![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Я з нетерпінням, щоб побудувати новий комп'ютер, як моя стає трохи потертий, я дійсно не дивлячись на апаратній, так як я побудував цю. Я намагався дивитися на всі боки, але я бачу тільки Intel / AMD ненависників, Windows / Linux ненависників, і т.д. .. У будь-якому випадку, я шукаю, щоб витратити трохи і зуміли прийти з цієї Банкомат: XFX NForce 680i SLI SKT 775 бортових 8-канальний аудіо-ATX материнських плат Intel Core 2 Extreme QX6700 Quad Core (4x2.66Ghz) 8Mb кеш 1066FSB OEM процесор 2x Point Of View 8800GTX 768MB DVIx2 TVO PCI-E Видеокарта 2x LiteOn 20X SATA DVD ± RW / RAM з бежевим, чорний & срібло рамка + Nero - Роздрібна торгівля 2x Corsair 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 XMS2 пам'яті Non-ECC Unbuffered CL4 (4-4-4-12) 2x Maxtor SMT3500630AS SATAII 500GB Hard Drive 16MB кеш - OEM ZXT LEXA алюмінієвий корпус з ЖК-дисплеєм температури Coolermaster RealPower Pro 850W PSU - 6x 12v Rails, 4x PCI-E Connectors, 13.5cm Fan Zalman RESERATOR XT Black Edition Гібридна Система рідинного охолодження ***** У будь-якому випадку, я хочу думку експерта, зміни, наприклад, люди будуть робити і чому, а також будь-яких несумісності люди можуть бачити, якщо такі є, Спасибі, Гарет |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я залишу експертам дати більш докладний відповідь, але я хотів би сказати 2 речі:
1. Ваш блок живлення, ймовірно, більш могутнім, ніж ви дійсно потребуєте. 2. Я не знаю про ціни у Великобританії, тут, в Японії ціни на QX6700 це супер дорого. Ви можете забажати поглянути на Q6600. Його ціна набагато краще, і розганяється добре. У мене є і в даний час працює на 3.2Ghz без проблем. Сподіваюся, що це було корисно. Моя система: Слон
|
|
| |||
| |||
| Привіт, Q6600 це багато дешевше, але існують помітні відмінності?? Хто-небудь знає? Крім того, я задумалася про БП, я думав, може знадобитися більш потужний, як мені буде запущений 2x Geforce 8800 GTX у SLI, будь-хто може перевірити? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Там немає несумісності, що я бачу. PSU рейтингу виглядає чудово, як 8800GTX все одно багато соку. Я не хотів би бачити Enermax Galaxy там замість Coolermaster, але це більше особисті переваги, ніж нічого. Кібер робить хороший момент, що стосується процесор, але якщо ви не збираєтеся бути розгону то це хороший чіпа розгляді інших побудувати Spec. Мне интересно, чому, хоча Zalman. Це великий, дорогий, повинен бути зроблений тільки права охолонути до краще (над процесором). І насправді не пропонує будь-яких вигод над однією 120-мм вентилятора радіатора, можуть бути розміщені всередині країни, випадок розмір і розташування залежать від курсу. Якщо б це було мені, я б дивилася на Swiftech H20 120 компактно. Я з вами відбувається рідинного охолодження для процесорів, тому що її Quad, але ви можете робити краще і дешевше, ніж Reserator. Поміняти місцями Maxtor для Samsung T166 або Hitachi Deskstars і ви будете золотий.
