az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Yeni bir bilgisayar satın almak ...

Reply

Konu Araçları
Old 4 Ekim 2007, 17:07
Üye Grubu

Default Yeni bir bilgisayar satın almak ...

Merhaba,

Yeni bir bilgisayar inşa etmek için benim gibi biraz eskimiş başladı, ben değil çünkü bu bir dahili gerçekten donanım bakarak edilmiş arıyorum. Ben etrafa bakıyorum, ama tüm Anlıyorum Intel olduğunu / AMD haters, Windows / Linux haters, vb ..

Zaten, ben biraz harcama ve arıyorum bu ATM ile gelmeyi başardı:

XFX nForce 680i SLI SKT 775 Teknede 8 kanal ses ATX Anakart

Intel Core 2 Extreme QX6700 Dört çekirdekli (4x2.66Ghz) 8MB Cache 1066FSB OEM İşlemci

2x Point of View 8800GTX 768MB DVIx2 TVO PCI-E Grafik Kartı

2x LiteOn 20X SATA DVD ± RW / RAM Bej grubu, Siyah & Gümüş bezel + Nero - Perakende

2x korsan 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 XMS2 Hafıza Non-ECC tamponlanmamış CL4 (4-4-4-12)

2x Maxtor SMT3500630AS 500GB SATAII Sabit Disk 16MB Önbellek - OEM

ZXT LEXA Alüminyum Gövde LCD Ekran Sıcaklık ile

Coolermaster RealPower Pro 850W PSU - 6x 12v Rails, 4x PCI-E Bağlayıcılar, 13.5cm Fan

Zalman RESERATOR XT Black Edition Hibrid Sıvı Soğutma Sistemi

Zaten, ben yapar ve neden değişiklik insanlar gibi, varsa da herhangi bir uyumsuzlukları insanlar görebilirsiniz, bir uzman görüşü istiyorum

Teşekkürler,

Gareth
Old 5 Ekim 2007, 03:36
Bağış Grubu

Bu uzmanlar daha ayrıntılı bir cevap vermek için terk edeceğiz, ancak 2 şey söyleyebilirim:

1. Daha çok ihtiyacımız var Senin PSU muhtemelen daha güçlü.

2. Ben bilmiyorduysanız Japonya ve İngiltere'de yaklaşık fiyatları, burada QX6700 ve fiyat pahalı süper olduğunu. Sen Q6600 bakın isteyebilirsiniz. Bu çok daha iyi ve overclocks iyi fiyatlı. Ben ve şu anda 3.2GHz bir sorun olmadan çalıştırıyorum.

Umarım bu yararlı oldu.

Benim Sistemi: Fil

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Quad Q6600
Anakart:
Asus P5K-E/Wi-fi
RAM hafıza:
2GB korsan XMS
Grafik Kartı (ler):
Asus EN8600GT Silent
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
Samsung HD501
Optik Sürücü (ler):
Asus DRW-1814BLT
Case / PSU:
ANTEC P180/Corsair HX620
Soğutma:
Thermalright Ultra-120 aşırı
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
Dell 2005FPW 20 inç
İşletim Sistemi (ler):
Windows Vista Home Premium
Old 5 Ekim 2007, 03:47
Üye Grubu

Merhaba,

The Q6600 çok daha ucuz, ancak bu fark farklar nelerdir? Herkes biliyor mu?

Ayrıca, ben PSU hakkında merak ediyorum ben 2x GeForce 8800 GTX SLI olarak çalışan olacaktır, ben bir daha güçlü bir gerekebilir, herkes doğrulayabilirsiniz düşündüm?
Old 5 Ekim 2007, 04:58
Bağış Grubu

Orada gördüğüm hiçbir uyumsuzlukları's. Bu PSU degerlendirmesi iyi olarak 8800GTX suyu bir sürü gibi görünüyor. Orada yerine Coolermaster bir Enermax Galaxy gördük ama tercih ediyorum ki her şey daha kişisel tercihi's.

Siber, ancak iyi bir nokta işlemci konusunda yapar eğer devam ediniz o zaman iyi bir yonga spec inşa geri kalanını dikkate's overclock gerekir.

