![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей. Така че аз имам някои помогне на друг форум, където някои хора ме някои неща. Сега най-накрая намерих неща, които искам, но имам нужда от някой, за да се провери на нещата и да споделят опит, ако те са малко. Или просто казвам какво мисля! Много благодаря! ![]() Аз съм от Норвегия, така че страниците са в норвежки, но аз мисля, че хардуера се нарича същото на английски? Някои от думата може да се обърка, Съжалявам, но I'n норвежки ![]() Така че тук е hardwares: CPU Intel Core 2 Duo E6750, 1460kr DVD-горелка NEC AD-7173, 275kr Аз не знам за какво се нарича на английски Samsung SpinPoint P120 250 GB S-ATA, 500kr Maincard Asus P5B, 800kr Памет / RAM Корсар TWIN2X-6400 2 GB (2 х 1 GB) CL5, 769kr Екран Samsung SyncMaster 940BW, 1758kr Screencard Inno3D GeForce 8800 GTS 640 MB, 2750kr Снабдяване с електроенергия Hiper HPU-4M580, 744kr Много благодаря за отговорите |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Много добре spec'd. Превъзходни HDD (Имам същия) тече тих и спокоен. Добър баланс като цяло, особено ако е съчетано с 1680x1050 TFT. Той ще убие всичко хвърлени в това върху 1280x1024 следи, които сте spec'd все пак. Може би искате да се мисли за 320mb версия на 8800 все пак, тъй като 640mb версия overkill за този екран. Но суап на P5-B за P5-К и да се възползва от 1333mhz FSB на процесора е способен. Ако не ви струва много повече, ако изобщо. Но ако вие приемете моите recomendation по отношение на карта, която все още ще спестите пари като цяло.
|
| |||
| |||
| Промяна на HDD. GO SEAGATE с нещо или Western Digital. Също 1 на 320mb GTS над 640mb. Ако не можете да сериозни игрални тя просто ще бъде загуба на пари. |
|
| |||
| |||
| Ако време и шума са ти нещо, отидете на "Самсунг". Ако скоростта ти е нещо, идете за Hitachi Deskstar. Съжаляваме Skyride, да не са съгласни с теб там.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Също така, ако искате скорост наистина искам раптор. Скъпо, но си заслужава (ако нуждая се то). |
|
| |||
| |||
| Raptor са overpriced, overfast, overloud, отоплителни елементи. Един добър 7200rpm диск с плътност на 166gb на блюдо (така по-голямата част от тях днес) ще се приближи до, или в случая на "Самсунг" на T166 500gb, чупя раптор (150gb ncq версия) при товарене игри. Не вика ли тук Skyride, така че не мисля така. Raptor на са добри в тяхната ден, но този ден е преминал. Те са живи разстояние предишна accolades. Технологии, както винаги, е преместен в.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| така и в други думи 2x 320gb устройства в нападение 1 ще чупя раптор 150gb? |
|
| |||
| |||
| Както предишната публикация, евентуално, да. Но също така, това е всичко, до запазване на шофиране defragged т.н. позволява главата да прочете данните последователно. Бла бла, ти знаеш резултата сами.
|
| |||
| |||
| Цитат:
Никога не съм defrag защото аз никога няма нужда. Просто преформатирате на всеки няколко месеца, или така. като чиста система. |
|
| |||
| |||
| Всеки си сам, но защо не просто CCleaner вашето устройство и defrag? Много по-малко караница и ще спестите много време. Просто любопитни.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Имате нужда от помощ, закупуване на правото компютър | stevescholes | Общи Хардуер Чат | 17 | 6 януари 2009 22:27 |
| Закупуване на компютър, се нуждаят от помощ. | Decai | Общи Хардуер Чат | 22 | 4 януари 2009 20:39 |
| Аз съм купил нов компютър | Mason151 | Общи Хардуер Чат | 1 | 7 Ноем 2007 17:10 |
| Закупуването на нови компютърни ... | gbasterfield | Общи Хардуер Чат | 16 | 8 октомври 2007 10:48 |
| Закупуването на нов компютър | xandeebee | Общи Хардуер Чат | 2 | 7ми септември 2007 07:57 |
| Нишка Инструменти | |
| |