|
| |||
| |||
| Привіт, Спасибі, що написали тому, я зробив зміни в комплект рідинного охолодження і жорсткі диски. Я ще не зробив мій погляд близько процесора, я б не можливість розгону QX6700? і якщо були, що б бути кращим значення, виконайте кращого, і т.д. .. Крім того, як буде працювати ця система в цілому, наприклад, будуть відеокарти ручкою все, що я патрон на них, я б б краще з процесором AMD для продуктивності? У мене немає бюджету (як такий, очевидно, в розумних межах), я хочу, щоб моя "мрія" комп'ютера, LOL. Ось переглянутий список: XFX NForce 680i SLI SKT 775 бортових 8-канальний аудіо-ATX материнських плат Intel Core 2 Extreme QX6700 Quad Core (4x2.66Ghz) 8Mb кеш 1066FSB OEM процесор 2x Point Of View 8800GTX 768MB DVIx2 TVO PCI-E Видеокарта 2x LiteOn 20X SATA DVD ± RW / RAM з бежевим, чорний & срібло рамка + Nero - Роздрібна торгівля 2x Corsair 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 XMS2 пам'яті Non-ECC Unbuffered CL4 (4-4-4-12) 2x Hitachi Deskstar 7K500 500GB SATA 2 ZXT LEXA алюмінієвий корпус з ЖК-дисплеєм температури Coolermaster RealPower Pro 850W PSU - 6x 12v Rails, 4x PCI-E Connectors, 13.5cm Fan Swiftech H20-120 Compact охолодження процесора Kit Дякуємо за допомогу. Гарет |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я збираюся рекомендувати для Q6600 як кібер заявили, хоча для oc'ing, вам, швидше за все, досягти того ж рейтингу, а з урахуванням QX6700 ФСБ Ви можете зв'язатися з нападаючим. Справа не в економії грошей на процесорі, It's About Bang-на-Баку. Звичайно, Q6600 є верхньою закривається, а тільки підвищення множник процесора не є найбільш вигідним способом OC системі воно повинно бути сказано. Ви отримаєте найбільшу користь збільшення ФСБ, то Нападаючий Народився робити. Я хотів би тільки отримати 2 картки, якщо грають кількість ігор, які підтримують подвійний установки карт, якщо ви цього не зробите, то його безглуздим одержувати по дві карти. Ще один момент, там, якщо ви граєте на щось менше, ніж 1920x1200 (24 або 27 "екрану), то це також буде безглуздим GTX, як ви ніколи не побачите в інтересах отримання цих / тих карт (и). GTS 640MB буде обробляти всі ДО 1680x1050, навіть тоді Dual-звичаєм карта дійсно пропонують будь-яку вигоду, навіть на SLI включена гра. Чи можете ви різницю між 60 кадрів в секунду на одну карту до 70 кадрів в подвійній картою в цій резолюції? Я знаю, я не можу. Крім того, це мінімальна частота кадрів, які є найбільш важливими, або нижче 25 і гра відтворюватися. Хороший вибір на оперативній пам'яті, але не турбуйтеся про затримки. Низькі затримки ОЗУ не пропонує будь-яких вигод над вище через способу пам'яті контролюється в основному 2 установках. Ви могли б щасливо CL5 покласти туди і не бачу ніякої різниці. Я знаю, у вас немає швидкого і жорсткого бюджету, але навіщо витрачати гроші? Звичайно CL4 дозволять вам розслабитися таймінги, що багато чого ще має вас OC RAM. Крім того, як ви основному бюджеті вільні ви можете думати про 1066MHz RAM як Quad є пропускна здатність голодний і з цим потрібно побудувати хочуть бачити процесора обмежені. 800mhz не буде обмежувати його як такого, а чому б не отримати кращий баланс, якщо у вас є гроші. G Крім того, я б дивилася на великі справи, не тільки такі компоненти не так щільно упаковані, а й допомогти повітря. Я запропонував би тепло навколишнього повітря у вашій системі, коли побудувати все сказано і зроблено це буде високою. Чи не вбивця сам, але я ненависник Temps. Може бути, подивимося на Lian Li V1000. Але це тільки я намагаюся бути перфекціоніст.