Ben neden Zalman ancak olarak merak ediyorum. Bu, pahalı, büyük ihtiyaçlarını sadece CPU bu kadar iyi (sadece yukarıda serin sağa) yerleştirilmesi için. Ve gerçekten içten, örnek büyüklüğü yerleştirilir ve düzeni elbette bağlı tek 120mm Fan radyatör üzerinde herhangi bir yarar sunmuyor. Eğer beni bir Swiftech H20 120 kompakt bakarak duyarım oldu.

Onun bir dörtlü gibi ama daha iyi yapmak ve ucuz, bu Reserator daha ben de sizinle birlikte işlemci için sıvı soğutma devam, yaşıyorum.

Swap ve Maxtor's Samsung T166 veya Hitachi Deskstars ve altın olacak.

-Kanoakavirus

Benim Sistemi: Zoomy

İşlemci (ler):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Anakart:
Asus P5K Premium
RAM hafıza:
2GB Dominator 8500
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GT
Ses Kartı:
Xfi Extremegamer
Sabit Disk (ler):
3.35TB dahili depolama. 2TB int depolama
Optik Sürücü (ler):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Soğutma:
AC7
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
245B, 931B (Samsung)
İşletim Sistemi (ler):
Vista 32P
Old 5 Ekim 2007, 05:34
Üye Grubu

Merhaba,

Tekrar yazmak için teşekkürler, ben sıvı soğutma kiti ve sabit diskler üzerinde değişiklik yaptınız. Henüz işlemci hakkında, ben overclock için QX6700 ile mümkün olmaz karar verdim değil mi? Eğer bir, daha iyi bir değeri, daha iyi, vb .. çalıştırmak da olurdu edildi

Ayrıca, bu sistem bir bütün olarak çalışır, örneğin, grafik kartları, ben belki bir AMD işlemci performansı için daha iyi olurdu Ben Onlara ayna herşeyi ele ki?

Ben, bunu istiyorum benim 'Rüya' bilgisayar, LOL için bir bütçe (neden böyle, açıkça içinde) olarak yok.

Burada revize listesi:

Intel Core 2 Extreme QX6700 Dört çekirdekli (4x2.66Ghz) 8MB Cache 1066FSB OEM İşlemci

2x LiteOn 20X SATA DVD ± RW / RAM Bej grubu, Siyah & Gümüş bezel + Nero - Perakende

2x korsan 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 XMS2 Hafıza Non-ECC tamponlanmamış CL4 (4-4-4-12)

2x Hitachi Deskstar 7k500 500GB SATA2

Coolermaster RealPower Pro 850W PSU - 6x 12v Rails, 4x PCI-E Bağlayıcılar, 13.5cm Fan

Swiftech H20-120 Kompakt CPU soğutma kiti

Yardımın için teşekkürler.

Gareth
Old 5 Ekim 2007, 06:00
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by gbasterfield View Post
Merhaba,

Tekrar yazmak için teşekkürler, ben sıvı soğutma kiti ve sabit diskler üzerinde değişiklik yaptınız. Henüz işlemci hakkında, ben overclock için QX6700 ile mümkün olmaz karar verdim değil mi? Eğer bir, daha iyi bir değeri, daha iyi, vb .. çalıştırmak da olurdu edildi

Ayrıca, bu sistem bir bütün olarak çalışır, örneğin, grafik kartları, ben belki bir AMD işlemci performansı için daha iyi olurdu Ben Onlara ayna herşeyi ele ki?

Ben, bunu istiyorum benim 'Rüya' bilgisayar, LOL için bir bütçe (neden böyle, açıkça içinde) olarak yok.

Burada revize listesi:

Yardımın için teşekkürler.

Gareth
Hemen hemen her şeyi ona atılmış yiyecek bir bütün olarak sistemi. Eğer işlemci oC için, öncelikle sıvı soğutma, aslında, sıvı soğutma zaten çubuk sopa olacak. Ama hava bir istikrarlı oC elde edemeyebilirsiniz. Eğer işlemci, daha iyi gerilim ve XFX daha BIOS oC olacak İkincisi, ben Asus Forvet Extreme gitmek istiyorum. Infact oc'ing hiç iyi mobo's 680 yongatakımının yalnız için özellikle.

Ben Siber olarak Q6600 için devam etmenizi tavsiye ederim ama oc'ing için belirtildiği gibi, you'll daha büyük olasılıkla QX6700 ve FSB bir forvet ile ulaşabilirsiniz's düşünüyor aynı degerlendirmesi ulaşmak daha. It's değil işlemci para tasarrufu hakkında, bu mükemmel için paranızın ilgili. Tabii, bu Q6600 üst is kilitli, ancak sadece bir cpu üzerinde çarpanı yükselterek bu bir sistem oC için en yararlı şekilde yok olması gereklidir. Size en fazla yararı için doğduğu FSB, birşey Forvet artış elde edersiniz.

