ПЦ, штап са 6600 (и добити нижој спец'д картицу, можда 320мб 8800ГТС). Ако намеравате да купите високе резолуције монитора (Нпр Самсунг 244Т - 24 "резолуције 1920кс1200), а не оц, онда добијете ултра и 6700.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Требате помоћ купујете право рачунару | стевесцхолес | Генерал Хардуаре Цхат | 17 | 6 јануар 2009 22:27 |
| Купујете рачунар, треба помоћ. | Деца | Генерал Хардуаре Цхат | 22 | 4 јануар 2009 20:39 |
| Ја сам купујете ново рачунар | Масон151 | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 7 новембар 2007 17:10 |
| Купујете ново рачунар | ксандеебее | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 7. Сеп 2007 07:57 |
| Купујете ново рачунар? Плеасе хелп. | Кењии | Генерал Хардуаре Цхат | 26 | 24 аугуст 2007 13:25 |
| Тхреад Тоолс | |
| |