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Привіт знову, Я зробив кілька змін, я змінив графічної карти (тільки для 1 і іншу картку), мій екран 28 "BTW. Я прийняв рішення стосовно SLi на даний момент, але в ході ігор я легко можу змінити своє рішення. Процесор був змінений на те, що люди рекомендували, (крім того, чи є різниця між Q6600 і Q6700? + Що таке степпінгу G0?). Материнська плата була змінена, і тому має ОЗУ і справи (Я не хотів дивитися у згаданому випадку, та, яку я вибрав краще?) Це налаштування Я дивлюся на банкомат, більше рекомендації зробити це навіть більше звіра? Asus Striker Extreme 680i Intel Q6600 Core 2 Quad Core степпінгу G0 (4x2.4Ghz 1066MHz) 8Mb кеш 1x EVGA 8800 Ultra Superclocked 768MB GDDR3 PCI-E 2x LiteOn 20X SATA DVD ± RW / RAM з бежевим, чорний & срібло рамка + Nero - Роздрібна торгівля 2x OCZ 2GB Kit (2x1GB) DDR2 1066MHz/PC2-8500 двоканальної SLI Ready Edition 2x Hitachi Deskstar 7K500 500GB SATA 2 Охолоджувач Coolmaster Чорний Stacker 832 Coolermaster RealPower Pro 850W PSU - 6x 12v Rails, 4x PCI-E Connectors, 13.5cm Fan Swiftech H20-120 Compact охолодження процесора Kit Ще раз спасибі, Гарет |
|
| |||
| |||
| Цитата:
CPU Stepping коду означає перегляд (в даному випадку, ГО є новітнім) основного, з якими процесор вже побудовані. У товарного життя конкретного процесора він буде мати serveral зміни. Ці зміни в основному де виробник зміг поліпшити деякі аспекти архітектури процесора, будь то напруга, необхідне, теплові т.д. ефективності. Кожна ревізія позначається листом пішов ряд, лист зміна означає значні зміни, де число означає незначні оновлення. Знову ж таки, GO Степінг є новітнім Редакція Intel перших представила на QX6850. Останній перегляд Q6600 був B3. GO розглядає як значне поліпшення з цього питання. TDP (коротка версія; відходів тепло) скоротилася з 105W до 95W і теплової специфікаціям зросла з 62C до 71C, маючи на увазі процесор буде працювати, стабільно, при більш високих температурах (оверклокерам мрія бути відвертими), це в свою чергу, означає Ви можете, потенційно, Push більше напруги через центральний процесор, коли oc'ing. GO новий Степінг усього кілька фунтів більше, ніж В3 і отримувати гроші на мій погляд. Основна відмінність між 6700 і 6600 фондового швидкості, 66 працює на частоті 2.4 Ггц складі 67 на складі 2.67GHz. CM 832's Awesome цю справу, але не заповнюють бічну панель зі 120-мм вентиляторами як матеріал для використання в бічних панелях тонше, ніж на інші справи. Ви отримаєте багато здригнутися з великою кількістю прихильників. Що стосується 8800 Ultra (і мої попередні коментарі), що дозвіл екрану?
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| 1024x768 атм, але він може підтримувати ДО 1080i HD. Але коли я поклав його на більш високий дозвіл атм це виглядає безглуздо, а іноді і розмито (не знаю чи екран або карта). Я в даний час мають Gainward Golden Sample GeForce 6800 Ultra 256MB AGP 8x. Чи варто Q6700 за додаткові гроші? |
|
| |||
| |||
| Це тому, що у вас ЖК-ТБ, вони не порівнянні з істинним TFT-моніторів для відображення інформації комп'ютера. Якщо ви плануєте, залучаючи в цей екран вам не потрібні карти в будь-якому найближчому доблесть Ultra, GTX або на те пішло. Це пов'язано з кількістю пікселів. Якщо ви плануєте oc'ing, палицю з 6600. Якщо ви плануєте палицю з екрану комп'ютера, палицю з 6600 (і одержують більш низьку дозволяє білд карт, може бути, 8800GTS 320MB). Якщо ви плануєте придбати високій роздільній здатності монітора (Наприклад, Samsung 244T - 24 "1920x1200 дозвіл), а не ОК, а потім отримати Ultra і 6700.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Потрібна допомога купівлі прав комп'ютер | stevescholes | Генеральний обладнання чат | 17 | 6 січня 2009 22:27 |
| Покупка комп'ютера, потрібна допомога. | Decai | Генеральний обладнання чат | 22 | 4 січня 2009 20:39 |
| Я купую новий комп'ютер | Mason151 | Генеральний обладнання чат | 1 | 7 листопада 2007 17:10 |
| Покупка нового комп'ютера | xandeebee | Генеральний обладнання чат | 2 | 7 вересня 2007 07:57 |
| Покупка нового комп'ютера! Будь ласка, допоможіть. | Kenjii | Генеральний обладнання чат | 26 | 24 серпня 2007 13:25 |
| Різьба Інструменти | |
| |