Eğer oyun sayısı oynarken sadece 2 kart almak da destekleyen çift kartı kurulumları, eğer, daha sonra kendi anlamsız elde iki kart yok.

Da olarak almanın yararına görmek hiç edeceğiz GTX giderek anlamsız's Başka bir nokta var, eğer bir şey 1920x1200 daha az (24 veya 27 "ekranda oyun ettiğiniz) o / o kart (lar).

Bir 640mb GTS, daha sonra çift kart alışkanlık gerçekten bir SLI bile herhangi bir fayda sunan bir şey UPTO 1680x1050 idare edecek oyun sağladı. Sen 70 kare / sn bu çözünürlükte bir çift kartına tek kartına 60 kare / sn arasındaki farkı anlatır mısınız? Ben yapamam biliyorum. Ayrıca, bu en çok, 25 aşağıda bir şey ve oyun önemlidir az kare oranları çok oynanamaz olduğunu.

Seçim, koç, ancak İyi gecikmeleri konusunda bir endişem yok. Düşük gecikme RAM üzerinde herhangi bir yarar sunmuyor hafıza çekirdek 2 kurulumları kontrollü bir şekilde nedeniyle yüksek. Sen mutlu orada ve CL5 koymak herhangi bir fark göremiyorum. Seni ancak neden atık karşılığı sabit ve hızlı bir bütçe yok biliyor musun? Verilen CL4 size timings çok daha fazla bir koç oC gerekir relax sağlar.

Ayrıca, siz temelde bütçe ücretsiz olarak 1066MHz bellek düşünmek isteyebilirsiniz ettiğiniz dört's aç bant genişliği ve size işlemci mecbur görmek için nefret ediyorum inşa ile. 800MHz olarak mecbur değil, ancak bu yüzden en iyi dengeyi almak eğer karşılığı var. G

Bunun dışında, ben daha büyük bir zaman değil, sadece bu parçaları o kadar sıkı değil, aynı zamanda hava akımı yardım için paketlenmiştir arıyor duyarım. Senin sistem ne zaman iyi ortam ısı öneririm tüm belirtti ve yapılan yüksek olacak. Bir katil kendisi, ama temps bir kinci yaşıyorum. Belki bir Lian Li V1000 bakabilirsiniz. Ama bu bana bir mükemmeliyetçi olmaya çalışıyorum's.

-Kanoakavirus
Old 5 Ekim 2007, 06:35
Üye Grubu

Yine merhabalar,

I) grafik kartı (sadece 1 ve farklı bir kart değişti, benim ekran 28 "BTW birkaç değişiklik yaptık. Ben SLI karşı şimdilik, ancak karar verdik kolayca fikrimi değiştirebilir oyunlar ilerleme olarak.

İşlemci insanların ne tavsiye için (Ayrıca, bu Q6600 ve Q6700 arasında herhangi bir fark vardır? + Ne G0 adım nedir?) Değiştirildi. Bu anakart ve değiştirildi kadar RAM ve vaka var (Ben bu durumda sözü edilen görünümünü gibi, öyle bir ben seçtim daha iyi mi?)

Bu kurulum Ben ATM bakarak am, başka öneriler bu bile bir canavarın daha yapmak için?
Asus Striker Extreme 680I

Intel Core 2 Quad Q6600 çekirdek G0 Stepping (4x2.4Ghz 1066MHz'a) 8MB Cache

1x EVGA 8800 Ultra Superclocked 768MB GDDR3 PCI-E

2x OCZ 2GB Kit (2x1GB) DDR2 1066MHz/PC2-8500 çift kanal SLI hazır baskı

Coolmaster Siyah istifçi 832

Tekrar teşekkürler,

Gareth
Old 5 Ekim 2007, 06:55
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by gbasterfield View Post
Yine merhabalar,

I) grafik kartı (sadece 1 ve farklı bir kart değişti, benim ekran 28 "BTW birkaç değişiklik yaptık. Ben SLI karşı şimdilik, ancak karar verdik kolayca fikrimi değiştirebilir oyunlar ilerleme olarak.

İşlemci insanların ne tavsiye için (Ayrıca, bu Q6600 ve Q6700 arasında herhangi bir fark vardır? + Ne G0 adım nedir?) Değiştirildi. Bu anakart ve değiştirildi kadar RAM ve vaka var (Ben bu durumda sözü edilen görünümünü gibi, öyle bir ben seçtim daha iyi mi?)

Bu kurulum Ben ATM bakarak am, başka öneriler bu bile bir canavarın daha yapmak için?
Asus Striker Extreme 680I

Intel Core 2 Quad Q6600 çekirdek G0 Stepping (4x2.4Ghz 1066MHz'a) 8MB Cache

1x EVGA 8800 Ultra Superclocked 768MB GDDR3 PCI-E

2x OCZ 2GB Kit (2x1GB) DDR2 1066MHz/PC2-8500 çift kanal SLI hazır baskı

Coolmaster Siyah istifçi 832

Tekrar teşekkürler,

Gareth
Tek kart olacak İlişkin; Kesinlikle, bir 16x PCI olur-e portu gitmek için hazır daha fazla satır aşağı çift kart gitmek istiyorum gerekir.

CPU basamak kodu (bu durumda, GO yeni) ile işlemci inşa edilen çekirdek biridir revize gösterir. Bir işlemci ve pazarlanabilir ömrü boyunca bu serveral revizyonların olacaktır. Bu revizyonlar temelde burada üretici olarak işlemci mimarisi belirli konularda geliştirmek için, bu, termal verimlilik vb gerekli gerilim olması başardı vardır.

Her düzeltme bir mektup bir dizi takip tarafından anlamına ise; bir mektup değiştirmek nereye numarası küçük güncellemeler anlamına önemli değişiklikler belirtir.

Yine, GO adım Intel'in yeni revizyon önce QX6850 üzerinde giriliyor. The Q6600 son revizyonu B3 oldu. GO bu konuda önemli bir gelişme gibi görünüyor. The TDP (kısa versiyonu; atık ısı) 105w için 95w ve azalttı termal özellikleri 62C kimden 71c için artmış, çalışır CPU, stably anlamı, yüksek sıcaklıklarda (bir overclockers dürüst olmak için), bu da demektir rüya sizi, potansiyel olarak, CPU ile zaman oc'ing daha gerilim iter.

Yeni GO adım sadece birkaç sterlin B3 daha fazla ve iyi değer benim görüşüme göre olmaktadır.

Bu 6700 ve 6600 arasında büyük fark 2.67ghz stok bulunan stok hızı, 2.4GHz stok bulunan 66 çalışırsa, bu 67 olduğunu.

Durumunda geri kalanını daha ince olduğunu CM's 832 harika bir durumda, ancak malzemenin yan paneller kullanılan 120mm taraftarları ile yan panel doldurmak yoktur. Hayranın bir çok ürperti bir sürü elde edersiniz.

Ve 8800 Ultra ne ekranın çözünürlüğü (ve daha önceki yorumları) ile ilgili olarak?

-Kanoakavirus
Old 5 Ekim 2007, 07:03
Üye Grubu

1024x768 ATM ama 1080i HD UPTO destekleyebilir. Ama daha yüksek bir şey gibi göstermek ve bazen bulanık saçma bilgileri (dont görünüyor ATM olsun veya ekran kartı). Şu anda sahip Gainward Altın Örnek GeForce 6800 Ultra 256MB AGP 8x. Misiniz bu ekstra için Q6700 almak değer mi?
Old 5 Ekim 2007, 07:19
Bağış Grubu

Çünkü bir LCD TV var Bu, onların gerçek TFT monitörler için PC içeriği görüntülemek için karşılaştırılabilir değildir.

Eğer konuyla ilgili Ultra veya GTX ve kahramanlık her yere yakın bir karta gerek yok, bu ekran ile anlaşmazlık planlıyorsanız. Bu piksel sayısı nedeniyle biridir.

Eğer oc'ing kullanılırken, 6600 ile sopa planlıyorsanız. Eğer PC için ekran ayrılmamak için, 6600 ile sopa planı (ve daha düşük bir spec'd kartı almak, belki 320mb 8800GTS).

Eğer bir yüksek RES sonra (Örneğin Samsung 244T - 24 "1920x1200 res) ve oC değil, monitör aşırı ve 6700 elde satın planlıyoruz.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Bookmarks